Opslagruimte Nieuw-Vennep

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Nieuw-Vennep?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Nieuw-Vennep. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Nieuw-Vennep: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Nieuw-Vennep

Onze opslagboxen in Nieuw-Vennep

De voordelen van Oomen Opslag Nieuw-Vennep?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Nieuw-Vennep? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Nieuw-Vennep

Spullen opslaan in een opslagruimte in Nieuw-Vennep

Zoekt u opslagruimte in Nieuw-Vennep? Als u voor kwaliteit en gemak gaat, komt u al snel bij Oomen Opslag uit. Wij bieden je de makkelijkste opslagruimte in Nieuw-Vennep en brengen de opslagruimte zelf naar je in Nieuw-Vennep. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag. Hierdoor ben je er zeker van dat er niemand toegang heeft tot jouw spullen. Doordat alle opslagboxen hoog en strak naast elkaar worden opgestapeld, is fysiek toegang tot de opslagbox niet mogelijk. Uiteraard kan onze kraan ervoor zorgen dat de opslagbox bij een van de overdekte laaddocks wordt neergezet, zodat jij erbij kunt op gekozen tijdstip. 

De beste opslagruimte in Nieuw-Vennep

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Nieuw-Vennep.  Bij Oomen Opslag ben je altijd aan het juiste adres met jouw opslagvraag. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Regelmatig stappen klanten over naar onze hypermoderne opslag locatie omdat deze van alle gemakken is voorzien. 

Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om jouw inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte; ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagbox of storagebox op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer je gaat verbouwen of wanneer je woning gerenoveerd wordt.  Ook kunnen wij je helpen bij het inladen of uitladen van je opslagbox. Op deze manier wordt spullen opslaan een fluitje van een cent. Oomen Opslag plaatst de opslagruimte bij je voor de deur, waarna je de storage boxeenvoudig kunt vullen met jouw inboedel. Zo kun je een medium opslagbox huren van 16m³ inhoud of een large storage box huren met een inhoud van 33m³ inhoud. Ook bieden wij een extra large opslagruimte aan van 37m³ inhoud. Wij hebben voor iedere klant uit Nieuw-Vennep een geschikte opslagruimte. Ook is het mogelijk om tussentijds bij je opslagruimte kunnen, omdat je opslagruimte bij ons in de self storage wordt geplaatst. Van alle gemakken voorzien dus!

Opslagruimte nodig in Nieuw-Vennep? Dan schakel je Oomen Opslag in!

Twijfel je over welke vorm van opslag in Nieuw-Vennep het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 0850438397 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij laden en lossen jouw opslagruimte aan huis 

Wil je volledig worden ontzorgd? Wij laden en lossen jouw opslagruimte in Uithoorn. Nadat de geautomatiseerde kraan de opslagruimte achter één van onze verhuiswagens heeft geplaatst laden of lossen wij jouw opslagruimte bij jou voor de deur. Ga je verhuizen en heb je hiervoor tussentijdse opslag nodig? Dan biedt de opslag met verhuisservice van Oomen Opslag voor jou de perfecte uitkomst. Erkende verhuizers laden en lossen op professionele wijze jouw spullen in en uit je opslagruimte. Tussentijds wordt jouw opslagruimte opgeslagen in het veiligste opslagcentrum ter wereld. 

Bekijk onze andere opslagruimtes in Noord-Holland