• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Nieuw Vennep

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte huren in Nieuw-Vennep

Wilt u opslagruimte huren in Nieuw-Vennep? Bij Oomen Opslag zit u goed. U kunt bij ons zowel voor korte als voor lange termijn opslagruimte huren. Het unieke van onze opslagruimte is dat wij deze bij u thuis bezorgen en ophalen. U hoeft uw inboedel of andere spullen dus niet weg te brengen naar de opslag in Nieuw-Vennep. U bespaart hierdoor niet alleen heel veel tijd, maar u hoeft ook geen busje meer te huren.

Het is ook mogelijk om alleen tijdelijk een opslagcontainer voor uw deur te huren.

Kies voor gemak bij Oomen Opslag

De tijd van een busje huren en het hele weekend op en neer rijden naar een opslagruimte bij een self-storage (storage box) in Nieuw-Vennep is gelukkig voorbij. Onze opslagruimte komt op bestelling naar u toe. Wij kunnen deze op uw oprit of bij u voor de deur in een parkeervak plaatsen. Hierdoor kunt u uw spullen direct in de container zetten. Dit is ook ideaal wanneer u wilt verhuizen met tussentijdse opslag. U heeft alle spullen maar één keer in uw handen.

Het werkt heel simpel:

  1. U bestelt uw opslagruimte via onze website
  2. Wij plaatsen de container op de afgesproken dag bij u voor de deur
  3. U laadt al uw spullen in
  4. Wij slaan uw spullen op

Wanneer u uw inboedel weer terug wilt hebben, komen wij deze weer bij u voor de deur plaatsen. Het is geen enkel probleem als dit op een ander adres is.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Nieuw-Vennep

Is de opslag maar voor korte tijd nodig? En blijven de spullen op hetzelfde adres? Dan is het ook een prima oplossing om alleen een opslagcontainer te huren. Dit is erg handig voor bijvoorbeeld een verbouwing. Onze opslagcontainers zijn net zo groot als een zeecontainer van 10ft of 20ft. Het verschil is dat onze opslagcontainers zijn voorzien van ventilatieroosters en een verniste vloer. Hierdoor voorkomt u vochtproblemen. Ook zijn onze opslagcontainers voorzien van een slotkast, zodat uw spullen veilig zijn opgeslagen.

Het maakt niet uit welk formaat opslagruimte u in Nieuw-Vennep nodig heeft. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw opslag. Twijfelt u welke maat u nodig heeft? Onze ervaren klantenservice geeft u graag een goed advies.
In Nieuw-Vennep verhuren wij onder andere de volgende mobiele opslagruimtes:

10ft opslagcontainer
De 10ft container is een veel gehuurde maat in Nieuw-Vennep. Deze opslagbox is handig wanneer u volumes tot maximaal 16m³ wilt opslaan. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u een gedeelte van uw woning gaat verbouwen. Maar ook voor mensen die hun woning wat leger willen hebben tijdens de verkoop van een woning is dit een uitkomst.

20ft opslagcontainer
De meest gebruikte opslagcontainer in Nieuw-Vennep is de 20ft container. Deze opslagbox is geschikt om de meeste inboedels compleet in op te slaan. Door de lengte van 6 meter past hier ook werkelijk alles in. Wanneer u een grote inboedel heeft kunt u er ook voor kiezen om één 20ft container en één 10ft container te huren.

Opslag in ons beveiligde opslagcentrum, of bij u voor de deur
Wij slaan uw inboedel altijd verwarmd en beveiligd op. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de opslagbox bij u voor de deur te laten staan.

0