088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Opslag tijdens de verbouwing

Wanneer u gaat verbouwen kan dit veel stress opleveren. Uw huis is vol en waar moet u dan al uw spullen kwijt. Gelukkig biedt Oomen Opslag hiervoor een passende oplossing. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat u rustig uw huis kunt verbouwen. Om stress te verminderen hebben wij in dit artikel voor uw een aantal handige punten op een rij gezet zodat u uw verbouwing stressloos doorkomt.

1. Georganiseerd te werk gaan

Zorg ervoor dat u uw woning zo goed mogelijk organiseert voordat de verbouwers op de stoep staan. Wordt bijvoorbeeld uw keuken verbouwd, zorg dan dat u boven een magnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker neerzet. Op deze manier kunt u toch nog rustig ontbijten en eventueel zelfs avondeten zonder dat u in de verbouwing beneden zit. Het is dan ook handig om alvast wat wegwerpservies te kopen, dan hoeft u namelijk ook niet af te wassen. Zorg ervoor dat u alvast wat maaltijden voorbereid of haal een magnetron maaltijd bij de supermarkt.

2. Het avondeten

Mocht u nu geen plek hebben hebben voor een minikeuken in een andere kamer, dan wordt het afhalen of eten bestellen. Tegenwoordig is dit gelukkig ook niet meer een probleem. Er zijn veel gezonde maaltijden af te halen of te bestellen. En een keertje pizza of naar de Mac moet ook best kunnen!

3. Spullen afdekken

De bouwvakkers gaan veel door uw huis heen lopen tijdens een verbouwing. Ze lopen met hun vieze schoenen regelmatig door uw huis. Om te voorkomen dat u na de verbouwing de hele vloer moet schoonmaken is het aan te raden om uw vloer zo veel mogelijk af te dekken. Dek de vloer af met plastic, dit is namelijk het goedkoopste en beschermd de vloer tijdens de verbouwing tegen vuil en stof.

4. Meubels veilig opslaan

Tijdens een verbouwing komt het vaak voor dat u minder ruimte heeft. Ook is de kans op schade groter wanneer u uw spullen in de weg staan voor de bouwvakkers. Het is daarom een goede oplossing om uw spullen tijdelijk op te slaan in een opslagruimte. De self storage van Oomen Opslag zijn zeer geschikt om uw spullen tijdelijk in op te slaan. De bouwvakkers hebben dan meer ruimte en u weet dat uw spullen veilig staan.

5. Buren op de hoogte stellen

Stel uw buren op de hoogte van de verbouwing. Breng ze op de hoogte van de duur van de verbouwing en breng eventueel wat lekkers langs zodat de relatie goed blijft. Dit zullen ze zeer zeker waarderen wanneer ze wakker worden van boorgeluiden.

6. Focus op het eindresultaat

Tot slot focus op het eindresultaat. Een verbouwing brengt een periode wat stress met zich mee en is even vervelend maar uiteindelijk is het eindresultaat het belangrijkste.

Benieuwd wat Oomen Opslag voor u kan betekenen? Wij bieden o.a. diensten aan rondom Tilburg en in de Randstad. Zo kun je bij ons een opslagruimte huren Tilburg, opslagruimte huren Waalwijk, maar ook een opslagruimte huren Leiden of opslagruimte huren Katwijk.

Gerelateerde berichten