Busje of aanhangwagen huren in Leiden

Snel en eenvoudig online reserveren

Busje of aanhanger nodig? Zoek niet verder! Wij hebben het perfecte aanbod aan transportmateriaal voor jouw klus. Of je nu gaat verhuizen of je een nieuwe bank op gaat halen die je net op de kop hebt getikt, voor iedere transportklus hebben wij een passend busje of aanhangwagen te huur in Leiden. Ben je  bezit van een rijbewijs B? Dan zorgen wij dat jouw busje of aanhanger voor je klaarstaat. We leveren het busje met een volle tank en schone laadruimte. Het is zelfs mogelijk jouw medium opslagbox flexibel te vervoeren met onze trailer. Ga je verhuizen of heb je ander materiaal nodig, geef in het aanvraagformulier aan wat jij nodig hebt voor en wij zetten het voor je klaar. 

Reserveer nu direct jouw busje of aanhanger in Leiden. Profiteer van extra voordeel wanneer je een opslagruimte huurt bij Oomen Opslag.

Prijzen

aanhanger huren prijzen

Reserveren

Step 1 of 3
Het voertuig moet om 18:00 ingeleverd zijn.
0,00 €

Busje huren met automatische laadklep in Leiden

Het busje van Oomen Opslag is een uitkomst voor iedere verhuizing of transportklus in Leiden. Waar de gemiddelde verhuisbus een laadruimte heeft van maximaal 22m3, heeft de verhuisbus van Oomen Opslag een laadvermogen van ruimt 25m3. Hierdoor kun je eenvoudig grotere elementen rechtop vervoeren. Ondanks de grotere omvang van onze verhuur- bus hoe je alleen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Doordat de verhuisbus is uitgerust met een automatische laadklep hoef je niet zwaar te tillen en plaats je eenvoudig zware spullen in de laadruimte.

10ft. Opslagruimte flexibel vervoeren

Ben je op zoek naar een aanhanger of busje in Leiden om spullen te bergen naar je opslagruimte? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de aanhangwagen met medium opslagbox. Wij plaatsen jouw opslagruimte op de trailer waarna deze klaar is voor vervoer. Laad eenvoudig jouw spullen in de opslagbox waarna je deze weer terugbrengt naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum waar wij deze weer voor je opslaan. Alleen Oomen Opslag biedt jou deze unieke mogelijkheid, reserveer direct jouw opslagbox en profiteer van extra korting! Voor het vervoeren van een 10ft. opslagruimte met trainer dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs BE.

Aanhanger huren

Afgesloten aanhangwagen voor rijbewijs B 

Een extra grote aanhanger, volledig afgesloten en wind- en waterdicht. Met een inhoud van 7m3 is dit een van de grootste aanhangers die je mag huren met een rijbewijs B. Vervoer veilig en droog jouw kostbare spullen met de aanhangwagen van Oomen Opslag. Kom je een opslagruimte huren of ben je al in het bezit van een opslagruimte? Dan huur je deze aanhangwagen tegen scherpe tarieven of krijg je een dag(deel) gratis!

Oomen Opslag aanhangers

Oomen Opslag busje huren in Leiden

Ga je verhuizen in Leiden en heb je hiervoor een geschikte verhuisbus nodig? Twijfel geen moment en reserveer direct en eenvoudig jouw busje in de omgeving Leiden. Bij Oomen Opslag huur je de grootste verhuisbus uit de omgeving Leiden. Met de laadlift kun je gemakkelijk laden en lossen zonder dat je hiervoor veel mankracht nodig hebt. Een busje huren in Leiden was nog nooit zo eenvoudig, via het formulier reserveer je direct de perfecte bus voor jou klus.

Makkelijk online een busje huren in Leiden

Eenvoudig een busje huren in leiden? Vaak moet je meerdere formulieren invullen voordat je weet of je überhaupt een busje kunt huren. Bij Oomen Opslag maken we het je graag gemakkelijk, Op deze pagina reserveer je snel en eenvoudig jouw busje of verhuiswagen. Op het afgesproken tijdstip staat het busje voor je klaar met een schone laadruimte en volle tank. Heb je vragen over het gebruik van onze verhuisbus? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Algemene Voorwaarden

Hieronder een aantal belangrijke algemene voorwaarde waneer je een bosje of aanhanger wilt huren bij Oomen Opslag. Voor vragen kun je uiteraard terecht bij onze klantenservice. Je kunt os bereiken op: 088 321 99 99

  • Minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs B
  • Eigen risico parkeer- en bovenhoofdse schades €1500. Overige schades €1000
  • Verlaging eigen risico naar €500 kost €12,95 per dag
  • Voor bestuurders onder de 25 jaar worden de eigen risico bedragen verdubbeld.
  • Voor verhuur is een dubbele legitimatie vereist: rijbewijs én paspoort of ID kaart
  • Bekeuringen zijn voor rekening voor de huurder en worden doorbelast inclusief €25 administratiekosten
Meer algemene voorwaarden vind je >HIER.