Opslagruimte Dronten

Op alle punten beter

Opslagruimte Dronten

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Dronten.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Dronten en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Dronten

Binnen één meter van je auto laden en lossen

Zoek je extra opslagruimte in de regio Dronten? Oomen Opslag is met afstand het veiligste, modernste en meest duurzame opslagcentrum uit de regio Dronten. Een opslagruimte huren doe je bij Oomen Opslag tegen de scherpste prijs. Al onze opslagboxen staan efficiënt opgestapeld is ons zwaar beveiligde centrum, hierdoor kunnen wij jou maximaal veiligheid garanderen. Al onze opslagruimtes zijn voorzien van een houten gelakte vloer en voldoen aan alle hygiëne- voorschriften. Een opslagruimte huren in Dronten was nog nooit zo makkelijk! Hieronder alle voordelen van opslagruimte huren bij Oomen Opslag.

Opslagruimte op locatie 

Verhuizen in Dronten of heb je een grote inboedel die je (tijdelijk) moet opslaan vanwege een verbouwing? Bij Oomen Opslag hoef je niet meerdere keren heen en weer te rijden met een zwaar beladen auto of aanhangwagen. Wij brengen jouw opslagruimte op locatie in Dronten. Voor je deur in- of uitladen op eigen tempo. Onze verhuiswagen is voorzien van een automatische kraan die de opslagcontainer eenvoudig voor jouw deur plaatst. Al onze opslagruimtes passen binnen de afmeting van een parkeerplaats, hierdoor kunnen wij overal jouw opslagruimte plaatsen.

Eenmaal ingeladen halen wij de opslagruimte weer bij je op in Dronten, waarna deze wordt geplaatst is ons zwaar beveiligde opslagcentrum. Je hebt te allen tijde toegang tot jouw opslagruimte, dit regel je eenvoudig via onze app. Klaar met verbouwen of is het tijd om te verhuizen? Wij brengen jouw opslagbox weer terug op locatie. Indien je bent verhuisd plaatsen wij deze uiteraard bij jouw nieuwe adres. 

Opslagruimte laden met hulp van Erkende Verhuizers

Je hebt al kunnen lezen hoe Oomen Opslag jouw opslagruimte op locatie plaatst met behulp van de automatische kraan. Onze ervaren en Erkende Verhuizers nemen graag het zware werk uit handen. Huur een opslagruimte in de omgeving Dronten en laat het sjouwwerk over aan onze verhuizers. Zij zijn ervaren in het efficiënt inladen van opslagruimtes en gaan zorgvuldig te werk. 

Pak je spullen in met de stevige verhuismaterialen van Verhuisdozen.store. Vanwege het sterke materiaal en automatische boden kunnen de dozen hoog worden opgestapeld en voorkomen schade aan jouw kostbare spullen.

Duurzame opslagruimte huren in Dronten 

Efficiënt, veilig en goedkoop. Dit zijn niet de enige grote pluspunten wanneer je een opslagruimte huurt bij Oomen Opslag in Dronten. Oomen Opslag beschikt namelijk over de duurzaamste opslaglocatie ter wereld. Met ruim 400 zonnepanelen op het dak is onze opslaglocatie volledig zelf- voordienend en geven wij zelfs stroom terug aan het net. Wil je duurzaam een opslagruimte huren in Dronten? Klik hier en reserveer direct jouw opslagruimte!

Opslagruimtes in verschillende maten

Kies uit drie verschillende opslagruimtes. Al onze opslagboxen zijn voorzien van een nieuwe gelakte houten vloer en voldoen aan alle voorschriften omtrent hygiëne. Er is altijd en passende opslagruimte beschikbaar voor jouw spullen. 

Huur een opslagruimte in de volgende maten: 

Medium (16m3)

Large (33m3)

Extra Large (37m3) 

De goedkoopste self- storage in Dronten

Voor een scherpe prijs ben je bij Oomen opslag aan het juiste adres. Met onze efficiënte manier van opslaan en duurzame opslaglocatie kunnen wij jouw opslagruimtes bieden tegen de scherpste prijs. Bespaar tijd door direct naast je opslagbox in en uit te laden en bedien jouw opslagbox met onze app.