[rev_slider slidertitle=”Oomen Opslag Template” alias=”slider-2-1″]

Opslagruimte huren in Amstelveen

Opslagruimte nodig? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Amstelveen. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Amstelveen en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren.

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Offerte aanvragen voor opslag

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

De makkelijkste opslagruimte in Amstelveen

Wilt u opslagruimte huren in Amstelveen? Oomen Opslag heeft altijd de makkelijkste opslagruimte voor u. Bij ons hoeft u geen busje te huren en meerdere keren heen en weer te rijden naar uw opslagbox, maar komt de opslagbox naar u toe. Vervolgens heeft u de keuze of u uw opslagbox zelf inlaadt, of dat u dit door onze verhuizers wilt laten doen. Nadat de opslagcontainer bij u in Amstelveen voor de deur is ingeladen, brengen wij deze over naar ons opslagcentrum. Hier wordt uw opslagbox verwarmd en beveiligd opgeslagen. Wilt u uw spullen weer terug? Dan brengen we de opslagbox weer bij u thuis. Ook bij het afleveren heeft u de keuze of u uw mobiele opslagruimte zelf wilt uitladen, of dat u dit door onze verhuizers laat doen. Oomen is de partij voor uw opslag!

Verschillende formaten opslagcontainer

Wij bieden in Amstelveen zowel een 16m³ (10ft) als een 33m³ (20ft) opslagcontainer aan. Een opslagbox van 16m³ is handig voor het opslaan van een kleine inboedel, terwijl 33m³ voldoende is voor de opslag van de meeste complete inboedels. Onze opslagruimtes zijn een stuk groter dan mobiele opslagboxen van andere aanbieders in Amstelveen. Hierdoor zijn er bij ons nooit problemen door spullen die niet in de opslagbox passen. Dus ook uw grote meubelstukken zoals banken, kasten, eettafels en dressoirs passen in onze opslagunits. Weet u niet welke container u nodig heeft? Bel dan onze klantenservice op 071-8892006. Onze opslagadviseur neemt graag alles met u door om u een passend advies te kunnen geven.

Veilige opslag voor uw inboedel in Amstelveen

Als u uw inboedel op wilt slaan in Amstelveen, is het natuurlijk belangrijk dat uw spullen veilig worden opgeslagen in de self-storage. Bij Oomen Opslag bent u er zeker van dat uw spullen in goede handen zijn. Wanneer u ervoor kiest uw inboedel door ons te laten inladen in de storage box, komen er twee ervaren verhuizers van Oomen Verhuizers. Dit is een Erkend Verhuisbedrijf met enkel ervaren en gediplomeerde verhuizers. Wanneer de opslagbox is ingeladen (door uzelf of door onze verhuizers), wordt deze in uw bijzijn verzegeld. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand bij uw spullen kan komen. Desgewenst kunt u de container in Amstelveen ook nog laten voorzien van een slot. Nadat de opslagbox uit Amstelveen is opgehaald, wordt deze overgebracht naar onze opslag. Onze opslagruimtes zijn warm, droog en beveiligd met camerabewaking en alarm. Uw spullen staan bij ons dus altijd veilig opgeslagen.

Opslagcontainer huren in Amstelveen

Wij bieden niet alleen de makkelijkste opslagruimte in Amstelveen, maar het is ook mogelijk om alleen een opslagcontainer in Amstelveen te huren. Een opslagcontainer voor de deur kan handig zijn om tijdens een verbouwing tijdelijk spullen in te zetten. Wij verhuren in Amstelveen zowel 10ft als 20ft opslagcontainers. Al onze containers zijn schoon, mooi en 100% wind- en waterdicht. De opslagcontainers zijn ook goed afsluitbaar met een slot. Een prima oplossing om tijdelijk opslagruimte voor de deur te hebben.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers