Autostalling & Opslag oldtimer

Zoek je een veilige stalling voor je auto of oldtimer? Huur eenvoudig een opslagruimte bij Oomen Opslag. Ons moderne opslagcentrum is voorzien van een geavanceerd beveiligingssysteem, 24 uur bewaking en een geklimatiseerde opslagomgeving. Doordat wij opslagruimtes op efficiënte wijze stapelen kunnen wij opslagruimtes tegen scherpe tarieven aanbieden.

Opzoek naar een winterstalling of permanente stalling voor je oldtimer? Wij hebben een geschikte opslagruimte voor iedere auto. Alle auto’s worden opgeslagen in een eigen, hermetisch afgesloten container. 

Reserveer vandaag nog jouw autostalling in het veiligste opslagcentrum ter wereld.

Prijs per maand: €220,-

De veiligste autostalling van Nederland

Er is geen veiligere plek voor je auto dan bij Oomen Opslag. Bij ons vind je geen open autostalling waar iedereen bij je auto kan komen, of een “afgesloten units” die beveiligd zijn met een afscheiding van golfplaten. Bij Oomen Opslag staat je auto écht veilig opgeslagen.

Allereerst heeft elke auto in onze stalling een eigen speciale auto-container. Deze zijn gemaakt van zwaar staal, en zijn hermetisch afgesloten met zware sloten. Het is fysiek niet mogelijk om bij de containers in de buurt te komen. Zelfs als er iemand zou binnendringen in ons beveiligde opslagcentrum, kan je niet bij de containers in de buurt komen, doordat deze tot acht hoog staan opgestapeld op enkele centimeters van elkaar. Het openen van de deur is hierdoor onmogelijk gemaakt.

Oomen Opslag is voorzien van extreme beveiliging. Het terrein is afgesloten met een hoog hekwerk, en is uitgerust met een uitgebreid camerasysteem dat automatisch personen herkent, zelfs het buitenterrein is voorzien van een alarmsysteem. Het gebouw is van binnen en van buiten beveiligd met zo’n 50 4K-beveiligingscamera’s. 

Tot slot is het gebouw voorzien van een Klasse 3 alarmsysteem en toegangscontrole op alle deuren.

Eenvoudig toegang tot je auto, oldtimer of supercar

Toegang tot jouw opslagruimte regel je eenvoudig via je smartphone, tablet of computer. Je kunt alle informatie over je garagebox online inzien. Wil je toegang tot je auto? Regel het snel een eenvoudig via je telefoon. Geef aan wanneer je je auto wilt komen ophalen, en ons geautomatiseerde warehouse zet jouw garagebox automatisch voor je klaar. Dit kan al binnen enkele minuten na je verzoek.

veilige self storage
veilige self storage

De veiligste: met ruim 70 4K camera’s, bewegingssensoren en hermetisch afgesloten ruimtes

De makkelijkste: eenvoudig een afspraak maken via je telefoon, tablet of computer

Voorzien van druppelladers en een compressor voor bandenspanning 

Geklimatiseerde opslagomgeving met geventileerde opslagboxen

De duurzaamste: 100% energie- neutrale opslaglocatie

Opslag van je auto of oldtimer onder optimale conditie

Wanneer je je auto bij ons opslaat, ben je er zeker van dat je auto in topconditie blijft. Je auto wordt bij ons opgeslagen in een geventileerde container. Daarnaast is ons opslagcentrum volledig verwarmd en geconditioneerd. Je hebt dus geen last van stof en roest op je waardevolle auto. Behoud de waarde van je auto door deze op te slaan bij Oomen Opslag.