• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Opslagruimte thuisbezorgd

150,00350,00 incl. btw / maand

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou aan huis. Je kunt de opslagbox op eigen tempo zelf inladen, maar je kunt de opslagbox ook gratis door onze verhuizers laten in- en uitladen. Hierna slaan we jouw spullen verwarmd en beveiligd op. Wil je je spullen terug? Dan bezorgen we de box weer bij jou aan huis.

Categorie:
Wissen

Selecteer hier van welke extra opties of diensten u gebruik wilt maken. De kosten zijn per maand.

Productbeschrijving

Wij bezorgen de opslagruimte bij jou thuis. Je kunt je box zelf inladen, maar dit kun je ook gratis door onze Erkende Verhuizers laten doen. Nadat je opslagbox is ingeladen, slaan wij deze verwarmd en beveiligd voor je op. Na de opslagperiode brengen we je spullen weer terug. Dit kan natuurlijk ook naar een ander adres binnen onze regio.

Extra informatie

Type opslagbox

16m³ / 10ft, 33m³ / 20ft

Opslagperiode

2 tot 3 maanden, 4 tot 12 maanden, 13 maanden of langer

Opslagruimte en opslagcontainers in Zoetermeer

Wilt u opslagruimte huren in Zoetermeer? Oomen Opslag biedt u opslagruimte waar u dat wilt. Wij kunnen onze opslagruimtes op bijna elke locatie bezorgen. U kiest vervolgens of deze bij u voor de deur blijft staan, of dat wij de opslagcontainer na het inladen verwarmd en beveiligd opslaan. Wanneer u uw opslag weer terug wilt, komen wij deze op de door u gewenste dag weer bij u thuis in Zoetermeer afleveren. Doordat onze opslagruimtes altijd naar u toe komen bespaart u een hoop tijd, gedoe en geld.

Opslagruimte huren in Zoetermeer

Uw inboedel in Zoetermeer opslaan bij Oomen Opslag is de aller-makkelijkste manier van opslag. In plaats van steeds heen en weer rijden naar een (ouderwetse) self-storage in Zoetermeer, komt de opslagruimte naar ú toe. Doordat u niet steeds naar de storage-box hoeft, scheelt dat een hoop tijd, kosten en energie. Het werkt heel simpel:

  1. U boekt via onze website een “container met opslag”. Als vooraf al bekend is hoe lang de opslag nodig is, kunt u dit gelijk aangeven.
  2. Wij plaatsen de opslagbox op de afgesproken datum bij u voor de deur
  3. U laadt op uw eigen tempo de opslagruimte in
  4. Wij halen de container weer op, en slaan deze verwarmd en beveiligd op in onze opslagplaats

Wanneer u er klaar voor bent om uw mobiele opslagbox weer terug te krijgen brengen wij deze natuurlijk op afspraak weer langs.

Voordelig een opslagcontainer huren in Zoetermeer

Het is niet altijd nodig om ergens een opslagruimte te huren. Als u bijvoorbeeld gaat verbouwen is het ook prima om een opslagcontainer in Zoetermeer voor uw deur te huren, zogeheten selfstorage! De opslagcontainer kan zonder problemen enige tijd voor uw deur blijven staan. Opslag huren in Zoetermeer kan voor zowel particulieren als voor bedrijven. Voor bedrijven kan een opslagcontainer handig zijn voor werkzaamheden op een externe locatie of als tijdelijke extra opslagruimte. En voor particulieren is het huren van een opslagcontainer ideaal voor tijdelijke opslag bij een verbouwing of renovatie van de woning.

Onze opslagcontainers in Zoetermeer hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. In Zoetermeer verhuren wij zowel een 10ft container als een 20ft container. Bestel nu eenvoudig een opslagcontainer in Zoetermeer via onze webshop. Wanneer u bestelt voor 23.59 uur, kunnen wij deze de eerstvolgende werkdag al komen plaatsen.

Of u nu veel of weinig spullen wilt opslaan in Zoetermeer: wij hebben altijd een passende opslagruimte voor u. Zo hebben wij voor kleinere volumes 10ft opslagcontainers met een inhoud van 16m³. Dit is ruim voldoende voor de opslag van een woonkamer of kleine inboedel. De meest gehuurde opslagruimte in de regio Zoetermeer is een 20ft opslagcontainer. Deze opslagbox heeft een inhoud van 33m³. Dit is voldoende voor de inhoud van een gemiddeld eengezinswoning. Wanneer u meer opslagruimte nodig heeft, kunt u natuurlijk ook verschillende  opslagboxen combineren.

U kiest voor “opslagcontainer huren”, als u een opslagcontainer voor een bepaalde periode voor uw woning wilt hebben. Wanneer u wilt dat de container na het inladen verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen, kiest u voor “container met opslag”. Ook de kosten voor het terugbrengen van de opslagcontainer in Zoetermeer zitten bij de prijs inbegrepen. Kortom: voor opslag zit u goed bij Oomen!

0