• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Noordwijk

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte en opslagcontainers in Noordwijk

Wilt u opslagruimte huren in Noordwijk? Bespaar uzelf de moeite van het wegbrengen van al uw spullen naar een opslagbox bij een self-storage in Noordwijk, en laat de opslagruimte bij u aan huis komen! U hoeft zo geen busje te huren, meerdere keren op-en-neer te rijden, en u heeft alles maar één keer in uw handen. Deze manier van opslag van uw inboedel bespaart niet alleen een hele hoop moeite, maar doordat u tijd, huur van een busje en brandstof bespaart is het vaak ook nog goedkoper dan een ouderwetse manier van opslag. Het is bij ons tevens mogelijk een opslagcontainer voor uw deur te huren in Noordwijk.

De makkelijkste opslagruimte huren in Noordwijk

Een makkelijkere opslagruimte in Noordwijk vindt u niet. Doordat de opslagruimte bij ons bedrijf naar ú komt, bespaar u energie, tijd, geld, en is de kans op schade aan uw inboedel stukken lager. Op deze manier hoeft u niet steeds naar de storage box bij een self-storage te rijden. Wij plaatsen de opslagruimte bij u in Noordwijk voor de deur om een moment dat dit voor u uitkomt. U heeft dan alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagcontainer. Wanneer u hiermee klaar bent, halen wij de opslagbox weer op, en plaatsen wij deze bij onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Wanneer u de opslagbox weer terug wilt, plaatsen wij deze weer bij u aan huis. Uiteraard is het ook mogelijk de opslagbox gelijk bij een ander (nieuw) adres af te leveren. Zo wordt verhuizen met opslag wel héél makkelijk! Tussentijds toegang tot uw mobiele opslag nodig? Geen probleem. Als u vooraf even belt, zetten wij de opslagruimte voor u klaar.

Voordelig een opslagcontainer huren in Noordwijk

Wilt u een opslagcontainer huren in Noordwijk? Ook dan kunnen wij in uw behoefte voorzien. In dat geval plaatsen wij de opslagcontainer bij u in Noordwijk voor uw deur, en kan deze zo lang blijven staan als u zelf wilt. Dit is ideaal tijdens een verbouwing of renovatie, maar kan ook een uitkomst zijn wanneer u een nieuwe vloer krijgt. Wij hebben zowel 10ft opslagcontainers als 20ft opslagcontainers te huur in Noordwijk. Deze maten zijn gelijk aan een zeecontainer. Onze opslagcontainers en zeecontainers zijn voor zowel bedrijven als particulieren te huur. Wilt u de container voor langere tijd huren, of heeft u meerdere opslagconainers nodig? Dan maken wij graag een aanbod op maat voor u.

Wij hebben altijd de juiste opslagruimte in Noordwijk voor u. Wij hebben opslagboxen in twee maten te huur. Uiteraard kunt u ook meerdere opslagcontainers laten komen, of kunt u de maten combineren. Zo heeft u altijd de juiste opslagbox in Noordwijk. De meest populaire opslagbox is de 20ft opslagcontainer. Deze opslagruimte is 33m³ groot, en is groot genoeg voor een gemiddelde woning. Voor opslag van kleinere inboedels hebben we de 10ft opslagcontainer. Deze heeft een inhoud van 16m³. Weet u niet zeker welke maat opslagruimte in Noordwijk u nodig heeft? Bel onze klantenservice op 071-8892006, dan rekenen we het samen uit.

0