• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Rijnsburg

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte huren Rijnsburg

Heeft u voor korte of lange termijn opslagruimte in Rijnsburg nodig? Oomen Opslag is hét adres voor uw opslagruimte. Of u nu op zoek bent naar self-storage (storage box), mobiele opslag of het huren van een opslagcontainer: wij hebben het allemaal. Vraag een offerte aan via onze website, dan kijken we samen met u wat voor u de meest passende manier van opslag is. Of bestel direct opslagruimte via onze website.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Uw inboedel efficiënt opslaan in Rijnsburg

Zoekt u naar de makkelijkste manier voor het opslaan van uw inboedel? Een betere manier voor het opslaan van uw inboedel in Rijnsburg gaat u niet vinden. Uw inboedel opslaan bij ons gaat op een unieke wijze. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Wij plaatsen de opslagruimte direct bij u voor de deur, zodat u zeer eenvoudig uw spullen kunt opslaan. U hoeft hierdoor geen busje te huren en meerdere keren heen en weer te rijden. U bespaart dus niet alleen een hoop tijd, maar ook nog eens een hoop geld.

Opslagruimte regelen in Rijnsburg gaat heel eenvoudig:

  1. Bestel uw opslagbox via onze website
  2. Wij bezorgen de opslagruimte op de gewenste dag voor uw deur
  3. U laadt uw spullen in
  4. Wij halen de opslagbox weer op, en slaan deze veilig en verwarmd op

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Rijnsburg

Soms is het extern opslaan van uw spullen niet nodig, maar volstaat een opslagcontainer bij u in Rijnsburg voor de deur. Dit is handig wanneer u gaat verbouwen, en op uw oprit of in de straat voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van een opslagcontainer of zeecontainer. Onze opslagcontainers zijn volledig wind- en waterdicht, hebben ventilatieroosters en zijn erg goed afsluitbaar. Hierdoor kan uw inboedel prima enige tijd in de container opgeslagen worden. Wij kunnen de opslagcontainer in alle richtingen bij u voor de deur plaatsen.

Weet u welke opslagruimte u nodig heeft? Bestel direct eenvoudig een opslagbox via onze website. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Rijnsburg voor de deur, zodat u op eigen tempo kunt inladen. Als u klaar bent, halen wij de box weer op en slaan we deze veilig voor u op. Na afloop van de opslagperiode brengen we deze natuurlijk weer bij u voor de deur. Makkelijker uw spullen opslaan bestaat niet.

10ft container Rijnsburg
Onze kleine opslagbox in Rijnsburg is de 10ft opslagcontainer. Deze opslagruimte heeft een inhoud van 16m³. Deze ruimte is geschikt voor het opslaan van een kleine inboedel, of voor het opslaan van een gedeelte van uw inboedel. Erg handig om uw woning leeg te maken voor de verkoop, of als opslag tijdens uw verbouwing.

20ft container Rijnsburg
De meest gebruikte opslag in Rijnsburg is de 20ft opslagbox. Deze grote opslagruimte heeft een inhoud van 33m³. Hierdoor passen de meeste inboedels in deze opslagbox. Deze opslagruimte is ideaal voor opslag tijdens een verhuizing of verbouwing van het hele huis. Maar deze opslagruimte kan ook gebruikt worden voor langdurige opslag, bijvoorbeeld omdat u voor enige tijd in het buitenland verblijft.

Weet u niet welke opslagruimte u nodig heeft? Bel onze klantenservice op 071-8892006, en ontvang een professioneel advies.

0