Opslagruimte huren Noordwijk

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Noordwijk?

Op zoek naar een opslagruimte in Noordwijk? Dan ben je bij Oomen opslag aan het juiste adres. Wij bieden Self Storage waarbij je je spullen naar onze faciliteit brengt en op afroep toegang hebt. Wil je graag hulp bij het verhuizen van je spullen? Ook dat kan bij ons. Wij zijn de veiligste, voordeligste en modernste keuze voor een opslagruimte in Noordwijk.

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Noordwijk. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox Noordwijk op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte Noordwijk en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Noordwijk: Self Storage

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Self Storage

Zo maken we het opslaan van je spullen gemakkelijker....

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Noordwijk

Onze opslagboxen in Noordwijk

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage in de buurt van Noordwijk? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox Noordwijk wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Noordwijk? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Noordwijk

Extra opslagruimte nodig in Noordwijk? Een makkelijke self storage waarbij je direct naast je auto, verhuisbus of aanhangwagen kunt laden en lossen, Oomen Opslag maakt het je graag gemakkelijk. Ons gerobotiseerde opslagcentrum plaatst jouw opslagruimte bij één van de laaddocks. Nadat je jouw persoonlijke code hebt ingevoerd op het touch-screen, opent de overheaddeur en heb je toegang tot jouw opslagruimte in Noordwijk. Reserveren en het plannen van een bezoek aan je opslagruimte in Katwijk regel je eenvoudig via je telefoon, tablet of computer.

Ga je verbouwen en ben je genoodzaakt tijdelijk je inboedel te verplaatsen? Doordat alle opslagruimtes van Oomen Opslag individueel verplaatsbaar zijn, kunnen wij een opslagruimte plaatsen bij jou voor de deur of bedrijfsruimte in Katwijk. Wil je meer weten over onze service en inboedelopslag Noordwijk? Lees dan verder! 

Opslagruimte aan huis in Noordwijk

Vind je onze self storage Noordwijk nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur in Noordwijk, zodat je nóg makkelijker je spullen op kunt slaan.

Het werkt heel eenvoudig:

 • Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
 • Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
 • Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
 • Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage in Katwijk. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Laden en lossen door verhuizers ook mogelijk

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox in Noordwijk. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
 3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage. 

Makkelijke self storage

Zoekt u opslagruimte in Noordwijk? Als u voor kwaliteit en gemak gaat, komt u al snel bij Oomen Opslag uit. Wij bieden je de makkelijkste opslagruimte in Noordwijk en brengen de opslagruimte zelf naar je in Noordwijk. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag. Hierdoor ben je er zeker van dat er niemand toegang heeft tot jouw spullen. Doordat alle opslagboxen hoog en strak naast elkaar worden opgestapeld, is fysiek toegang tot de opslagbox niet mogelijk. Uiteraard kan onze kraan ervoor zorgen dat de opslagbox bij een van de overdekte laaddocks wordt neergezet, zodat jij erbij kunt op gekozen tijdstip. 

Kortom, altijd de beste opslagruimte in Noordwijk

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Wij maken het regelmatig mee dat mensen die nu bijvoorbeeld een garagebox huren, overstappen naar ons. Dit omdat onze self storage Noordwijk van veel meer gemak is voorzien.

Ook voor de zakelijk markt hebben wij verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. Wij hebben ook veel ervaring met de opslag en transport van beursstands. Wanneer je de opslag van je beursstand door ons bedrijf laat verzorgen, krijgt jouw beursstand en eigen opslagbox. De opslagbox kunnen wij op elke gewenste locatie afleveren.

Twijfel je over welke vorm van opslag in Noordwijk het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk onze andere opslagruimtes in Zuid-Holland

Op zoek naar een andere opslagruimte in Zuid-Holland? Hier staan de andere plaatsen waar wij opslagruimte verzorgen:

 

Toch liever een verhuisbedrijf Noordwijk? Oomen Verhuizers helpt jouw perfect je verhuizing door!