Opslagruimte Alkmaar

Op alle punten beter

Opslagruimte Alkmaar

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Binnen een half uur rijden vanaf Alkmaar, bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Alkmaar.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Alkmaar en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Alkmaar

De makkelijkste en meest veilige Self Storage ter wereld

Oomen Opslag beschikt over de veiligste, modernste en meest innovatieve opslag ter wereld. Jouw opslagruimte komt automatisch naar je toe waneer jij dit wilt. Via onze app kun je makkelijk en snel je opslagbox bezoeken en beheren. Opslagruimte nodig in Alkmaar? Oomen opslag biedt jou niet alleen de veiligste manier van opslaan maar is ook extreem duurzaam.

Wij brengen jouw opslagbox voor de deur

Opslagruimte huren in Alkmaar ? Wij komen bij jou voor de deur

Kan het nog makkelijker? Ja, dit kan! Oomen Opslag brengt jouw slagbox bij je thuis in Alkmaar. Je kunt je eigendommen op een gewenst tempo inladen. Wanneer je klaar bent met inladen halen wij jouw opslagbox weer bij je op en slaan deze op in ons extreem veilige opslagcentrum.

Snel, veilig en eenvoudig. We doorlopen de volgende stappen waneer je kiest voor de Oomen Opslag self-storage service:

  1. Wij brengen de gewenste opslagbox bij jou in Alkmaar.
  2. Laad de opslagbox in wanneer jij hier tijd voor hebt, in je eigen tempo.
  3. Klaar met inladen? Wij halen jouw opslagbox weer bij je op.
  4. Wij plaatsen jouw afgesloten opslagbox in het veiligste en modernste opslagcentrum ter wereld. 

Heb je je spullen weer nodig? Wij brengen op de aangegeven datum en tijd de opslag box naar de gewenste locatie. Wil je tussentijds bij jouw opslagbox? Zie hier hoe je dit gemakkelijk zelf kunt regelen.

Hulp bij het inladen of uitladen

Je opslagbox wordt ingeladen of uitgeladen door erkende verhuizers

Nog makkelijker je spullen opslaan in Alkmaar? Wij helpen je graag met het in en uitladen van je spullen. Oomen Opslag beschikt over een ervaren en erkend verhuisteam. Ons team Erkende Verhuizers neemt het in of uitladen van je spullen graag voor je uit handen. Jij zet je spullen klaar en wij doen de rest.

Opslag met verhuisservice van onze Erkende Verhuizers werk als volgt: 

  1. Onze ervaren en Erkende Verhuizers brengen jouw opslagbox naar je toe
  2. Jouw opslagbox wordt door onze verhuizers zorgvuldig ingeladen.
  3. Alles ingeladen? Wij nemen de opslagbox mee naar ons extreem veilige opslagcentrum waar jij te allen tijde simpel bij kunt.

Wanneer je weer wilt beschikken over de inhoud van je opslagbox, brengen wij deze naar de gewenste locatie in Alkmaar. Indien gewenst laden wij je opslagbox weer voor je uit.

Tussentijds bij je opslag? Geen probleem dit kun je gemakkelijk zelf regelen via onze APP. Zie hier hoe je dit simpel en snel zelf kunt regeleen.

De veiligste, modernste en makkelijkste manier van opslaan in Alkmaar.

Wanneer je opzoek ben naar een opslagruimte in Alkmaar zal je snel bij Oomen Opslag terechtkomen. Wij bieden niet alleen de makkelijkste maar ook de meest veilige en duurzaamste manier van opslaan. Indien gewenst brengen wij jouw opslagbox naar je toe in Alkmaar. Door ons extreem beveiligde opslagcentrum ben je verzekerd van maximale veiligheid als het gaat op jouw eigendommen.

De goedkoopste in Alkmaar

Gemak dient de mens maar wat mag een opslagruimte in Alkmaar kosten? Ook dit is niet onbelangrijk en zal een rol spelen in je keuze. Ook op dit punt winnen wij het van de concurrentie. Door onze extreem efficiënte manier van opslaan kunnen wij jouw eigendommen opslaan tegen scherpe prijzen.

Kortom, altijd de beste opslagruimte in Alkmaar

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Steeds vaker stappen huurders van een garagebox over op deze efficiënte en goedkopere manier van opslaan.

Zakelijk inboedel opslaan in Alkmaar

Run je een bedrijf en heb je extra opslagruimte nodig voor je spullen? Ook hier hebben wij een passende oplossing voor.

Twijfel je over welke vorm van opslag in Alkmaar het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 9999 en vraag ons naar de mogelijkheden.