Autostalling & Opslag oldtimer

Zoek je een veilige stalling voor je auto of oldtimer? Dan zit je bij Oomen Opslag goed. Wij bieden de veiligste en modernste autostalling van Nederland.

Of je nu opzoek bent naar een winterstalling voor je auto, of dat je zoekt naar een permanente stalling voor je oldtimer: wij hebben altijd een geschikte opslag voor je auto.

Alle auto’s worden bij ons opgeslagen in een eigen, hermetisch afgesloten container. De speciale auto-containers worden automatisch opgestapeld in ons zwaar bewaakte en verwarmde opslagcentrum.

Auto opslaan in box

Eenvoudig toegang tot je auto, oldtimer of supercar

Met de Oomen Opslag app beheer je eenvoudig jouw eigen garagebox. Je kunt alle informatie over je garagebox realtime online inzien. Wil je toegang tot je auto? Dit vraag je eenvoudig aan via onze app. Vul in wanneer je je auto wilt komen ophalen, en ons geautomatiseerde warehouse zet jouw garagebox automatisch voor je klaar. Dit kan al binnen enkele minuten na je verzoek.

De veiligste autostalling van Nederland

Er is geen veiligere plek voor je auto dan bij Oomen Opslag. Bij ons vind je geen open autostalling waar iedereen bij je auto kan komen, of een “afgesloten units” die beveiligd zijn met een afscheiding van golfplaten. Bij ons staat je auto écht veilig opgeslagen.

Allereerst heeft elke auto in onze stalling een eigen speciale auto-container. Deze zijn gemaakt van zwaar staal, en zijn hermetisch afgesloten met zware sloten. Het is fysiek niet mogelijk om bij de containers in de buurt te komen. Zelfs als er iemand zou binnendringen in ons beveiligde warehouse, kan je niet bij de containers in de buurt komen, doordat deze tot acht hoog staan opgestapeld op enkele centimeters van elkaar. Het is dus niet mogelijk om deuren te openen.

Daarnaast is de gehele locatie van Oomen Opslag voorzien van extreme beveiliging. Het terrein is afgesloten met een hoog hekwerk, en is voorzien van een uitgebreid camerasysteem met automatische herkenning van personen. Zelfs het buitenterrein is voorzien van een alarmsysteem.

Het gebouw is verder van binnen en van buiten beveiligd met zo’n 50 4K-beveiligingscamera’s. Tot slot is het gebouw voorzien van een Klasse 3 alarmsysteem en toegangscontrole op alle deuren.

Opslag van je auto of oldtimer onder optimale conditie

Wanneer je je auto bij ons opslaat, ben je er zeker van dat je auto in topconditie blijft. Je auto wordt bij ons opgeslagen in een geventileerde container. Daarnaast is ons opslagcentrum volledig verwarmd en geconditioneerd. U heeft dus geen last van stof en roest op uw waardevolle auto.