• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Bloemendaal

Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen op een veilige plek opslaan. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Bloemendaal. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Bloemendaal en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren.

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Offerte aanvragen

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

De makkelijkste opslagruimte in Bloemendaal

Zoekt u opslagruimte in Bloemendaal? Als u voor kwaliteit en gemak gaat, komt u al snel bij Oomen Opslag uit. Wij brengen de opslagruimte naar u in Bloemendaal. U kunt vervolgens kiezen of u de storage box zelf inlaadt, of dat u gebruik maakt van onze gratis verhuisservice. In dit laatste geval laden onze verhuismedewerkers uw opslagbox gratis in en uit. Doordat onze opslagruimte bij voor de deur komt, bespaart u veel tijd en geld. U hoeft namelijk geen busje meer te huren en (meerdere keren) naar de self-storage te rijden. Dat scheelt kosten, en een hele hoop gesjouw. Met Oomen Opslag houdt u tijd én geld over.

Veilige opslag voor uw inboedel in Bloemendaal

Bij Oomen Opslag heeft u niet alleen de makkelijkste en voordeligste, maar ook nog eens de veiligste inboedelopslag.

Allereerst wordt de opslagbox bij u in Bloemendaal voor de deur voorzien van een speciale verzegeling. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand toegang heeft tot uw spullen. Andere aanbieders van mobiele opslag bieden deze gratis verzegeling niet aan, of halen de spullen “los” bij u op.

Wanneer de opslagbox uit Bloemendaal is opgehaald, wordt deze overgebracht naar onze verwarmde en beveiligde opslagruimte. Hier wordt de opslagbox netjes opgestapeld. Doordat alle opslagboxen hoog en strak naast elkaar worden opgestapeld, is toegang tot de opslagbox niet mogelijk. Uiteraard kunnen we uw opslagbox uit ons warehouse naar voren halen zodat u er wel bij kunt. Naast dat toegang zonder hulp van onze medewerkers technisch onmogelijk is, is de opslagplaats ook bewaakt. Zo zijn onze opslagruimtes beveiligd met inbraakalarm, brandalarm en camerabewaking.

Kortom, de veiligste opslagruimte voor opslag in Bloemendaal.

Verschillende formaten opslagboxen

Wanneer u opslagruimte in Bloemendaal zoekt, is het natuurlijk belangrijk dat de opslagruimte niet te klein of te groot is. Daarom bieden wij twee formaten opslagruimte in Bloemendaal aan. Indien nodig is het daarnaast nog mogelijk om verschillende opslagboxen af te nemen. Zo voldoen wij altijd aan uw behoefte.

Onze kleinste opslagbox is 16m³. Hoewel dit onze kleinste opslagbox is, is deze alsnog ruim twee keer zo groot als opslagboxen van andere aanbieders. Deze opslagbox is voornamelijk handig voor het opslaan van de inboedel van een kleine woning. Maar deze opslagbox biedt ook uitkomst wanneer u een gedeelte van uw spullen wilt opslaan, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing.

Wilt u veel spullen opslaan, of uw gehele inboedel opslaan? Dan is onze grote opslagbox van 33m³ in Bloemendaal in de meeste gevallen toereikend.

Opslagcontainer huren in Bloemendaal

Zoekt u geen opslagruimte, maar wilt u wel een opslagcontainer voor de deur huren? Ook dat is mogelijk bij Oomen Opslag. In dat geval blijft de opslagcontainer gewoon bij u voor de deur staan. Dit is handig wanneer opslag voor korte termijn nodig is, en u zelf ruimte heeft om de opslagcontainer in Bloemendaal te plaatsen. Onze opslagcontainers zijn 100% wind- en waterdicht en goed afsluitbaar met een bij te leveren slot.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers
Top