Opslagruimte huren in Amsterdam

Vraag direct je prijs aan

1
2
3

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Amsterdam?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Amsterdam. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Amsterdam: Opslag met Verhuishulp

De voordelen van onze opslagruimtes in Amsterdam

Plus- en minpunten van Opslag met Verhuishulp

Zo werkt Opslag met Verhuishulp

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Amsterdam

Onze opslagboxen in Amsterdam

De voordelen van Oomen Opslag?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Amsterdam? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Amsterdam

Opzoek naar de beste opslagruimte van Amsterdam?

Oomen Opslag is niet te vergelijken met de traditionele manier van spullen opslaan. Oomen Opslag is namelijk op alle punten beter; Makkelijker, Goedkoper en Veiliger. Daarnaast hebben wij de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving van Amsterdam.  Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte.

Ook voor de zakelijk markt hebben wij verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. Wij hebben ook veel ervaring met de opslag en transport van beursstands. Wanneer je de opslag van je beursstand door ons bedrijf laat verzorgen, krijgt jouw beursstand een eigen opslagbox. Wij kunnen de opslagruimte zelf op locatie bij je bezorgen. Op deze manier hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het hebben van te weinig ruimte. Oomen Opslag helpt je direct meer ruimte creëren.

Twijfel je over welke vorm van opslag in Amsterdam het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088-3219999 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Laat je opslagbox thuis bezorgen

Vind je onze self storage nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur, zodat je nóg makkelijker je spullen op kunt slaan.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
 2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
 3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage in Katwijk. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
 3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage.

Goedkope opslagruimte in Amsterdam

Wil je een goedkope opslagruimte huren in Amsterdam. Dan ben bij Oomen Opslag aan het juist adres. Oomen Opslag heeft namelijk de laagste prijsgarantie op opslagruimtes in Amsterdam. Niemand wil te veel betalen voor zijn/haar opslag. Bij Oomen Opslag geniet je niet alleen van de laagste prijsgarantie maar ook nog eens van ultiem gemak. Bij ons hoef je namelijk nooit meer met je spullen te lopen naar je opslagruimte. Ook zijn onze opslagruimtes extreem goed beveiligd. Onze opslagfaciliteit is niet te vergelijken met die van de concurrentie. Door onze unieke manier van opslaan kun je genieten van optimaal gemak. 

De makkelijkste opslagruimte in Amsterdam

Ben je opzoek opslagruimte in Amsterdam? Als je voor kwaliteit en gemak gaat, kom je al snel bij Oomen Opslag uit. Wij bieden je de makkelijkste opslagruimte in Amsterdam en brengen de opslagruimte zelf naar je in Amsterdam, indien je dit wenst. Bij Oomen Opslag heb je niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag. Sla je spullen ten alle tijden met een gerust hart op bij Oomen Opslag. Doordat alle opslagboxen hoog en strak naast elkaar worden opgestapeld, is fysiek toegang tot de opslagbox niet mogelijk. Onze kraan zorgt ervoor dat je opslagbox wordt klaargezet bij een van onze laaddocks. Hier kun jij dan gemakkelijk alles in en uitladen. Als je klaar bent, geef je dit aan in je app en onze kraan zorgt er dan weer voor dat je opslagruimte veilig wordt weggezet. 

Veelgestelde vragen over de huur van opslag in Amsterdam

Wat je kunt opslaan in de opslagruimte in Amsterdam hangt af van het type opslagbox dat je kiest. Bij Oomen Opslag kies je uit drie verschillende formaten. De kleinste box heeft een inhoud van tien kubieke meter, de medium box heeft een inhoud van 16 kubieke meter, de grote box is 33 kubieke meter en de extra grote box 37 kubieke meter. In de kleinste box passen items die maximaal twee meter lang, breed of hoog zijn, terwijl de grootste box een lengte van bijna zes meter heeft.

Er zijn drie opties als het aankomt op de opslagruimte in Amsterdam. Je kunt de opslagbox zelf inladen bij Oomen Opslag, je kunt de box thuis inladen en je kunt kiezen om de opslagbox thuis in te laden met verhuishulp. Deze derde optie is populair, omdat het de makkelijkste en snelste manier is om je opslagbox in te laden. Met behulp van erkende verhuizers worden alle spullen in de box gezet. De verhuizers hebben veel ervaring met het inladen van boxen en zorgen er zo voor dat je zoveel mogelijk kwijt kunt in de box.

Ga je verhuizen in Amsterdam en heb je tijdelijk of permanent opslagruimte nodig? Wanneer je van een huis naar een appartement trekt, heb je vaak minder opslagruimte in huis en biedt een opslagbox een uitkomst. Je kunt de box zelf op locatie inruimen of hulp van erkende verhuizers krijgen. Ook bij de verhuizing van spullen van de ene naar de andere plek kan Oomen Verhuizers je van dienst zijn.

Oomen Verhuizers kan niet alleen helpen bij een particuliere verhuizing, maar ook bij het verhuizen van je bedrijf. We verhuizen al je meubels en kantoorspullen van of naar de locatie in Amsterdam. Zo is de verhuizing van het bedrijf snel geregeld en heb je er zelf zo weinig mogelijk werk van. Heb je bedrijfsspullen die tijdelijk of permanent opgeslagen moeten worden? Dan kies je voor een opslagbox in onze opslagruimte in Amsterdam.

Er zijn diverse redenen om voor opslagruimte in Amsterdam te kiezen. Je wilt bijvoorbeeld minder spullen in je appartement of tijdelijk een aantal meubels opslaan. Je kiest voor Oomen Opslag, omdat dit de makkelijkste, veiligste en duurzaamste opslagruimte in Amsterdam is. Je kunt binnen één meter van je auto laden en lossen in het opslagcentrum, je kunt de box thuis voor de deur inladen, je box wordt zwaar beveiligd, is alleen toegankelijk met een persoonlijke code en het opslagcentrum is gasloos en volledig energieneutraal. Bij Oomen Opslag staan je spullen veilig en zo heb je meer ruimte in je huis.

Wat het huren van opslagruimte in Amsterdam kost, hangt af van een aantal factoren. De opslagboxen zijn verkrijgbaar in vier formaten: small, medium, large en extra large. Daarnaast kies je ervoor om de box zelf in het opslagcentrum in te laden, om de box voor je huisdeur in te laden of om de box met een verhuishulp in te laden. De prijs hangt af van het formaat van de box en de manier van inladen. Op onze website vraag je vrijblijvend een offerte aan om achter de precieze kosten van het huren van opslagruimte in Amsterdam te komen.

Ja, je kunt altijd bij je opslagruimte komen. Met behulp van onze app heb je altijd toegang tot je opslagbox. Jij bent de enige die je box kan openen, dankzij de pincode die je zelf hebt ingesteld. Je kunt eenvoudig telefonisch reserveren of een afspraak maken en je box wordt automatisch voor je klaargezet, zodat je makkelijk bij je spullen kunt. Voor fysieke toegang tot je box is het maken van een afspraak nodig, omdat de box met een kraan klaargezet moet worden bij de laaddocks.

Bij Oomen Opslag vinden we veiligheid belangrijk en zijn je spullen goed beschermd. We zijn de veiligste self storage van Nederland en hebben zware beveiliging met BORG klasse 3. Dankzij camera’s met personendetectie is de opslagruimte goed beveiligd. Je stelt een persoonlijke code in voor je box, waardoor niemand behalve jijzelf toegang tot de box heeft. Je kunt een box ook laten verzegelen en het toevoegen van een extra eigen slot is mogelijk.

Bekijk onze andere opslagruimtes in Noord-Holland