088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Opslagruimte huren tijdens een verbouwing 

Opslagruimte huren tijdens een verbouwing 

Ben jij aan het renoveren thuis en weet je niet waar je al je spullen moet opslaan? Wij hebben voor jou de ideale oplossing. Het huren van een opslagruimte bij Oomen Opslag kan jou vele voordelen bieden. Wij geven jou meer informatie over alle voordelen die een opslagruimte biedt tijdens een verbouwing waardoor jij geen zorgen meer hebt als je van plan bent te gaan renoveren. 

 

Alle voordelen van het huren van een opslagruimte tijdens een verhuizing

Het huren van een opslagruimte tijdens het renoveren is voor iedereen aan te raden. Wij geven jou een aantal redenen waarom wij aanraden om tijdens een renovatieproject een opslagruimte te huren bij opslagruimte huren Leiden.

Ten eerste zorgt het huren bij opslagruimte huren Den Haag voor meer ruimte in uw huis of pand. Er zijn veel spullen die tijdelijk uit huis moeten, maar waar moet je die dan opslaan? Vaak gaat het om best veel spullen die je niet zomaar ergens kan opslaan. Wanneer je een opslagruimte huurt heb je daar genoeg ruimte voor en dat zorgt ervoor dat jouw renovatie veel soepeler verloopt. Je hebt minder spullen in huis wat ervoor zorgt dat er niets in de weg staat. 

 Naast dat het meer ruimte biedt voor jouw renovatie kan het huren van een opslagruimte ook ervoor zorgen dat jouw spullen schadevrij blijven. Als je gaat verbouwen kunnen er altijd onverwachte situaties zoals een lekkage of stofontwikkeling ontstaan. Wanneer jouw spullen zijn opgeslagen in een opslagruimte zorgt dit ervoor dat ze onbeschadigd blijven. 

  Wat ook een voordeel is dat je altijd controle hebt over je spullen. De opslagruimtes van Oomen Opslag zijn 24/7 beschikbaar, dus je kan er altijd bij. Je kan alle spullen laten ophalen door Oomen Opslag en zij zorgen ervoor dat alles netjes wordt vervoerd en opgeslagen in een container. Spullen die je hebt opgeslagen waar je tijdens de renovatie nog makkelijk bij wilt komen kan je ook op een logische plek opslaan. Dit kan je dan aangeven bij de inpakkers wanneer je gebruik maakt van de inpakservice.

Oomen Opslag


Verschillende soorten opslagruimtes en hun voordelen
 

Wanneer je gaat verbouwen is het belangrijk om een ruimte te hebben waar jij al je spullen die je wilt opslaan ook ergens kwijt kunt. Bij Oomen Opslag bieden wij verschillende soorten opslagruimtes die ideaal zijn om tijdens een renovatieproject te huren. 

Het huren van een self-storage biedt jou al veel vrijheid. Je hebt altijd toegang tot jouw spullen. Het nadeel van het huren van een self-storage is dat je zelf een busje moet huren om jouw spullen te brengen. Wil je dit laten doen door Oomen Opslag? Dan raden wij aan om te kiezen voor opslag met verhuishulp of een mobiele opslag huren.

De voordelen van het huren van een opslagruimte met verhuishulp is dat je wordt geholpen met het inladen van al jouw spullen. Hierdoor is de kans op beschadiging minder groot, omdat onze professionals veel ervaring hebben met het inladen van kostbare meubels en wij gebruiken de beste verpakkingsmaterialen. De kosten voor het huren van een opslagruimte met verhuishulp is iets duurder dan wanneer je een self-storage opslagruimte huurt.

Het huren van een mobiele opslag biedt jou nog meer flexibiliteit, omdat je bij deze optie de mogelijkheid hebt om een opslagruimte naar jouw locatie te laten komen. Er moet hiervoor wel de ruimte zijn in jouw straat. Er hoeven geen spullen te worden vervoerd, dus is de kans op beschadiging ook kleiner. Als je wat nodig hebt is het natuurlijk ook makkelijker als de opslagbox in jouw straat staat.

Waarom kiezen voor Oomen Opslag? 

Allereerst biedt Oomen Opslag ongekend gemak: de opslagbox komt naar jou toe, waardoor je niet hoeft te sjouwen of te verhuizen over lange afstanden. Of je nu een box aan huis wilt laten bezorgen of op locatie wilt vullen, de flexibiliteit is enorm. 

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Oomen Opslag. De opslaglocatie is uitgerust met zware beveiliging, waaronder 4K camera’s en een persoonlijke toegangscode, waardoor je eigendommen optimaal beschermd zijn. 

Daarnaast hechten we veel waarde aan duurzaamheid. Door het gebruik van zonnepanelen en warmtepompen is het opslagcentrum volledig zelfvoorzienend en energie neutraal. Naast dat je spullen veilig worden opgeslagen draagt het ook een steentje bij aan het milieu, wat wil je nog meer? 

Tot slot gebruiken we de beste verpakkingsmaterialen en vervoeren wij de spullen met professioneel transportmaterieel. We bieden extra diensten zoals het huren van een opslagbox met behulp van Erkende Verhuizers. Deze verhuizers helpen bij jou thuis met het in- en uitladen van je opslagruimte en nemen je eventueel jouw opslagbox mee terug. 

 

 

Ik ben Jelmer Prins, 29 jaar oud, geboren op 12 november 1994 en woon in Katwijk aan Zee. Al anderhalf jaar werk ik als Planner/Warehouse Manager bij Oomen Opslag. Graag deel ik mijn ervaringen en adviezen over het opslaan van spullen door middel van relevante blogs.

Gerelateerde berichten