Aanhanger of

busje huren Katwijk

Busje of aanhanger huren in de omgeving Katwijk? Huur nu jouw verhuisbus of aanhangwagen snel en eenvoudig bij Oomen Opslag. Een busje, aanhangwagen of flexibel vervoerbare opslagbox, bij Oomen Opslag in Katwijk ben je aan het juiste adres. 

Er zijn veel denkbare situaties waarvoor jij extra groot transportvervoer nodig hebt. Ga je verhuizen? Dan is de verhuisbus van Oomen Opslag het perfecte busje voor jouw verhuizing. Door de extra hoge laadruimte verhuis je eenvoudig extra hoge kledingkasten en kun je zware elementen eenvoudig inladen. 

Wanneer je een opslagruimte gaat huren of al in bezit bent van een opslagbox huur je onze verhuisbus, aanhanger en 10ft. aanhangwagen tegen scherpe tarieven. 

aanhanger huren prijzen

Reserveren

Vul het formulier in en huur direct een busje of aanhangwagen

Step 1 of 3
Het voertuig moet om 18:00 ingeleverd zijn.
0,00 €

Busje huren in Katwijk

Huur vandaag nog jouw extra grote verhuisbus met automatische laadklep. Een busje huren in Katwijk tegen een scherpe prijs wanneer je een opslagruimte huurt bij Oomen Opslag. De gemiddelde verhuisbus heeft een inhoud van 22m3 waar het busje van Oomen Opslag een laagruimte heeft van ruim 25m3. Om het busje te kunnen huren dien je in bezit te zijn van een rijbewijs B. 

Opslagbox flexibel vervoeren

De medium opslagbox van Oomen Opslag kun je flexibel vervoeren. Wij plaatsen jouw opslagbox op de trailer waarna deze klaar is voor transport. Laad jouw spullen direct in je opslagruimte in plaats van meerdere keren heen en weer rijden naar je opslagruimte. Na het inladen breng je de opslagbox weer terug naar onze opslaglocatie waarna deze wordt opgeslagen in onze zwaar beveiligde omgeving

Aanhanger huren

Afgesloten aanhangwagen

Wil je een afgesloten aanhangwagen huren in Katwijk? De aanhangwagen van Oomen Opslag heeft een inhoud van 7m3 en is volledig water en wind bestendig. Doordat de aanhangwagen is voorzien van twee openslaande deuren kun je eenvoudig jouw spullen in en uitladen. Voor het huren van de aanhangwagen dien je in bezit te zijn van een rijbewijs B. Heb je een opslagbox bij Oomen Opslag of ben je een nieuwe klant? Huur dan nu jouw aanhangwagen tegen scherpe prijzen!

Oomen Opslag aanhangers

Algemene Voorwaarden

Hieronder een aantal belangrijke algemene voorwaarde waneer je een bosje of aanhanger wilt huren bij Oomen Opslag. Voor vragen kun je uiteraard terecht bij onze klantenservice. Je kunt os bereiken op: 088 321 99 99

  • Minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs B
  • Eigen risico parkeer- en bovenhoofdse schades €1500. Overige schades €1000
  • Verlaging eigen risico naar €500 kost €12,95 per dag
  • Voor bestuurders onder de 25 jaar worden de eigen risico bedragen verdubbeld.
  • Voor verhuur is een dubbele legitimatie vereist: rijbewijs én paspoort of ID kaart
  • Bekeuringen zijn voor rekening voor de huurder en worden doorbelast inclusief €25 administratiekosten