Aanhanger of

busje huren in Noordwijk

Wanneer je een busje of aanhanger wilt huren in Noordwijk, ben je bij Oomen Opslag aan het juiste adres. Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Dan zorgen wij dat onze extra grote verhuisbus of aanhanger voor je klaarstaat. Heb je een opslagbox bij Oomen opslag? Dan is het huren van een busje of aanhangwagen voor jou extra voordelig. Vervoer zelfs flexibel jouw 10ft. Opslagbox, voor de deur je eigen opslagruimte laden en lossen.

 

Ga je verhuizen? Huur eenvoudig het beste verhuismateriaal bij jouw busje of aanhangwagen. Middels het offerteformulier reserveer je eenvoudig wat jij nodig hebt voor jouw klus! Scroll verder en reserveer direct jouw busje of aanhangwagen in Noordwijk.

Prijzen

aanhanger huren prijzen

Reserveren

Step 1 of 3
Het voertuig moet om 18:00 ingeleverd zijn.
0,00 €

Busje met laadklep huren in Noordwijk

De verhuisbus van Oomen Opslag biedt uitkomst voor elke transportklus in Noordwijk. Huur de verhuisbus snel en eenvoudig wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs B. De verhuisbus heeft een automatische laadklep en heeft een automatische transmissie, je hoeft dus niet schakelen! Een gemiddeld busje heeft een laadruimte tot 22m3. De verhuisbus van Oomen Opslag heeft een laadvermogen van 25m3, dit maakt de bus geschikt om bijvoorbeeld extra grote kledingkasten rechtop te kunnen vervoeren. 

Medium opslagruimte flexibel vervoeren in Noordwijk

Ga je spullen opslaan? Je kunt ervoor kiezen een aanhanger of verhuisbus te huren naar een opslagruimte. Dit kost veel tijd en zal je het busje of aanhanger voor langere tijd moeten reserveren. Oomen Opslag biedt jou de unieke mogelijkheid jouw eigen opslagruimte flexibel te vervoeren. Heb je op meerdere locaties spullen liggen die je wilt opslaan? Koppel de medium opslagruimte aan je auto en je kunt laden lossen waar jou dit uitkomt. Voor het vervoeren van een medium opslagbox dien je in bezit te zijn van een rijbewijs BE.

Aanhanger huren

Grote aanhangwagen voor rijbewijs B

Ben je in het bezit van een B rijbewijs en op zoek naar een aanhangwagen in Noordwijk? Dan is de aanhangwagen van Oomen Opslag iets voor jou. De aanhangwagen is volledig water- en winddicht afgesloten waardoor jouw spullen goed zijn beschermd. Kom je een opslagruimte huren of ben je al in het bezit van een opslagruimte? Dan huur je deze aanhangwagen tegen scherpe tarieven of krijg je een dag(deel) gratis!

Oomen Opslag aanhangers

Algemene Voorwaarden

Hieronder een aantal belangrijke algemene voorwaarde waneer je een busje of aanhanger wilt huren bij Oomen Opslag. Voor vragen kun je uiteraard terecht bij onze klantenservice. Je kunt os bereiken op: 088 321 99 99

  • Minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs B
  • Eigen risico parkeer- en bovenhoofdse schades €1500. Overige schades €1000
  • Verlaging eigen risico naar €500 kost €12,95 per dag
  • Voor bestuurders onder de 25 jaar worden de eigen risico bedragen verdubbeld.
  • Voor verhuur is een dubbele legitimatie vereist: rijbewijs én paspoort of ID kaart
  • Bekeuringen zijn voor rekening voor de huurder en worden doorbelast inclusief €25 administratiekosten