Opslagruimte Hilversum

Op alle punten beter

Opslagruimte Hilversum

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Hilversum?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Hilversum.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Hilversum en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Hilversum

Huur nu snel en voordelig jouw opslagruimte in Hilversum. Extra ruimte nodig of ga je verhuizen? Bij Oomen Opslag sla je jouw spullen veilig en efficiënt op tegen een scherpe prijs. Ons moderne opslagcentrum biedt jou verschillende mogelijkheden als het gaat om opslag, denk hierbij aan: inboedelopslag, flexibele opslagruimte, opslagbox op locatie in Hilversum, opslaan met verhuishulp en self-storage.  

Opslagruimte op locatie huren in Hilversum

Self-storage niet makkelijk genoeg? Wij brengen jouw opslagruimte naar Hilversum, hier kun jij direct jouw spullen inladen. Eenmaal geladen nemen wij jouw opslagbox weer mee naar ons zwaar beveiligde opslagcentrum, hier wordt jouw box opgeslagen onder toezien van ons geavanceerde beveiligingssysteem. Tussentijdse toegang regel je eenvoudig via onze app.

Indien je tijdelijke opslag nodig hebt tijdens een verbouwing of onderhoud aan je woning in Hilversum, is het mogelijk je opslagbox voor een bepaalde periode voor je woning te plaatsen. Laad alle spullen in op eigen tempo en sluit de opslagruimte af met een slot. Zo staan je spullen veilig opgeslagen. Een opslagbox heeft de omvang van een gemiddelde parkeerplaats en is dus in elke straat op wijk te plaatsen.

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor jouw opslagruimte in Hilversum? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden! 

opslaan met verhuishulp in Hilversum

Een opslagruimte huren is een oplossing voor een veelvoorkomend probleem; ruimtegebrek. Je besluit een opslagruimte te gaan huren, maar kijkt op tegen het laden van de opslagbox, hier hebben wij een passende oplossing voor. Ons team Erkende Verhuizers neemt het zware sjouwwerk uit handen. Na het plaatsten van jouw opslagbox zijn het onze verhuizers die jouw spullen inladen, zet je spullen klaar in verhuisdozen en wij doen de rest. 

Indien je kiest voor de volledige opslagservice van Oomen Verhuizers in Hilversum doorlopen wij de volgende stappen: 

  • Kiest het juiste formaat opslagruimte dat past bij jouw inboedel 
  • Kies een tijd en datum wanneer wij bij jou langs mogen komen
  • Wij laden jouw opslagbox voor je in
  • Eenmaal ingeladen brengen wij jouw opslagbox naar onze zwaar beveiligde opslaglocatie
  • Tot slot laadt onze geautomatiseerde kraan jouw opslagruimte uit en plaatst deze in de geklimatiseerde opslagomgeving.