Opslagruimte Rotterdam

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Eenvoudig opslagruimte huren in Rotterdam

Ben je op zoek naar een opslagruimte in Rotterdam? Dan ben je bij Oomen Opslag aan het juiste adres. Je hebt er de keuze uit drie verschillende soorten opslag: de automatische Self Storage, mobiele opslag en opslag met verhuishulp. We zijn te vinden door heel het land, dus kun je ook bij ons terecht voor opslagruimte in Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Zoetermeer.

De mogelijkheden voor de opslag van jouw spullen

Laad je opslagbox in bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Rotterdam. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Laad de opslagbox thuis in

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Populair in Rotterdam: verhuishulp en opslag

Het vaakst kiezen klanten van Oomen Opslag voor de optie opslag met verhuishulp. Dit betekent dat we met de opslagbox naar jouw huis komen, je helpen bij het inladen en de box vervolgens opslaan in de veiligste locatie van Nederland. Wil je tussentijds bij je spullen? Via de app roep je jouw opslagbox op, waardoor je altijd toegang hebt. 

Welke voordelen biedt Oomen Opslag?

We zetten hier alle voordelen voor je op een rij:

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Rotterdam

Onze opslagboxen in Rotterdam

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Een bus of aanhanger huren in Rotterdam

Wil je enkele van jouw spullen vervoeren? Het huren van een aanhanger of een busje loopt al snel in de papieren. Bij Oomen Opslag kun je deze vervoersmiddelen tegen korting huren. Voor het besturen ervan heb je in beide gevallen een rijbewijs B nodig. Het busje heeft een inhoud van 25 vierkante meter.

Opslagruimte huren in Rotterdam

Gemakkelijke Self Storage opslag in Rotterdam

Behalve voor de populairste keuze ‘opslag met verhuishulp’ kun je ook kiezen voor Self Storage. Dat houdt in dat je je spullen zelf naar het opslagcentrum van Oomen Opslag in Rotterdam brengt. Daar laad je je spullen over in de box, terwijl je de auto op een meter afstand daarvan parkeert.

Een opslagbox thuis laten bezorgen

Laat je Oomen Opslag de opslagbox voor je deur plaatsen? Dan laad je zelf al je spullen in de opslagbox, die door Oomen weer wordt opgehaald wanneer je klaar bent. We plaatsen jouw box in de beveiligde opslagruimte.Laat je Oomen Opslag de opslagbox voor je deur plaatsen? Dan laad je zelf al je spullen in de opslagbox, die door Oomen weer wordt opgehaald wanneer je klaar bent. We plaatsen jouw box in de beveiligde opslagruimte.

Hulp nodig bij inladen en uitladen?

Wist je dat je het opslaan van jouw spullen nog gemakkelijker kunt maken door Oomen Opslag te laten helpen met inladen? Hiervoor brengen we een kleine meerprijs in rekening. Je zet zelf je spullen ingepakt klaar en de erkende verhuizers plaatsen deze vervolgens in de box.

De makkelijkste opslagruimte in Rotterdam

Zoekt u opslagruimte in Rotterdam? Als u voor kwaliteit en gemak gaat, komt u al snel bij Oomen Opslag uit. Wij bieden je de makkelijkste opslagruimte in Rotterdm en brengen de opslagruimte zelf naar je toe. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag. Hierdoor ben je er zeker van dat er niemand toegang heeft tot jouw spullen. Doordat alle opslagboxen hoog en strak naast elkaar worden opgestapeld, is fysiek toegang tot de opslagbox niet mogelijk. Uiteraard kan onze kraan ervoor zorgen dat de opslagbox bij een van de overdekte laaddocks wordt neergezet, zodat jij erbij kunt op gekozen tijdstip. 

Goedkope opslagruimte in Rotterdam

Naast gemak spelen de kosten voor een opslagruimte in Rotterdam waarschijnlijk ook mee in het maken van uw keuze. Ook op dit punt wint onze opslag het van de concurrentie. Onze opslagruimte is super voordelig. Wanneer je voor een langere tijd je spullen opslaat krijg je zelfs nog extra korting van ons. Ons opslagruimtes zijn op alle punten beter.

Dit maakt Oomen de beste keuze voor jouw opslag in Rotterdam

Oomen Opslag heeft de grootste opslagcapaciteiten van de regio en is tevens de veiligste. Bovendien staan je spullen in een gecontroleerd klimaat opgeslagen. We bieden oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Twijfel je over welke vorm van opslag in Rotterdam het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen over opslagruimte in Rotterdam

Het huren van opslag in Rotterdam bij Oomen Opslag is een fluitje van een cent. De exacte werkwijze is afhankelijk van het type opslag waarvoor je kiest. Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 • Opslag met verhuishulp: hulp van erkende verhuizers bij het inladen van je opslagbox, welke vervolgens wordt meegenomen naar het beveiligde opslagcentrum. 
 • Automatische Self Storage: opslagruimte in Rotterdam huren en daar zelf je spullen heen brengen. Je kunt er warm en droog parkeren op slechts één meter afstand van je opslagbox.
 • Mobiele opslag: Oomen Opslag plaatst de box voor je deur. Jij laadt zelf je spullen in en de medewerkers komen terug om deze op te halen wanneer jij aangeeft dat je klaar bent. 

Je opslagbox wordt verzegeld, wat betekent dat niemand er bij kan komen. Het opslagcentrum van Oomen is wereldwijd de best beveiligde in zijn soort. Wil je in de tussentijd bij je spullen kunnen? Dan roep je jouw opslagbox via de app op. Je wordt geïnformeerd over waar deze klaarstaat en parkeert op slechts een meter afstand. 

Het regelen van opslagruimte voor je bedrijf is dankzij het bestaan van Oomen Opslag erg eenvoudig. Je doet dit door het contactformulier op de website in te vullen. Na ontvangst neemt het bedrijf contact met je op. Daarbij wordt de manier van opslaan (met verhuishulp, automatische Self Storage of mobiele opslag) besproken, net als de grootte van je storage box. Je hebt de keuze uit vier verschillende formaten. Uiteraard spreek je ook de opslagperiode af. Op basis van deze factoren komt de overeenkomst tot stand en wordt alles in gang gezet. 

Oomen Opslag staat voor concurrerende prijzen. Wij streven er naar om de beste, veiligste en goedkoopste opslagruimte in de buurt te zijn. Daarom betaal je bijvoorbeeld voor een large opslagbox (de op één na grootste opslagbox in het aanbod) 189 euro per maand. Borg- en administratiekosten worden door ons niet in rekening gebracht. 

Een opslagbox in Rotterdam kun je voor zowel een bepaalde (één maand of meer) als onbepaalde tijd huren. In het eerste geval loopt de initiële huurovereenkomst voor de afgesproken tijdsduur. Bij het verstrijken daarvan wordt deze omgezet in een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Daarbij geldt een opzegtermijn van een maand. Huur voor bepaalde tijd kun je helaas niet tussendoor opzeggen.