Opslagruimte Lelystad

Op alle punten beter

Opslagruimte Lelystad

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Lelystad?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Lelystad.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Lelystad en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Lelystad

Veilig, duurzaam en efficiënt opslaan

Extra opslagruimte nodig in Lelystad? Je berging is overvol geraakt of misschien ga je verhuizen waardoor je (tijdelijk) inboedel moet opslaan. In beide gevallen is het huren van een opslagruimte bij Oomen Opslag dé perfecte oplossing. Bij Oomen Opslag heb je keuze uit drie verschillende opslagruimte. In alle gevallen is jouw opslagruimte zwaar beveiligd, hygiënisch en altijd te bezoeken door gemakkelijk een afspraak te maken via onze app.

Opslagruimte op locatie in Lelystad

Jouw opslagruimte op locatie in Lelystad. Wij brengen je box naar je toe! Rechtstreeks vanuit ons geautomatiseerde opslagcentrum wordt jouw opslagruimte achter één van de verhuiswagens geplaatst. Op deze unieke manier van containervervoer plaatsen we jouw opslagruimte op de gewenste locatie. Laad jouw spullen in op eigen tempo of laat je ondersteunen door onze Erkende Verhuizers. Al onze opslagruimtes zijn voorzien van een gelakte houten vloer en voldoen aan alle hygiëne voorschriften.

Jouw spullen opslaan in een opslagruimte van Oomen Opslag in Lelystad? Hoe dit werkt, hebben we hieronder op een rijtje gezet: 

  • Wij brengen jouw opslagruimte naar de gewenste locatie.
  • Laad de opslagruimte in op eigen tempo of laat je ondersteunen door onze Erkende Verhuizers.
  • Klaar met inladen? Wij halen je ruimte weer bij je op.
  • Je opslagruimte word geplaatst in ons zwaar beveiligde opslagcentrum.

Gebruik onze app om toegang tot jouw opslagruimte te beheren. De geautomatiseerde kraan van ons geavanceerde opslagcentrum plaatst je box bij één van de laaddocks. Parkeer binnen één meter van je opslaglocatie om te laden en lossen.

Hulp met laden en lossen van jouw opslagruimte

Opslagruimte laden en lossen met hulp van Erkende Verhuizers in Lelystad. Oomen Opslag neemt alle zorgen uit handen. Met een ervaren team Erkende Verhuizers laden en lossen wij jouw opslagruimte in Lelystad. Reserveer nu snel jouw opslagruimte in Lelystad, tegen een kleine meerprijs verzorgen onze ervaren vakmensen jouw opslag van A tot Z. Kostbare, breekbare en zware spullen als banken, kasten en waardevolle schilderijen zijn in goede handen bij ons ervaren team van verhuizers.

In het overzicht staan de vijf simpele stappen die wij doorlopen wanneer je kiest voor een opslagruimte in Lelystad met hulp van one verhuizers.

Reserveer direct jouw opslagruimte in Lelystad via de onderstaande knop! Oomen Opslag biedt je de mogelijkheid te kiezen uit een drietal verschillende ruimtes: 

Medium 16m3
Large 33m3
Extra Large 37m3