Opslagruimte Almere

Op alle punten beter

Opslagruimte Almere

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Almere.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Almere en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Almere

Opslagruimte huren in Almere? Oomen Opslag, de modernste, veiligste en duurzaamste opslaglocatie ter wereld. Een geautomatiseerd opslagcentrum waar jouw opslagruimte zwaar beveiligd staat opgeslagen. Je bent flexibel in het bezoeken van jouw opslagruimte door gebruik te maken van onze App, hierin maak je gemakkelijk een afspraak. We plaatsen jouw opslaglocatie bij één van de laaddocks waar je binnen een meter van jouw box je auto parkeert. Met 400 zonnepanelen op het dak is onze opslaglocatie zelfvoorzienend en hiermee het duurzaamste opslagcentrum in de regio Almere.

Wij bezorgen jouw opslagruimte aan huis in Almere

Het kan nog makkelijker, voor een kleine meerprijs brengen wij jouw opslagruimte op de gewenste locatie in de regio Almere. Dit kan zowel thuis in de voortuin als op een bedrijventerrein voor een bedrijfsverhuizing. Op aanvraag plaatsen wij jouw opslagruimte op elke gewenste locatie in de regio Almere.

Hoe we dit doen hebben we hieronder op een rijtje gezet: 

  1. Wij brengen jouw opslagruimte naar de gewenste locatie.
  2. Laad de opslagruimte in op eigen tempo of laat je ondersteunen door onze Erkende Verhuizers.
  3. Klaar met inladen? Wij halen je ruimte weer bij je op.
  4. Je opslagruimte word geplaatst in ons zwaar beveiligde opslagcentrum.

Door gebruik te maken van onze app kun je zelf toegang tot je opslagruimte beheren. De automatische kraan plaatst jouw opslagruimte bij één van onze laaddocks. Parkeer je auto binnen één meter van jouw opslaglocatie om te laden of lossen.

Opslag met verhuishulp

Een opslagruimte huren in Almere met verhuishulp van onze Erkende Verhuizers. Een opslagruimte op locatie met Erkende Verhuizers die je spullen laden-en lossen in jouw opslagruimte. Reserveer eenvoudig een opslagruimte in Almere, voor een kleine meerprijs laden wij op professionele wijze jouw spullen in je box. Zware elementen als banken, stoelen of kasten zijn in veilige handen bij onze Erkende Verhuizers.

Hoe dit werkt hebben we in vijf simpele stappen in een overzicht geplaatst.

Wanneer je kiest voor opslag met verhuishulp in Almere, heb je keuze uit een drietal opslagruimtes: Medium Opslagruimte van 16m3, Large opslagruimte van 33m3 of een Extra Large Opslagruimte van 37m3. Bestel jouw box in Almere direct door te klikken op de onderstaande knop!