• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Heemstede

Opslagruimte nodig? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Heemstede. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Heemstede en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Heemstede

Bent u op zoek naar opslagruimte in Heemstede? Maak het uzelf gemakkelijk, en sla uw inboedel op bij Oomen Opslag. Het grote voordeel van onze opslagruimtes is dat wij de opslagbox bij u aan huis leveren. U kunt dan zeer efficiënt uw inboedel opslaan in de opslagbox, waarna wij deze weer op komen halen. Wij plaatsen uw opslag dan in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Uw inboedel efficiënt opslaan in Heemstede

Wanneer u waarde hecht aan gemakkelijke en efficiënte opslag, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij onze opslag is het niet nodig uw spullen met een busje aan te leveren in de self storage (storage box). Wij leveren de opslagbox namelijk bij u in Heemstede voor de deur af. U kunt dat uw inboedel opslaan wanneer dit voor u uitkomt. Uiteraard komen we de opslagbox weer ophalen als je klaar bent met inladen. U bespaart hierdoor dus niet alleen veel tijd, maar u bent ook geen geld kwijt aan het huren van een busje.

Opslag in Heemstede regelen in vier stappen

  1. Bestel een opslagbox in het juiste formaat via onze webshop
  2. Wij komen de opslagruimte op het afgesproken moment bij u afleveren
  3. U slaat eenvoudig uw inboedel op
  4. Wij halen de opslagbox weer op, en plaatsen deze in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.

Wilt u uw spullen weer terughebben? Dan leveren wij de opslagruimte weer bij u voor de deur af. Dit kan natuurlijk ook op een nieuw adres zijn. Op deze manier kunt u heel voordelig verhuizen met een verhuiscontainer.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Heemstede

Wij zijn u ook graag van dienst als u alleen een opslagcontainer in Heemstede wilt huren. Dit kan handig zijn als u ruimte voor de deur heeft waar de container kan staan. Het voordeel hiervan is natuurlijk ook dat u er elke dag bij kunt. De opslagcontainers die wij verhuren hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Onze opslagcontainers zijn allen voorzien van ventilatieroosters en een waterdichte vloer, zodat vochtproblemen zijn uitgesloten. Bovendien zijn al onze containers netjes, schoon, schadevrij en goed afsluitbaar.

Via onze webshop huurt u altijd een geschikte container uit voorraad. Wij kunnen de opslagcontainer dus snel bij u in Heemstede voor de deur plaatsen. Wij verhuren de mobiele opslagruimte in twee maten. Door eventueel te combineren, hebben wij altijd een passend formaat opslagruimte voor u beschikbaar in Heemstede.

Kleine opslagruimte Heemstede
Onze kleinste opslagruimte die wij in Heemstede verhuren is een 10ft opslagcontainer. Hier past 16m3 in. Dit is de juiste maat voor een kleine inboedel of een gedeelte van een inboedel. Erg handig tijdens bijvoorbeeld een verbouwing of verkoop van uw woning. Maar ook handig voor de opslag van meubels van kinderen die het huis uit zijn.

Grote opslagruimte Heemstede
Wanneer u zoekt naar een grote opslagbox in Heemstede, biedt de 20ft opslagcontainer uitkomst. Hier gaat ruim 33m³ in. Dit is erg handig voor de opslag van de inhoud van een normale woning. Wanneer u een grote inboedel heeft, kan het handig zijn om naast de 20ft container nog een 10ft container te huren. 

0