Opslagruimte huren Wassenaar

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Opslagruimte huren Wassenaar - Welke vorm past bij jou?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren Wassenaar. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen: Mobiele Opslag Wassenaar

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Opslagbox huren Wassenaar

Onze opslagboxen in Wassenaar

De voordelen van Oomen Opslag huren Wassenaar?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag Wassenaar biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren Wassenaar in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Wassenaar? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren Wassenaar

Vind je onze self storage Wassenaar nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur. Zo maken we het je nóg makkelijker.

Opslag huren wassenaar werkt heel eenvoudig:

 1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
 2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
 3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis.

Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage Wassenaar. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Self storage huren Wassenaar inclusief verhuisservice

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen.

Dit doen we met behulp van de Erkende Verhuizers van verhuisbedrijf Wassenaar. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag huren Wassenaar met verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
 3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt.

Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt. Deze wordt vervolgens automatisch voor je klaargezet in onze opslagruimte Wassenaar. 

Goedkope opslagruimte huren Wassenaar

Goedkoop opslagruimte huren Wassenaar? Dan moet je bij Oomen Opslag zijn. Niemand wil te veel betalen voor zijn/haar opslag. Oomen Opslag is op alle punten beter dan de concurrentie. 

Altijd de beste opslagruimte huren in Wassenaar

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Wassenaar. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Vele mensen zijn je al voor gegaan en maken gebruik van alle gemakken van Oomen Opslag.

Voor de zakelijk markt hebben wij ook verschillende oplossingen.

Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent? Een webshop? Of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte? Dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan.

De opslagbox Wassenaar kunnen wij op elke gewenste locatie afleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf volledig wordt ontzorgd. 

De makkelijkste opslagruimte huren Wassenaar

Een opslagruimte huren Wassenaar? Als je voor kwaliteit en gemak gaat, kom je al snel bij Oomen Opslag uit.

Wij bieden je de makkelijkste, voordeligste én veiligste opslagruimte Wassenaar aan. Ons pand is extreem beveiligd. Je kunt alleen bij je opslagbox door in te loggen op je account in onze app. 

Twijfel je over welke vorm van opslag Wassenaar het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

De makkelijkste opslagruimte huren Wassenaar

Een opslagruimte huren Wassenaar? Als je voor kwaliteit en gemak gaat, kom je al snel bij Oomen Opslag uit.

Wij bieden je de makkelijkste, voordeligste én veiligste opslagruimte Wassenaar aan. Ons pand is extreem beveiligd. Je kunt alleen bij je opslagbox door in te loggen op je account in onze app. 

Twijfel je over welke vorm van opslag Wassenaar het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over opslagruimte in Wassenaar

Wat kost het om een opslagruimte Wassenaar te huren?

Oomen Opslag biedt de voordeligste opslagruimte in omgeving Wassenaar. We slaan de opslagboxen op effiënctie wijze op. We maken zo optimaal gebruik van de ruimte.

Je kunt dan ook niet zelf bij je opslagbox, maar reserveert deze van tevoren. Een kraan haalt je box dan uit de opslagfaciliteit en zet deze klaar.

Wat je precies betaalt voor opslag huren Wassenaar hangt af van het type box dat je kiest. We hebben opslagboxen in vier verschillende formaten, die ieder een eigen prijs hebben. Neem contact op en vraag een offerte aan voor de exacte prijs. 

Welke opties biedt Oomen voor opslag Wassenaar?

Bij Oomen Opslag is een van de opties self storage. Hierbij breng je je spullen naar de opslagruimte in omgeving Wassenaar.

Via een app reserveer je. Wij zorgen er vervolgens voor dat je opslagbox klaar staat op het door jou gekozen tijdstip. Je haalt spullen uit de box of voegt items toe.

De box kun je openen met je unieke pincode en de opslagbox heeft tevens een slot. Een andere optie is om de opslagbox thuis te laten bezorgen tegen een kleine meerprijs.

Hoe lang kun je spullen opslaan in Wassenaar?

Bij Oomen Opslag kun je spullen gedurende lange tijd opslaan. Heb je bijvoorbeeld meubelstukken die momenteel niet in je appartement passen? Bij Oomen Opslag sla je deze meubels of andere spullen gedurende langere tijd op. Zo lang je betaalt voor de opslagruimte, kun je hier gebruik van blijven maken.

Welke eigendommen kan ik opslaan in een opslagbox Wassenaar?

In een opslagbox in Wassenaar kun je allerlei verschillende spullen opslaan. Je hebt de keuze uit drie maten opslagboxen.

De eerste optie is een kleine box met een inhoud van tien kubieke meter. Een maatje groter is de medium box met een inhoud van 16 kubieke meter. Een opslagbox Wassenaar in maat L bevat 33 kubieke meter. De grootste maat heeft een inhoud van 37 kubieke meter.

Je kiest dus de juiste maat uit, zodat je alle spullen kunt opslaan. In de kleine box passen items met een maximale lengte van twee meter. Voor de extra grote box zijn items van bijna zes meter geen probleem.

Waarom kiezen mensen voor een opslag Wassenaar bij Oomen?

Er zijn verschillende redenen om voor opslag Wassenaar bij Oomen Opslag te kiezen.

De voornaamste reden is dat we de goedkoopste opslagruimte in de regio bieden. De opslagruimte is zo ontworpen dat we erg efficiënt kunnen opslaan. Daarom kunnen we de opslagruimte aanbieden tegen een lagere prijs.

Oomen Opslag is daarnaast ook een zeer veilige keuze. Onze traditionele self storage is afsluitbaar met een slot. Niemand kan zomaar bij je opslagbox. Hiervoor is een toegangscode nodig.

Andere opslagruimtes in Zuid-Holland

Je kunt bij Oomen Opslag niet alleen een opslagruimte huren Wassenaar. We bieden ook diensten aan voor de omliggende dorpen en steden. Denk hierbij aan opslagruimte huren Leiden, opslagruimte huren Katwijk en opslagruimte huren Noordwijk.

Andere gebieden waar wij bekend zijn:

 • Alphen a/d Rijn
 • Delft
 • Den Haag
 • Gouda
 • Leiderdorp
 • Leidschendam
 • Lisse
 • Oegstgeest
 • Rotterdam
 • Sassenheim
 • Voorhout
 • Voorschoten
 • Zoetermeer