• Katwijk / Leiden
 • Direct online boeken
 • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
 • info@oomenverhuizers.nl
 • 085 043 83 97

De modernste Self Storage ter wereld

De modernste opslagruimte ter wereld, binnenkort in Katwijk!

Oomen Opslag werkt hard aan de modernste opslagruimte ter wereld. De oplevering van deze nieuwe self storage zal in de tweede helft van 2020 plaatsvinden. Met onze state-of-the-art opslagruimte bieden wij niet alleen de makkelijkste opslagruimte aan, maar ook de veiligste én goedkoopste uit de regio. Onderstaand zie je welke voordelen onze volledig geautomatiseerde self storage heeft.

Deze opslagruimte opent in de tweede helft van 2020. Klik hier om te zien hoe ver de bouw is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de modernste self storage ter wereld? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De opslagbox komt automatisch naar je auto

Wie wel eens een opslagbox heeft gehuurd in een traditionele self storage, kan beamen dat het opslaan van spullen een zeer tijdrovend en moeizaam proces is. De meeste opslaglocaties hebben ongeveer vijf etages, en hier kan geen auto bijkomen. Daarom is het een moeizaam en langdurig proces om je spullen van je auto naar je opslagbox te brengen.

Bij onze nieuwe methode van self storage is dit niet nodig: selecteer op je computer, tablet of telefoon wanneer je bij je opslagbox wilt (tot ongeveer 15 minuten van tevoren), en de opslagbox staat voor je klaar. Bij aankomst op onze vestiging parkeer je warm en droog bij jouw gereserveerde deur, vul je de toegangscode in op het touchscreen, en je opslagbox gaat open. In plaats van vijf minuten lopen naar je box, staat deze op één meter afstand van je auto. En doordat je onder een grote luifel kunt parkeren (zelfs met een vrachtwagen), sta je altijd warm en droog.

De veiligste opslagruimte

Een traditionele self storage is afsluitbaar met een slot, en soms cameratoezicht. Inbraak in deze opslagunits blijft echter altijd mogelijk. Ongeoorloofde toegang tot jouw opslagbox is bij Oomen Opslag niet mogelijk. Naast het feit dat de opslagboxen voorzien zijn van zware sloten, is het onmogelijk om ze te openen: de boxen zijn niet toegankelijk en de zware stalen deuren kunnen niet open.

Toegang tot jouw opslagbox is uitsluitend mogelijk als deze is klaargezet door middel van een reservering via de website of servicebalie.

De goedkoopste opslagruimte van de regio

Ondanks dat dit de makkelijkste, veiligste en modernste opslag is, is het ook de goedkoopste uit de regio. Door het ontwerp van onze opslagruimte kunnen wij bijzonder efficiënt opslaan. Hier profiteer je als klant van. Binnen een straal van 30km rondom onze opslaglocatie, bieden wij de laagste-prijsgarantie voor vergelijkbare opslag.

Self storage gecombineerd met mobiele opslag

De opslagboxen komen niet alleen automatisch naar jouw auto, bestelbus of vrachtwagen, maar kunnen zelfs bij je thuis worden neergezet. Je kunt dan thuis je spullen direct laden of lossen in je eigen opslagbox. Zodra je klaar bent zetten wij je box weer veilig bij ons achter slot en grendel.

Als je box weer opgeslagen is en je wilt er tussentijds bij, dan heb je de keuze om met je auto naar ons pand te komen of  je laat de box thuisbezorgen.

Voorbeeld:

Stel, je gaat verhuizen, maar je kunt je nieuwe woning nog niet betrekken. In dat geval moet de inboedel tijdelijk worden opgeslagen. Met onze mobiele opslag kunnen we de opslagbox bij je thuis brengen. Zo kunt je heel eenvoudig aan huis je box inladen of uitladen. Als je tussentijds iets uit je opslagbox wilt halen, kun je naar onze self storage komen, en wordt je opslagbox volledig geautomatiseerd voor je klaar gezet. Dit regel je eenvoudig op je telefoon via onze App. Je kunt je auto warm en droog direct naast je box parkeren.

Eenvoudig beheer van uw opslag

Je kunt je opslagbox eenvoudig beheren via de online omgeving. Vooral voor (zakelijke) klanten met meerdere boxen is dit erg handig. Via ons portal kun je jouw opslagbox(en) inzien. Per opslagbox kun je onder andere informatie bekijken over:

 • De inhoud/referentie van de opslagbox
 • Het formaat van de opslagbox
 • De startdatum huur
 • Het gewicht van de opgeslagen items
 • Facturen

Je kunt jouw opslagbox oproepen via onze website of app. Je kunt een reservering maken voor een bepaalde datum en tijd, maar je kunt de opslagbox ook te allen tijden direct oproepen. Ook kun je de opslagbox via het online portal bij jou of je bedrijf voor de deur laten plaatsen.

Diverse maten opslagboxen

Opslagbox 16m³

10ft opslagbox

Afmetingen (binnenmaat):

 • 2,83 meter diep
 • 2,34 meter breed
 • 2,38 meter hoog
 • inhoud 16m³

Opslagbox 33m³

20ft opslagbox

Afmetingen (binnenmaat):

 • 5,90 meter diep
 • 2,34 meter breed
 • 2,38 meter hoog
 • inhoud 33m³

Opslag van auto's en oldtimers

Onze revolutionaire opslagruimte is niet alleen zeer handig en voordelig van het opslaan van huisraad of bedrijfsinventaris, maar ook geschikt voor het stallen van voertuigen. Je kunt je auto eenvoudig in de speciale afsluitbare en geventileerde opslagunit rijden, waarna je de opslagbox via de zijkant kunt verlaten.

Auto opslaan in box
0