Self Storage

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe werkt onze self storage?

Onze self storage werkt zeer eenvoudig in vier stappen

Online reserveren

Je roept je opslagbox thuis alvast op via onze app op je telefoon of computer. Kies een tijdstip dat jou uitkomt.

Opslagbox wordt klaargezet

Onze robotkraan zet jouw opslagbox automatisch klaar op het gekozen tijdstip. Dit kan al binnen één uur. Je krijgt een sms met pincode als de opslagbox klaar staat.

Nooit meer lopen

Je parkeert binnen één meter afstand van je opslagbox en opent de deur met onze unieke pincode. Hierdoor hoef je niet te lopen.

Ultra veilige opslag

Als je klaar bent wordt je opslagbox weer veilig weggezet in ons opslagcentrum. Niemand kan bij jouw box, alleen onze robotkraan.

Waarom kiezen voor Oomen Opslag?​

De voordelen

Plus- en minpunten van Self Storage

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Andere mogelijkheden:

Onze self storage opslagboxen

Onze self storage opslagboxen

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Katwijk? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Meer informatie over self storage

Opslaan zonder sjouwen

Wie wel eens een opslagbox heeft gehuurd in een traditionele self storage, kan beamen dat het opslaan van spullen een zeer tijdrovend en moeizaam proces is. De meeste opslaglocaties hebben ongeveer vijf etages, en hier kan geen auto bijkomen. Hierom is het een moeizaam en langdurig proces om je spullen van je auto naar je opslagbox te brengen.

Bij onze nieuwe methode van self storage is dit niet nodig: selecteer op je computer, tablet of telefoon wanneer je bij je opslagbox wilt en de opslagbox staat voor je klaar. Bij aankomst op onze vestiging parkeer je warm en droog bij jouw gereserveerde deur, vul je de toegangscode in op het touchscreen en krijg toegang tot je opslagbox. In plaats van vijf minuten lopen naar je box, staat deze op één meter afstand van je auto. En doordat je onder een grote luifel kunt parkeren (zelfs met een vrachtwagen), sta je altijd warm en droog. Klaar om een opslagbox te huren? Klik hieronder en reserveer direct jouw opslagruimte! 

De goedkoopste opslagruimte van de regio

Ondanks dat dit de makkelijkste, veiligste en modernste opslag is, is het ook de goedkoopste uit de regio. Door het ontwerp van onze opslagruimte kunnen wij bijzonder efficiënt opslaan. Hier profiteer je als klant van. Binnen een straal van 30km rondom onze opslaglocatie, bieden wij de laagste-prijsgarantie voor vergelijkbare opslag.

De veiligste opslagruimte

Een traditionele self storage is afsluitbaar met een slot, en soms cameratoezicht. Inbraak in deze opslagunits blijft echter altijd mogelijk. Ongeoorloofde toegang tot jouw opslagbox is bij Oomen Opslag niet mogelijk. Naast het feit dat de opslagboxen voorzien zijn van zware sloten, is het onmogelijk om ze te openen: de boxen zijn niet toegankelijk en de zware stalen deuren kunnen niet open. Toegang tot jouw opslagbox is uitsluitend mogelijk als deze is klaargezet door middel van een reservering via de website of servicebalie.

Self storage gecombineerd met mobiele opslag

De opslagboxen komen niet alleen automatisch naar jouw auto, bestelbus of vrachtwagen, maar kunnen zelfs bij je thuis worden neergezet. Je kunt dan thuis je spullen direct laden of lossen in je eigen opslagbox. Zodra je klaar bent zetten wij je box weer veilig bij ons achter slot en grendel. Als je box weer opgeslagen is en je wilt er tussentijds bij, dan heb je de keuze om met je auto naar ons pand te komen of  je laat de box thuisbezorgen.

Eenvoudig beheer van uw opslag

Je beheert je opslagbox heel gemakkelijk via onze app. Hierin kan je alles bekijken van facturen tot wat er in welke opslagbox zit. Daarnaast kun je gemakkelijk aangeven dat je bij je opslagruimte wilt. Geef dit aan in je app en onze automatische kraan zorgt er dan voor dat je opslagbox wordt klaargezet bij een van de laaddocks. Je wordt door middel van een SMS op de hoogte gesteld bij welke laaddock jou opslagunit wordt neergezet. In deze SMS vind je ook je code om de laaddock te openen. Op deze manier kan alleen jij bij je opgeslagen spullen.  

Duurzame self storage

We maken het je graag gemakkelijk, je hebt kunnen lezen hoe je eenvoudig een opslagbox reserveert via je telefoon en hoe je binnen één meter van je box kunt parkeren. Naar dat wij het je graag gemakkelijk maken geven we jou de mogelijkheid onder extreem duurzame omstandigheden een self storage opslagruimte te huren. Met ruim 400 zonnepanelen op het dak is onze self storage volledig energie neutraal. Er staat nul op de meter zonder gebruik te maken van gas. Al onze geautomatiseerde processen draaien op zelf- gewonnen energie, zelf ons elektrisch wagenpark rijd op zonne- energie.