Opslag & Winterstalling strandpaviljoen

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Opslag voor strandpaviljoen

Zoekt u naar een kwalitatieve opslaglocatie voor uw strandtent of strandpaviljoen? Dan heeft Oomen Opslag de oplossing voor uw opslagbehoefte. Wij bieden namelijk verwarmde en geconditioneerde opslag en winterstalling voor uw strandpaviljoen.

Wij kunnen containers bij u op het strand plaatsen, zodat u deze zelf in kunt (laten) laden. Wanneer de onderdelen van uw paviljoen of strandtent in de container zitten, halen wij de container weer op vanaf uw locatie, en plaatsen wij deze in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.

Opslag in containers van Oomen Opslag of eigen containers

Oomen Opslag verzorgt zowel de opslagruimte als de containers voor de opslag van uw strandtent. Wij kunnen voor de opslag dus voldoende containers ter beschikking stellen. Wanneer u over eigen opslagcontainers beschikt, kunnen wij deze ook opslaan in onze verwarmde opslag.

Winterstalling van uw strandpaviljoen in optimale conditie

Het laten bouwen van een standpaviljoen is uitermate kostbaar. Daarom is het belangrijk dat uw strandtent onder optimale conditie wordt opgeslagen.

Sommige aanbieders van winterstalling van strandpaviljoens slaan uw strandtent in de winter buiten op. Door het opslaan van containers in de vochtige vrieskou ontstaat schimmel en verwering van uw kostbare eigendom. Het versneld afschrijven van uw strandpaviljoen is natuurlijk het laatste wat u wilt.

Containers, hijswerk, transport én opslag bij één partij

Oomen Opslag voorziet in de totale supply-chain van containers, hijswerkzaamheden, transport én verwarmde opslag. Door dit unieke totaalpakket heeft u slechts één aanspreekpunt. Bij Oomen Opslag wordt alles intern op elkaar afgestemd, en krijgt u een vaste accountmanager. U heeft dus nergens meer omkijken naar.

Opslags strandtent