Opslagruimte Zoetermeer

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Zoetermeer?

Wij hebben drie manieren voor het opslaan van je spullen in Zoetermeer:

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Zoetermeer. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox op welke locatie je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor de deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis of op locatie met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen de opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Zoetermeer: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Zoetermeer

Onze opslagboxen in Zoetermeer

Nog meer voordelen van Oomen Opslag

Op zoek naar een veilige en automatische Self Storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste  geautomatiseerde self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Snel laden en lossen binnen één meter van je auto
 • Altijd toegang met een persoonlijke code
 • Maak snel een afspraak via de app
 • De opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • Intensieve beveiliging met BORG klasse 3
 • De meest veilige self storage in NL
 • 50+ 4K camera’s met personendetectie
 • Toegang met persoonlijke code
 • Mogelijkheid tot eigen slot
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Dag en nacht energieneutraal zonder gas
 • Eigen energieopslag door zonnepanelen
 • 100% zonne-energie wordt gebruikt voor elektrisch wagenpark
 • Gebruik van warmtepompen voor verwarming en conditionering

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Zoetermeer? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Voordelige opslagruimte in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een voordelige opslagruimte in Zoetermeer? Dan zit je goed bij Oomen Opslag. Oomen heeft namelijk de laagste prijsgarantie bij alle opslagboxen in Zoetermeer. Je geniet bij ons niet alleen van de beste prijs, maar ook van extra gemak en service. Je hoeft namelijk niet met zware spullen te sjouwen naar je opslagruimte. Daarnaast worden onze opslagruimtes zwaar beveiligd. Onze opslagruimte komt zelfs naar je toe zodat je niet verder dan 1 meter hoeft te sjouwen met je spullen.

De beste opslagruimte in de buurt

Oomen Opslag heeft de meest uitgebreide opslagfaciliteiten in de omgeving van Zoetermeer. We zijn te vinden in heel Nederland, dus kun je onder andere opslagruimte huren in Den Haag, Haarlem, Amsterdam of Noordwijk. Met onze voordelige opslagruimtes weet je zeker dat het goed geregeld is. Bij ons is het ook mogelijk om meerdere opslagruimtes tegelijkertijd te huren. Je houdt makkelijk overzicht door onze app waarin je precies kunt aangeven wat er in welke opslagbox zit.

 

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven hebben we verschillende oplossingen. Heb je tekort aan ruimte voor voorraad? Dan kun je bij ons gemakkelijk bedrijfsinventaris opslaan. Ook hebben wij veel ervaring met de opslag en het vervoer van beursstands. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij laden en lossen jouw opslagruimte aan huis 

Kies jij voor gemak, veiligheid en de beste prijs? Wij laden en lossen al je spullen in de opslagruimte in Zoetermeer. Hierna plaatst onze geautomatiseerde kraan jouw persoonlijke opslagruimte achter een van onze verhuiswagens en zorgen we dat je spullen weer voor de deur staan. Ga je verhuizen en wil je spullen tussentijds in een opslag plaatsen? Dan kies je voor onze extra verhuisservice die wij leveren naast de opslagruimte. Ervaren verhuizers laden en lossen jouw spullen op efficiënte manier. In de tussentijd, wordt jouw eigen opslag opgeslagen in het veiligste opslagcentrum in Nederland.

Opslagboxen in verschillende maten

Kies bij Oomen Opslag voor verschillende soorten opslagboxen. De perfecte maat voor iedere situatie. Het kiezen van de juiste opslagruimte kan lastig zijn. Neem gerust contact op, Oomen Opslag staat klaar om je persoonlijk te adviseren. Vergelijk onze verschillende formaten opslagboxen hieronder op deze pagina.

De verschillende soorten opslagruimtes

 • Medium (16m3 inhoud opslagruimte)
 • Large (33m3 inhoud opslagruimte)
 • Extra Large (37m3 inhoud opslagruimte)

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Zoetermeer die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

De makkelijkste self storage 

Oomen Opslag levert niet alleen de duurzaamste en goedkoopste self storage van Nederland, maar wij maken het je ook zo gemakkelijk mogelijk. Na jouw online aanvraag voor een opslagruimte krijg je direct toegang tot je eigen opslagbox. Je kunt met een persoonlijke pincode snel en makkelijk de deur ontgrendelen en binnen 1 meter van je opslagbox parkeren. Geen overbodig gesjouw! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen over opslagruimte in Zoetermeer

Bij Oomen Opslag in Zoetermeer is een opslagbox huren een eenvoudig proces. De exacte werkwijze is afhankelijk van het type opslag dat je kiest. Er zijn verschillende mogelijkheden:

 • Opslag met verhuishulp: erkende verhuizers helpen je met het inladen van jouw opslagbox, waarna deze wordt meegenomen naar het beveiligde opslagcentrum.
 • Automatische Self Storage: huur opslagruimte in Zoetermeer en breng zelf jouw spullen naar de opslagbox. Je kunt op slechts één meter afstand van jouw opslagbox warm en droog parkeren.
 • Mobiele opslag: Oomen Opslag plaatst de opslagbox voor jouw deur. Je laadt zelf jouw spullen in en het personeel komt de box weer ophalen wanneer je klaar bent.

Je opslagbox wordt verzegeld, zodat niemand erbij kan komen. Het opslagcentrum van Oomen Opslag is wereldwijd het best beveiligd in zijn soort. Als je tussentijds bij jouw spullen wilt komen, kun je jouw opslagbox oproepen via de app. Je ontvangt informatie over waar deze klaarstaat en je kunt op slechts een meter afstand parkeren.

Oomen Opslag maakt het regelen van opslagruimte in Zoetermeer voor jouw bedrijf zeer gemakkelijk. Je kunt dit doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Na ontvangst van jouw verzoek nemen wij contact met je op om de verschillende mogelijkheden voor opslag te bespreken, zoals het gebruik van verhuishulp, automatische Self Storage of mobiele opslag. Daarnaast wordt de grootte van de storage box besproken. Oomen Opslag biedt vier verschillende formaten waaruit je kunt kiezen. Van 16m2 tot 37m2. Natuurlijk spreken we ook af hoe lang je de opslagruimte wilt huren. Op basis van deze factoren wordt de overeenkomst opgesteld en wordt alles in gang gezet.

De huurprijzen van onze opslagboxen kunnen sterk van elkaar verschillen. Je kunt rekening houden met verschillende factoren, zoals de grootte van de opslag, de locatie van de opslagbox en de duur van de huurperiode. Wij streven ernaar om een zo gunstig mogelijke prijs te kunnen aanbieden voor de meest veilige service in Zoetermeer. Bij Oomen Opslag betaal je daarom voor onze een na grootste opslagbox (large) slechts €189 per maand. Wij werken niet met borg of administratiekosten. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent!

Je kunt een opslagbox in Zoetermeer huren voor een afgesproken periode (van minimaal één maand of meer) of voor onbepaalde tijd. In het eerste geval loopt de initiële huurovereenkomst voor de afgesproken periode. Na afloop hiervan wordt de overeenkomst automatisch omgezet in een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd, met een opzegtermijn van één maand. Helaas is het niet mogelijk om de huurperiode voor de afgesproken tijd op te zeggen. 

Andere steden met opslagmogelijkheden in Zuid-Holland