• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Aalsmeer

Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen op een veilige plek opslaan. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Aalsmeer. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Aalsmeer en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren.

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Offerte aanvragen

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Uw inboedel efficiënt opslaan in Aalsmeer

Opslagruimte huren bij Oomen Opslag is de makkelijkst denkbare manier van opslag in Aalsmeer. U hoeft geen busje te huren (inclusief het halen en terugbrengen) en niet meerdere keren heen en weer te rijden naar de self-storage (storage box).

Wij brengen de inboedelopslag gewoon bij u voor de deur wanneer dit voor u uitkomt, en halen deze weer op als u klaar bent. Het terugbrengen van uw spullen werkt precies hetzelfde.

Opslagruimte huren in Aalsmeer gaat heel makkelijk, namelijk:

  1. Bestel de juiste opslagbox via onze webshop
  2. Wij plaatsen de box bij u voor de deur
  3. U laadt op uw eigen tempo uw spullen in
  4. Wij halen de box op, en plaatsen deze in ons bewaakte en verwarmde opslagcentrum

Het is ook mogelijk op de opslagbox op een ander adres in Aalsmeer of omgeving af te leveren. Zo is dit de ideale opslag voor tijdens een verhuizing.

Opslagcontainer huren in Aalsmeer

Wilt u niet uw inboedel bij ons opslaan, maar wel de voordelen van een opslagcontainer voor de deur? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Een opslagcontainer voor de deur huren in Aalsmeer is handig als u voor een korte periode opslag nodig heeft, en u voor uw deur of in de straat ruimte heeft om een container te plaatsen. Dit is erg handig wanneer u gaat verbouwen of een nieuwe vloer krijgt. In Aalsmeer kunt u bij ons zowel 10ft containers als 20ft containers huren. Onze containers zijn 100% waterdicht, afsluitbaar en geventileerd. Zo staan uw spullen veilig in de container, en krijgt u geen last van vocht.

Weet u al hoeveel opslagruimte u in Aalsmeer nodig heeft? Dan kunt u direct online de juiste opslagbox bestellen via onze webshop. Bent u er nog niet zeker van welke maat bij u past? Bel dan onze klantenservice, en ontvang vrijblijvend advies over de juiste maat. We hebben altijd een passende oplossing voor uw opslagruimte in Aalsmeer.

Kleine opslagbox Aalsmeer
Onze kleinste opslagbox in Aalsmeer heeft een inhoud van 16m³. Hoewel dit onze kleinste opslagbox is, is deze alsnog een stuk groter dan mobiele opslagboxen van concurrenten. De afmetingen aan de binnenkant zijn 2,83 meter lang, 2,34 meter en 2,38 meter hoog. Door deze afmetingen passen grote garderobekasten makkelijk rechtop in de opslagruimte. Ook grote meubels zoals grote banken en eettafels passen met gemak in deze container. De kleine opslagbox is erg handig voor kleine inboedels, of als u niet heel veel spullen wilt opslaan.

Grote opslagbox Aalsmeer
Wanneer u uw hele inboedel in Aalsmeer wilt opslaan, is onze grote opslagruimte een uitkomst. Deze opslagcontainer heeft een inhoud van 33m³. Dit is genoeg voor de opslag van de meeste inboedels. Doordat onze containers zo groot zijn, kunt u gemakkelijk al uw spullen in één container opslaan. De binnen-afmetingen van deze container zijn 5,89 meter lang, 2,34 meter breed en 2,38 meter hoog.

Top