088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Huren van een opslagruimte bij een verhuizing naar het buitenland

Huren van een opslagruimte bij een verhuizing naar het buitenland

Ben jij van plan om tijdelijk naar het buitenland te verhuizen, maar weet je niet waar jij al je spullen moet laten? Had je ooit weleens gedacht aan het huren van een opslagruimte? In deze blog geven wij een aantal voordelen van het huren van een opslagruimte wanneer jij tijdelijk naar het buitenland verhuisd.

Waarom opslagruimte huren tijdens tijdelijke verhuizing naar het buitenland?

Wanneer je voor een bepaalde tijd naar het buitenland gaat emigreren moet er veel geregeld worden. Een belangrijke vraag die je jezelf kan stellen is wat er gebeurt met bijvoorbeeld je meubels van je huidige woning tijdens jouw avontuur in het buitenland. Een oplossing daarvoor kan het huren van een opslagruimte bij Oomen Opslag zijn. Wat zijn dan de voordelen van het huren van een opslagruimte? Een van de belangrijkste voordelen van het huren van een opslagruimte tijdens een tijdelijke verhuizing naar het buitenland is dat je jouw spullen veilig en beschermd achterlaat. De meeste opslagfaciliteiten bieden beveiligde ruimtes aan waar alleen de huurders toegang hebben tot de opslagruimte. Hierdoor zijn jouw spullen niet alleen bescherm tegen diefstal, maar ook tegen brand of wateroverlast. Een ander voordeel is dat je meer vrijheid hebt bij het plannen van jouw verhuizing naar het buitenland. Wanneer jij eerst al jouw spullen opslaat bij opslagruimte huren Leiden of opslagruimte huren Den Haag, hoef je niet direct alles mee te nemen en kun je later beslissen welke spullen je daadwerkelijk mee wilt nemen naar het buitenland. Dit kan vooral handig zijn wanneer je nog niet precies weet hoelang jouw tijdelijke verhuizing zal duren. Verder biedt het huren van een opslagruimte ook de mogelijkheid om jouw spullen georganiseerd op te slaan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten opslagboxen of -units, afhankelijk van de grootte en hoeveelheid van jouw spullen. Dit maakt het een stuk makkelijker om bij jouw spullen te komen die je op dat moment nodig hebt.

Tijdelijk verhuizen naar het buitenland

Voordelen van het huren van opslagruimte bij Oomen Opslag

Het huren van een opslagruimte bij Oomen Opslag biedt tal van voordelen die je gemoedsrust geven tijdens je tijdelijke verhuizing naar het buitenland. Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen:

  • Bij Oomen Opslag staat de veiligheid van je bezittingen voorop. Onze opslagruimtes zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder 24/7 cameratoezicht, toegangscontrole en brandbeveiliging. Je kunt er zeker van zijn dat je waardevolle spullen goed beschermd zijn tegen diefstal en schade.
  • Iedere klant heeft zijn eigen wensen en behoeften bij het huren van een opslagruimte. Daarom bieden we verschillende formaten opslagruimtes aan die flexibel kunnen worden aangepast aan de hoeveelheid en grootte van je bezittingen. Of je nu een paar dozen of de volledige inboedel wilt opslaan, bij Oomen Opslag vind je altijd een passende oplossing. Bij Oomen Opslag heb je eenvoudig toegang tot je opgeslagen goederen.
  • Onze self-storage units zijn 7 dagen per week toegankelijk, waardoor je op elk gewenst moment bij je spullen kunt. Dit maakt het gemakkelijk om items toe te voegen of op te halen wanneer dat nodig is.
  • Ons team van professionele inpakkers helpt jou bij het inpakken van jouw spullen en zij vervoeren alle spullen naar de opslaglocatie. Van het kiezen van de juiste opslagruimte tot het bieden van goede verpakkingsmaterialen, wij zorgen ervoor dat je zorgeloos kan verhuizen naar het buitenland. Of je nu voor een korte periode of voor langere tijd opslagruimte nodig hebt, bij Oomen Opslag bieden we huurtermijnen die je zelf kan bepalen. Wat handig is bij het huren van een opslagruimte met flexibele huurtermijn is dat je de opslagruimte kunt huren voor de periode die je nodig hebt zonder dat je daarbij zorgen hoeft te maken dat je huurtermijn afloopt.
  • Onze opslagruimtes zijn zo gebouwd dat jij je spullen georganiseerd en gemakkelijk op kan slaan. We hebben verschillende opties om jouw spullen gesorteerd op te slaan. Wij adviseren om rekken te gebruiken, zodat de opslagruimte zo goed mogelijk wordt benut. Je kan de dozen van tevoren ook nog labelen, zodat je precies weet wat er in welke doos zit. Dat zorgt ervoor dat je het overzicht bewaard en jouw spullen makkelijk kan terugvinden. Bij Oomen Opslag dragen wij een steentje bij aan een milieuvriendelijke omgeving. Onze opslagruimten zijn met energie-efficiënte verlichting en milieuvriendelijke materialen, zodat je geen zorgen over milieuvervuiling zal hebben.

 

 

Ik ben Jelmer Prins, 29 jaar oud, geboren op 12 november 1994 en woon in Katwijk aan Zee. Al anderhalf jaar werk ik als Planner/Warehouse Manager bij Oomen Opslag. Graag deel ik mijn ervaringen en adviezen over het opslaan van spullen door middel van relevante blogs.

Gerelateerde berichten