• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Amsterdam

Opslagruimte nodig? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Amsterdam. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Amsterdam en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren.

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte en opslagcontainers in Amsterdam

Heeft u opslagruimte nodig in Amsterdam? Of heeft u behoefte aan het tijdelijk huren van een opslagcontainer in Amsterdam? Bij Oomen Opslag zit u goed! U kunt bij ons niet alleen eenvoudig containers en opslagboxen huren in diverse maten, maar wij zijn ook de meest complete aanbieder van mobiele opslag in Amsterdam! Wij plaatsen de opslagcontainer voor uw deur, u laadt in en wij slaan op. Makkelijk kan het niet.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Amsterdam

De makkelijkste opslagruimte in Amsterdam vindt u bij Oomen Opslag. Als u wel eens uw spullen heeft opgeslagen bij een self-storage in Amsterdam, dan weet u hoeveel werk dat is. U moet een busje regelen en een aantal keer heen en weer rijden. En in de meeste gevallen ook nog alles op karretjes naar de opslagbox rijden. U bent zo al snel een paar dagen zoet met het opslaan van uw inboedel in Amsterdam. Gelukkig is deze ellende tegenwoordig niet meer nodig met de mobiele opslag van Oomen.

Onze mobiele opslag is heel simpel, het werkt als volgt:

  1. U bestelt via onze website een opslagruimte in de gewenste maat
  2. Wij brengen de opslagcontainer bij u voor de deur
  3. U laadt alles in de opslagbox
  4. Wij slaan uw inboedel netjes, verzegeld, warm en veilig op

En wanneer u uw inboedel weer terug in Amsterdam wilt hebben, leveren wij deze weer netjes bij u voor de deur af. Ideaal toch?

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Amsterdam

Wilt u een opslagcontainer huren in Amsterdam? Bij Oomen Opslag kunt u dit makkelijk en eenvoudig online regelen. Met onze autolaadkraan kunnen wij de 10ft en 20ft containers op bijna alle plekken in Amsterdam krijgen. Het huren van een container in Amsterdam is ideaal wanneer u gaat verbouwen, of u als bedrijf tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft. Onze opslagcontainers in Amsterdam hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil is dat onze opslagcontainers beschikken over een waterdichte vloer, ventilatieroosters, en een lockbox. Hierdoor blijven uw spullen vrij van vocht, en is de container goed afsluitbaar.

U kunt via onze webshop direct online een opslagcontainer huren in Amsterdam, of opslagruimte in Amsterdam regelen. Het is heel makkelijk: wilt u alleen een opslagcontainer voor uw deur? Klik dan op opslagcontainer huren en klik op de maat die u nodig heeft. Wilt u dat wij de container opslaan? Geen probleem. In dat geval klikt u op container met opslag. In dat geval halen wij de opslagcontainer weer bij u op als u deze heeft gevuld, en slaan we deze veilig voor u op. En uiteraard brengen we hem weer bij u in Amsterdam als u de opslagbox nodig heeft.

10ft container in Amsterdam
De 10ft opslagcontainer is ideaal voor opslag van een kleine inboedel of een gedeelte van een inboedel. Deze container heeft een inhoud van 16m³. Deze afmetingen zijn gelijk aan een 10ft zeecontainer in Amsterdam. De 10ft container is ook ideaal op de plaatsen op plekken waar geen al te grote opslagruimte geplaatst kan worden. Deze opslagbox is ideaal voor bijvoorbeeld de opslag van meubels uit de woonkamer tijdens een verbouwing.

20ft container in Amsterdam
Onze meest populaire opslagcontainer in Amsterdam is de 20ft container. Deze heeft een inhoud van 33m³. Dat is genoeg voor een gemiddelde eengezinswoning. Deze container is niet alleen populair in de verhuur, maar wordt ook vaak gebruikt om te verhuizen met tussentijdse opslag.

Top