088 321 99 99

088 321 99 99

088 321 99 99

Opslagruimte Lelystad

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Opslagruimte Lelystad

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Lelystad?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Lelystad. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Waarom kiezen voor Oomen Opslag?

Onze voordelen

 • Je hoeft niet door lange gangen met je spullen te sjouwen naar je opslagbox
 • De veiligste opslaglocatie van Nederland: alleen toegang met je eigen pincode
 • Al je spullen in één box: geen losse opslag van grote items met kans op schade of verlies
 • Uitsluitend schone en nieuwe opslagboxen
 • Je spullen staan uitstekend verwarmd en geconditioneerd opgeslagen
 • Indien gewenst hulp van échte Erkende Verhuizers

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Onze opslagboxen in Lelystad

Onze opslagboxen in Lelystad

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Lelystad? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Lelystad

Veilig, duurzaam en efficiënt opslaan

Extra opslagruimte nodig in Lelystad? Je berging is overvol geraakt of misschien ga je verhuizen waardoor je (tijdelijk) inboedel moet opslaan. In beide gevallen is het huren van een opslagruimte bij Oomen Opslag dé perfecte oplossing. Bij Oomen Opslag heb je keuze uit drie verschillende opslagruimte. In alle gevallen is jouw opslagruimte zwaar beveiligd, hygiënisch en altijd te bezoeken door gemakkelijk een afspraak te maken via onze app.

Opslagruimte op locatie in Lelystad

Jouw opslagruimte op locatie in Lelystad. Wij brengen je box naar je toe! Rechtstreeks vanuit ons geautomatiseerde opslagcentrum wordt jouw opslagruimte achter één van de verhuiswagens geplaatst. Op deze unieke manier van containervervoer plaatsen we jouw opslagruimte op de gewenste locatie. Laad jouw spullen in op eigen tempo of laat je ondersteunen door onze Erkende Verhuizers. Al onze opslagruimtes zijn voorzien van een gelakte houten vloer en voldoen aan alle hygiëne voorschriften.

Jouw spullen opslaan in een opslagruimte van Oomen Opslag in Lelystad? Hoe dit werkt, hebben we hieronder op een rijtje gezet: 

 • Wij brengen jouw opslagruimte naar de gewenste locatie.
 • Laad de opslagruimte in op eigen tempo of laat je ondersteunen door onze Erkende Verhuizers.
 • Klaar met inladen? Wij halen je ruimte weer bij je op.
 • Je opslagruimte word geplaatst in ons zwaar beveiligde opslagcentrum.

Gebruik onze app om toegang tot jouw opslagruimte te beheren. De geautomatiseerde kraan van ons geavanceerde opslagcentrum plaatst je box bij één van de laaddocks. Parkeer binnen één meter van je opslaglocatie om te laden en lossen.

Hulp met laden en lossen van jouw opslagruimte

Opslagruimte laden en lossen met hulp van Erkende Verhuizers in Lelystad. Oomen Opslag neemt alle zorgen uit handen. Met een ervaren team Erkende Verhuizers laden en lossen wij jouw opslagruimte in Lelystad. Reserveer nu snel jouw opslagruimte in Lelystad, tegen een kleine meerprijs verzorgen onze ervaren vakmensen jouw opslag van A tot Z. Kostbare, breekbare en zware spullen als banken, kasten en waardevolle schilderijen zijn in goede handen bij ons ervaren team van verhuizers.

In het overzicht staan de vijf simpele stappen die wij doorlopen wanneer je kiest voor een opslagruimte in Lelystad met hulp van one verhuizers.

Reserveer direct jouw opslagruimte in Lelystad via de onderstaande knop! Oomen Opslag biedt je de mogelijkheid te kiezen uit een drietal verschillende ruimtes: 

 • Medium 16m3
 • Large 33m3
 • Extra Large 37m3

Veel gestelde vragen over opslagruimte in Lelystad

Bij Oomen Opslag kun je op een makkelijke en efficiënte manier een opslagbox huren, ook in Lelystad! Ons proces begint bij het kiezen van de juiste grootte opslagruimte die past bij jouw situatie. Wij hebben voor iedere situatie de gepaste grootte, variërend van 16m2 tot 37m2. Vervolgens kun je bepalen hoelang je de opslag nodig hebt en deze online of telefonisch reserveren, waarbij je de gewenste startdatum kunt opgeven. Na de reservering ben je welkom om de opslagruimte te inspecteren en te bekijken voordat je begint met het inladen van jouw spullen. Als alles naar wens is, krijg je een unieke toegangscode waarmee je op ieder moment toegang hebt tot jouw opslagruimte en jouw spullen.

Het huren van een opslagruimte voor een bedrijf in Lelystad begint met het vaststellen van de juiste grootte van de ruimte, de duur van de huurperiode en eventuele speciale wensen. Zodra deze informatie bekend is, kun je een op maat gemaakte offerte aanvragen via de website of telefonisch. Als je akkoord gaat met de offerte, kun je de opslagbox reserveren en de huurovereenkomst ondertekenen. Vervolgens krijg je een persoonlijke toegangscode waarmee je altijd toegang hebt tot de opslagruimte. Als je later toch meer ruimte nodig hebt, kun je contact opnemen met Oomen Opslag in Lelystad om de grootte van de opslagruimte aan te passen.

De tarieven voor het huren van opslagruimte in Lelystad kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren. De kosten worden bepaald door de grootte van de opslagruimte, de locatie en de duur van de huurperiode. Bij Oomen Opslag zijn er vier verschillende formaten opslagruimtes beschikbaar, variërend van small tot extra large. Bovendien kun je ervoor kiezen om de box zelf in te laden, voor je deur te laten plaatsen, of met behulp van een verhuishulp in te laden. De prijs is afhankelijk van het formaat van de opslagruimte en de manier van inladen. Bij Oomen Opslag variëren de prijzen vanaf ongeveer 189 euro per maand voor een kleine opslagruimte tot enkele honderden euro’s per maand voor grotere en luxere opslagruimtes.

Alle opslagruimtes bij Oomen Opslag zijn energieneutraal en gasloos en worden beschermd door geavanceerde beveiligingstechnologieën. Als je geen tijd hebt om zelf jouw spullen in te laden, biedt Oomen Opslag de mogelijkheid om de opslagruimte bij jou thuis te bezorgen tegen een meerprijs. Je kunt op de website een vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte kosten van het huren van een opslagruimte in Amsterdam te achterhalen.

In Lelystad kun je een opslagbox voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd huren. Bij Oomen Opslag kun je een opslagruimte van minimaal 1 maand huren. Tijdens deze eerste maand kun je de opslagbox niet tussendoor opzeggen. Wanneer deze maand voorbij is wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd. Vanaf dit moment beslis je zelf hoelang je de opslagbox in Lelystad huurt. 

Op zoek naar een opslag in een andere regio? U kunt ook in Den Haag of in Amsterdam opslagruimte bij ons huren.

Meer opslagruimtes in Flevoland