• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Hillegom

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte huren in Hillegom

Wilt u opslagruimte huren in Hillegom? Dan hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. Wij bezorgen de opslagruimte bij u voor de deur. Vervolgens kunt u kiezen of u de opslagruimte bij u voor de deur laat staan, of dat u deze door ons laat opslaan. In dat geval halen wij de opslagcontainer weer bij u op, en plaatsen wij deze in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.

Opslagruimte huren in Hillegom

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte van Hillegom. In plaats van uw inboedel weg te brengen naar een self-storage (storage box), komt de opslagruimte naar ú toe. Dat scheelt een hoop tijd, en u hoeft ook geen busje meer te huren. Mobiele opslag werkt heel eenvoudig:

  1. U bestelt een “container met opslag” via onze webshop
  2. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Hillegom voor de deur
  3. U laadt op eigen tempo uw opslag in
  4. Wij slaan de container verwarmd en beveiligd voor u op

Wilt u uw opslag weer terug? Dan maken we een afspraak om de opslagruimte weer bij u voor de deur af te leveren. Wanneer u weer klaar bent met het uitladen van uw container, halen wij de lege opslagbox weer bij u op.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Hillegom

Externe opslagruimte huren is niet altijd nodig. Gaat u bijvoorbeeld verbouwen, en is er in uw straat of op uw perceel ruimte voor een opslagcontainer? Dan is het vaak ook prima om een opslagcontainer voor uw deur te huren. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Zo kunt u bij ons een opslagcontainer of zeecontainer huren in Hillegom. Wij verhuren in Hillegom 10ft en 20ft containers. Wanneer u alleen een container voor uw deur wilt huren, selecteer dan opslagcontainer huren in onze webshop.

Het maakt niet uit hoeveel opslagruimte u in Hillegom nodig heeft, Oomen Opslag heeft altijd de juiste maat voor u beschikbaar.

10ft container Hillegom
De kleinste opslagruimte n Hillegom is de 10ft container. Deze opslagbox heeft een inhoud van 16m³. Dit is voldoende voor de opslag van een kleine woning of van een woonkamer. Ideaal voor een verbouwing voor een gedeelte van uw woning.

20ft container Hillegom
De meest populaire opslagruimte in Hillegom is de 20ft container. Deze opslagruimte is voldoende voor de opslag van een gemiddelde ééngezinswoning in Hillegom. Ook ideaal voor opslag tijdens een verhuizing.

Bij u voor de deur laten staan of in onze opslag laten plaatsen
U kunt zelf kiezen of de opslagcontainer bij u in Hillegom voor de deur blijft staan, of dat deze bij ons wordt opgeslagen.

Wilt u alleen een opslagcontainer voor uw deur? Kies dan voor opslagcontainer huren.

Wilt u dan wij uw inboedel opslaan in ons verwarmde opslagcentrum? Kies dan voor container met opslag. Wij halen de container dan weer op als u klaar bent met inladen. En uiteraard brengen wij deze weer terug naar Hillegom wanneer u dat wilt.

0