Opslagruimte Aerdenhout

Op alle punten beter

Opslagruimte Aerdenhout

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

 Binnen een half uur rijden vanaf Aerdenhout het makkelijkste opslagcentrum.

Een eigen opslagruimte, laden en lossen waar je maar wilt! Wij brengen je box naar je toe in Aerdenhout.

Erkende Verhuizers laden of lossen jouw opslagruimte in Aerdenhout en nemen deze direct weer mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Nu ook voor auto opslag en motorstalling

Stal jouw auto, oldtimer of motorfiets in het best beveiligde opslagcentrum. Een speciale geventileerde opslagbox voor je auto en een zwaar beveiligde ruimte voor het stallen van je motor. Onder toeziend oog van tientallen intelligente camera’s en trillingssensoren is er geen veiligere opslagplaats voor jouw auto of motor.

Stal jouw auto, oldtimer of motorfiets in het best beveiligde opslagcentrum. Een speciale geventileerde opslagbox voor je auto en een zwaar beveiligde ruimte voor het stallen van je motor. Onder toeziend oog van tientallen intelligente camera’s en trillingssensoren is er geen veiligere opslagplaats voor jouw auto of motor.

Gratis busje of aanhangwagen

Breng je huisraad naar je je opslagbox in Aerdenhout of laat het vervoeren met het professionele verhuisvervoer van Oomen Opslag. Helemaal gratis wanneer je een opslagruimte in Aerdenhout huurt voor een periode van minimaal 3 maanden. Huur je een medium opslagbox met een inhoud van 16m3? Deze is flexibel verplaatsbaar met de trailer van Oomen Opslag. Laden en lossen in je eigen tempo bij jou voor de deur! Klaar met laden? Breng de opslagbox weer terug naar ons beveiligde opslagcentrum, hier slaan wij deze weer voor je op. Toegang tot je opslagruimte regel je eenvoudig online. 

Opslagruimte huren in Aerdenhout

Oomen Opslag beschikt als enige opslagvoorziening over een volledig geautomatiseerd self storage systeem. Zwaar beveiligd staan jouw spullen opgeslagen en kun je via je telefoon, tablet of computer eenvoudig je opslagbox in Aerdenhout oproepen. Wij zetten je opslagruimte voor je klaar en sturen je een unieke code waarmee alleen jij toegang hebt tot je opslagruimte. Het Oomen Opslag centrum is voor zowel particuliere als zakelijke opslag beschikbaar en bied de laagste-prijs-garantie. Extra opslagruimte nodig in Aerdenhout? Boek direct online jouw opslagruimte via de onderstaande knop.

Geautomatiseerde self storage 

Een innovatief concept van Oomen Opslag. Nergens ter wereld is het opslaan van jouw spullen zo makkelijk als in het moderne opslagcentrum van Oomen Opslag. Wanneer je denkt aan een traditionele self storage denk je aan lange gangpaden met opslagruimtes op verschillende etages. Hier moet je met rolkarren meerdere keren heen en weer lopen tussen je auto en opslagruimte, dit kost veel tijd. Bij Oomen Opslag gaat dit anders, de opslagruimte die je huurt komt naar jou toe. Laden en lossen doe je al binnen één meter van je (vracht)auto. Hoe dit werkt leggen we graag aan je uit: 

Reserveer via onze website het formaat opslagruimte dat je nodig hebt.

Geef online aan wanneer jij jouw opslagruimte wilt bezoeken. 

Je ontvangt een persoonlijk code waarmee je toegang krijgt tot één van de laaddocks.

Voer je code in op het touch scherm, de roldeur opent en je hebt toegang tot jouw opslagruimte. Als je klaar bent dan wordt je box weer

  teruggeplaatst in ons beveiligde opslagcentrum.

Afzonderlijk verplaatsbare opslagruimtes 

Een van de innovaties die Oomen Opslag toepast in het dynamische opslagcentrum zijn de opslagruimtes die afzonderlijk van elkaar verplaatst kunnen worden. De geautomatiseerde kraan plaatst jouw opslagruimte op jouw commando bij één van de laaddocks of op een van onze wagens en brengt deze bij je thuis, ook in Aerdenhout. Ga je verbouwen? Sla jouw huisraad op in een van de opslagruimtes van Oomen Opslag die we eenvoudig voor jouw deur, bedrijfsruimte of op de parkeerplaats plaatsen. Te allen tijde toegang tot je spullen die veilig, droog en geventileerd staan opgeslagen.

Je hebt keuze uit drie verschillende opslagruimtes: 

16m3

33m3 

37m3