Opslagruimte Gilze en Rijen

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Gilze en Rijen?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Gilze en Rijen. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Gilze en Rijen

Onze opslagboxen in Gilze en Rijen

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laad en los binnen 1 meter van je (vracht)auto.
 • Krijg direct toegang met een persoonlijke code.
 • Reserveer makkelijk een afspraak met behulp van je telefoon.
 • Wij zetten automatisch je opslagbox klaar.
 • Hulp bij inladen of uitladen aan huis, indien gewenst.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • Meest veilige self storage in heel Nederland.
 • Intense beveiliging met BORG klasse 3.
 • Intelligente personendetectie verwerkt in meer dan 50 4K camera’s.
 • De content in de opslagbox is alleen beschikbaar met de persoonlijke code.
 • Optie tot verzegeling.
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • 100% energieneutraal en gasloos, ook ‘s nachts.
 • Eigen energieopslag door het gebruik van zonnepanelen.
 • Elektrische auto’s die rijden op 100% zonne-energie.
 • Verwarming en conditionering m.b.v. warmtepompen.

Voordelig een busje of aanhangwagen huren?

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Gilze en Rijen? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Gilze en Rijen

Bij ons kun je eenvoudig een self storage in Gilze en Rijen huren, waar je gemakkelijk binnen één meter van je auto kunt laden en lossen. Reserveren doe je simpelweg via je telefoon, tablet of computer. Onze geautomatiseerde kraan plaatst jouw opslagruimte achter een van onze laaddocks, waardoor je moeiteloos je spullen kunt in- en uitladen. Bij traditionele self storage moest je vaak door lange gangen sjouwen of gebruikmaken van een lift, maar bij ons maken we het graag gemakkelijk voor je.

Onze opslagruimtes van Oomen Opslag kunnen stuk voor stuk individueel worden verplaatst dankzij onze geautomatiseerde kraan. Hiermee kunnen we jouw opslagruimte eenvoudig vervoeren en op de gewenste locatie plaatsen.

Kies voor het gemak van opslag op jouw eigen tempo, of maak gebruik van onze verhuisservice.

Opslagbox op locatie in Gilze en Rijen

Geen tijd om de opslagbox in Gilze en Rijen op te halen? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de mobiele opslag gewoon bij jou op locatie. Op deze manier wordt het opslaan van je spullen nog makkelijker!

Zo werkt het:

 1. Vraag de opslagbox aan in het gewenste formaat op jouw locatie.
 2. Laad de opslagbox op jouw eigen tempo in.
 3. Zodra je klaar bent, halen wij de opslagbox op.
 4. Oomen Opslag plaatst jouw box in een zwaarbeveiligde opslagruimte.

Wanneer je jouw spullen weer nodig hebt, bezorgen we jouw opslagbox weer tot aan je voordeur, zodat je de spullen gemakkelijk kunt uitladen. Dit is vooral handig tijdens een verhuizing! En heb je tussentijds toegang nodig tot je spullen? Geen probleem! Je hebt 24/7 toegang tot je persoonlijke opslagbox in onze automatische Self Storage in Gilze en Rijen. Gebruik gewoon je persoonlijke code via je telefoon om toegang te krijgen.

Verschillende opslagruimtes beschikbaar

Bij Oomen Opslag vind je de opslagbox die voldoet aan jouw wensen. Het kiezen van het juiste formaat kan lastig zijn. Weet je niet zeker welke maat opslagbox geschikt is voor jouw situatie? Neem contact met ons op en laat je adviseren! Wij helpen je graag, zodat je opslagruimte perfect aansluit bij jouw behoeften.

Dit zijn de opslagruimtes die we aanbieden:

 • Medium (16m³ opslagruimte)
 • Large (33m³ opslagruimte)
 • Extra Large (37m³ opslagruimte)

Oomen Opslag maakt het zeer eenvoudig om je spullen direct op te slaan in een opslagruimte in Gilze en Rijen waar je 24/7 toegang toe hebt. Wij kunnen de opslagbox overal in Gilze en Rijen bezorgen en ophalen wanneer het jou uitkomt. Bij Oomen Opslag ben je niet alleen verzekerd van de meest gemakkelijke en voordelige opslag, maar ook van de veiligste opslag. Alle opslagboxen worden keurig naast elkaar gestapeld. Met behulp van onze self storage heb je altijd toegang tot jouw spullen wanneer het jou uitkomt.

De meest ideale opslagruimte in Gilze en Rijen

Oomen Opslag introduceert een geheel vernieuwende aanpak voor het opslaan van spullen in Gilze en Rijen. Op alle vlakken zijn we superieur: het is gemakkelijker, voordeliger en veiliger. Bovendien beschikken we over de grootste opslagfaciliteit in de omgeving van Gilze en Rijen. Bij Oomen Opslag staan we klaar om al jouw opslagbehoeften aan te pakken. Maak nu de overstap naar de ultieme manier van spullen opslaan in Gilze en Rijen, zoals vele tevreden klanten je al zijn voorgegaan.

Hulp nodig bij het in- of uitladen van de opslagbox Gilze en Rijen?

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Met de verhuishulp helpen wij met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat je opslagbox wordt ingeladen door de Erkende Verhuizers van Nouwens verhuizingen. Het enige wat je hoeft te doen, is je spullen ingepakt klaarzetten.

Wanneer je jouw spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren bij het uitladen. Bij ons is alles mogelijk, zodat je volledig wordt ontzorgd. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk worden geregeld. Geef aan wanneer je bij je opslagruimte wilt zijn en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage.

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een opslagruimte in Gilze en Rijen die het beste aansluit bij jouw wensen en budget. Bel ons op 088 321 99 99 en informeer naar de mogelijkheden.

Opslagruimtes in andere steden in Noord-Brabant

Liever een opslagruimte huren in een andere plaats in Noord-Brabant? Hier staan de andere plaatsen waar wij opslagruimte verzorgen: