Opslagruimte Oisterwijk

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Oisterwijk?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Oisterwijk. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Oisterwijk: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Oisterwijk

Onze opslagboxen in Oisterwijk

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Oisterwijk? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Oisterwijk

Bij Oomen Opslag bieden we je een gemakkelijke, voordelige en veilige optie om opslagruimte te huren in Oisterwijk. In tegenstelling tot traditionele self storage faciliteiten, hoef je bij ons niet zelf je spullen door lange gangen naar je opslagbox te sjouwen. Wij zorgen ervoor dat de opslagruimte naar jou toe komt. Met behulp van tientallen 4K-camera’s, bewegingsdetectoren en stevige sloten, is jouw opslagbox optimaal beveiligd in het meest geavanceerde opslagcentrum ter wereld. Bovendien draaien al onze geautomatiseerde processen op zelf opgewekte energie dankzij meer dan 450 zonnepanelen op het dak.

Eenvoudig je opslagruimte in Oisterwijk reserveren

Het reserveren van je opslagruimte in Oisterwijk is eenvoudig en kan via je telefoon, tablet of computer. Onze automatische kraan plaatst jouw opslagruimte bij een van onze laaddocks. Met jouw persoonlijke code krijg je direct toegang tot jouw unieke opslagruimte.

Opslagbox aan huis in Oisterwijk voor nog meer gemak

Als onze self storage nog niet gemakkelijk genoeg is, bieden we voor een kleine meerprijs de mogelijkheid om de opslagbox gewoon bij je thuis te bezorgen, waardoor je nog makkelijker je spullen kunt opslaan.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. We brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je thuis.
 2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen.
 3. Zodra je klaar bent, halen we de opslagbox weer op.
 4. We plaatsen deze vervolgens in onze beveiligde opslagruimte.

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je gemakkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Hulp bij het inladen of uitladen opslag Oisterwijk

Wil je het nog gemakkelijker maken om je spullen op te slaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij ervoor dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Nouwens verhuizingen. Het enige wat je hoeft te doen is je spullen ingepakt klaarzetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe.
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen.
 3. Zodra de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee.
 4. We plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte.

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk, zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen zijn? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk worden geregeld. Geef aan wanneer je bij je opslagruimte wilt zijn, en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage.

De beste opslagruimte in Oisterwijk

Oomen Opslag introduceert een totaal nieuwe manier van spullen opslaan in Oisterwijk. Wij zijn op alle fronten beter: gemakkelijker, voordeliger en veiliger. Daarnaast beschikken we over de grootste opslagfaciliteit in de omgeving van Oisterwijk. Bij Oomen Opslag helpen we je met elke opslaguitdaging. Stap nu over op de ultieme manier van spullen opslaan in Oisterwijk, zoals vele tevreden klanten je al zijn voorgegaan.

Goedkope opslagruimte in Oisterwijk

Oomen Opslag biedt de meest voordelige opslagruimte in Oisterwijk aan. Dankzij onze unieke manier van opslag hoef je je nooit meer zorgen te maken over te hoge kosten. Bij Oomen Opslag profiteer je namelijk van een laagste prijsgarantie. Huur je voor een langere periode een opslagruimte, dan kom je in aanmerking voor een korting op je maandbedrag. We hebben verschillende opslagboxen beschikbaar in diverse maten, geschikt voor kleine en grote inboedels. Wil je meerdere opslagboxen huren? Ook dat is mogelijk, en je beheert al je opslagruimtes gemakkelijk via onze app. Zo weet je precies welke spullen in welke opslagbox zitten.

Spullen opslaan in Oisterwijk

Ben je op zoek naar een opslagruimte die van alle gemakken is voorzien? Dan is Oomen Opslag de juiste keuze. Wij maken het opslaan van je spullen bijzonder gemakkelijk. Met de makkelijkste opslagruimte in Oisterwijk brengen we de opslagruimte zelfs naar jou toe. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de meest gebruiksvriendelijke en voordelige opslagruimte, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag. Dankzij de stapeling van alle opslagboxen hoog en strak naast elkaar, is fysieke toegang tot jouw opslagbox niet mogelijk. Natuurlijk kan onze kraan ervoor zorgen dat de opslagbox bij een van de overdekte laaddocks wordt neergezet, zodat jij erbij kunt op het door jou gekozen tijdstip. Hiervoor maak je gemakkelijk een afspraak in onze app. Het beheer van jouw opslagbox is in deze app slechts een paar klikken verwijderd. En het beste is dat hiervoor geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Wil je weten welke vorm van opslag in Oisterwijk het beste bij jouw wensen en budget past? Bel ons dan op 088 321 99 99 en informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk onze andere opslagruimtes in Noord-Brabant

Op zoek naar andere opties voor opslagruimtes in Noord-Brabant? Hier kun je opslag in alle andere steden vinden: