Self Storage

Op alle punten beter.

De 5 stappen van self storage

  1. Reserveer eenvoudig jouw opslagbox via je telefoon tablet of computer.
  2. Breng jouw spullen naar onze moderne opslaglocatie, parkeer binnen één meter warm en droog van je opslagbox.
  3. Voer jouw unieke vier cijferige code in en je krijgt toegang tot jouw box!
  4. Klaar met lossen? Sluit jouw opslagbox af en verzegel met een slot.
  5. Wij plaatsen jouw opslagruimte in onze zwaar beveiligde opslaglocatie.

Toegang nodig tot je opslagruimte? Dit regel je eenvoudig via je computer tablet of telefoon! Wil je meer weten over de makkelijkste self storage ter wereld? Bekijk de video.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Makkelijker, goedkoper, veiliger en duurzamer

Oomen Opslag heeft hard gewerkt aan de modernste opslagruimte ter wereld. Met onze state-of-the-art opslagruimte bieden wij niet alleen de makkelijkste opslagruimte aan, maar ook de veiligste én goedkoopste uit de regio. Deze nieuwe geavanceerde opslaglocatie biedt vele mogelijkheden en is van alle gemakken voorzien, zo parkeer je al binnen één meter van jouw opslagruimte. Het opslagcentrum is voorzien van een automatische kraag die als enige jouw opslagbox kan verplaatsen. De opslagruimte wordt afgesloten met zware sloten en wordt beveiligd door 4K camera’s en bewegingsdetectoren. 

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Opslaan zonder sjouwen

Wie wel eens een opslagbox heeft gehuurd in een traditionele self storage, kan beamen dat het opslaan van spullen een zeer tijdrovend en moeizaam proces is. De meeste opslaglocaties hebben ongeveer vijf etages, en hier kan geen auto bijkomen. Hierom is het een moeizaam en langdurig proces om je spullen van je auto naar je opslagbox te brengen.

Bij onze nieuwe methode van self storage is dit niet nodig: selecteer op je computer, tablet of telefoon wanneer je bij je opslagbox wilt en de opslagbox staat voor je klaar. Bij aankomst op onze vestiging parkeer je warm en droog bij jouw gereserveerde deur, vul je de toegangscode in op het touchscreen en krijg toegang tot je opslagbox. In plaats van vijf minuten lopen naar je box, staat deze op één meter afstand van je auto. En doordat je onder een grote luifel kunt parkeren (zelfs met een vrachtwagen), sta je altijd warm en droog. Klaar om een opslagbox te huren? Klik hieronder en reserveer direct jouw opslagruimte! 

Moderne self storage

Motorstalling en Auto Opslag

Meer informatie

De goedkoopste opslagruimte van de regio

Ondanks dat dit de makkelijkste, veiligste en modernste opslag is, is het ook de goedkoopste uit de regio. Door het ontwerp van onze opslagruimte kunnen wij bijzonder efficiënt opslaan. Hier profiteer je als klant van. Binnen een straal van 30km rondom onze opslaglocatie, bieden wij de laagste-prijsgarantie voor vergelijkbare opslag.

De veiligste opslagruimte

Een traditionele self storage is afsluitbaar met een slot, en soms cameratoezicht. Inbraak in deze opslagunits blijft echter altijd mogelijk. Ongeoorloofde toegang tot jouw opslagbox is bij Oomen Opslag niet mogelijk. Naast het feit dat de opslagboxen voorzien zijn van zware sloten, is het onmogelijk om ze te openen: de boxen zijn niet toegankelijk en de zware stalen deuren kunnen niet open.

Toegang tot jouw opslagbox is uitsluitend mogelijk als deze is klaargezet door middel van een reservering via de website of servicebalie.

Self storage gecombineerd met mobiele opslag

De opslagboxen komen niet alleen automatisch naar jouw auto, bestelbus of vrachtwagen, maar kunnen zelfs bij je thuis worden neergezet. Je kunt dan thuis je spullen direct laden of lossen in je eigen opslagbox. Zodra je klaar bent zetten wij je box weer veilig bij ons achter slot en grendel.

Als je box weer opgeslagen is en je wilt er tussentijds bij, dan heb je de keuze om met je auto naar ons pand te komen of  je laat de box thuisbezorgen.

Eenvoudig beheer van uw opslag

Je beheert je opslagbox heel gemakkelijk via onze app. Hierin kan je alles bekijken van facturen tot wat er in welke opslagbox zit. Daarnaast kun je gemakkelijk aangeven dat je bij je opslagruimte wilt. Geef dit aan in je app en onze automatische kraan zorgt er dan voor dat je opslagbox wordt klaargezet bij een van de laaddocks. Je wordt door middel van een SMS op de hoogte gesteld bij welke laaddock jou opslagunit wordt neergezet. In deze SMS vind je ook je code om de laaddock te openen. Op deze manier kan alleen jij bij je opgeslagen spullen.  

Duurzame self storage

We maken het je graag gemakkelijk, je hebt kunnen lezen hoe je eenvoudig een opslagbox reserveert via je telefoon en hoe je binnen één meter van je box kunt parkeren. Naar dat wij het je graag gemakkelijk maken geven we jou de mogelijkheid onder extreem duurzame omstandigheden een self storage opslagruimte te huren. Met ruim 400 zonnepanelen op het dak is onze self storage volledig energie neutraal. Er staat nul op de meter zonder gebruik te maken van gas. Al onze geautomatiseerde processen draaien op zelf- gewonnen energie, zelf ons elektrisch wagenpark rijd op zonne- energie.