Opslagruimte Weesp

Op alle punten beter

Opslagruimte Weesp

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Weesp.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Weesp en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Weesp

Ben je opzoek naar extra opslagruimte in Uithoorn? Iedereen heeft weleens last van ruimtegebrek in

Zoek je opslagruimte in Weesp? In onze moderne opslaglocatie kun je persoonlijke bezittingen, je inboedel en zelfs je auto opslaan tegen een scherpe prijs. Alleen jij hebt toegang tot deze opslagruimte, wanneer je maar wilt. Dit regel je allemaal eenvoudig via je telefoon of computer. 

Waarom een opslagruimte bij Oomen Opslag? 

Met ruim 450 efficiënt gestapelde opslagruimtes is Oomen Opslag het meest veilige opslagcentrum ter wereld. Zwaar beveiligd met 4k camerabewaking en bewegingsdetectoren, alleen de automatische kraan kan jouw opslagruimte verplaatsen. Op afroep plaatst deze kraan jouw opslagruimte bij een van onze laaddocks, alleen met jouw unieke code krijg je toegang tot je opslagruimte. 

huis, op kantoor of heeft te maken met een overvolle berging. In dit geval biedt Oomen Opslag jou de meest eenvoudige oplossing. Veiligheid voor alles en optimaal gemak wanneer je de opslagruimte komt laden en lossen. Parkeer je auto, busje of aanhangwagen binnen één meter van jouw opslagbox en maak eenvoudig een reservering of afspraak via je telefoon, tablet of computer. 

Huur een opslagruimte in een geklimatiseerde omgeving beveiligd door 4K camera’s, bewegingsdetectoren en zware sloten.

Makkelijk , goedkoper, veiliger en duurzamer 

Binnen één meter van je opslagruimte laden en lossen, ruim 40% goedkoper dan de vergelijkbare self storage, voorzien van zware beveiliging en een volledig energie neutraal pand. Met ruim 450 zonnepanelen op het dak is Oomen Opslag het meest duurzame opslagcentrum ter wereld. 

Opslagruimte op locatie

Opslagruimte help extra ruimte te maken voor een verbouwing of wanneer je gaat verhuizen. Het is veel werk om met een busje meerdere keren heen en weer te rijden tussen huis en de opslaglocatie. Hierom is een opslagruimte op locatie in Weesp dé perfecte oplossing! Onze geautomatiseerde kraan plaatst jouw opslagruimte achter onze verhuiswagen, deze verhuiswagen is voorzien van een kraan die jouw opslagruimte flexibel kan verplaatsen. Laad op eigen tempo de opslagruimte in bij jou voor de deur. Wanneer je opslagbox volledig is geladen geef je een seintje en komen wij de opslagbox weer halen. 

Opslagruimte op locatie nodig? Dit kan voor zowel particuliere als zakelijke opslag. Wij plaatsen jouw opslagbox eenvoudig op het bedrijventerrein of bij jou voor de deur

Opslagruimte laden met hulp van Erkende Verhuizers 

Op opslaan van je spullen was nog nooit zo makkelijk, wij laden jouw spullen voor je in. Voor een kleine meerprijs zijn er twee Erkende Verhuizers die zorgvuldig jouw opslagruimte vullen. Pak je spullen in, zet ze klaar en wij doen de rest. Na het inladen van jouw opslagruimte in Weesp wordt jouw opslagbox opgeslagen in onze veilige opslaglocatie. 

Wij halen uw opslagruimte weer bij je op in Weesp wanneer dit jou uitkomt. Doordat onze verhuiswagen is voorzien van een automatische kraan plaatsen wij moeiteloos jouw opslagbox op de gewenste locatie.

Op alle punten beter

Oomen Opslag is de grootste en veiligste opslagfaciliteit in de omgeving Weesp. Voor elk soort opslag ben je bij Oomen Opslag aan het juiste adres. Van inboedel opslag tot het opslaan van voertuigen of tuinmeubilair. Voor iedere opslag- klus hebben wij een passende opslagruimte beschikbaar die  je gemakkelijk kunt reserveren via je telefoon of computer. Passen je spullen niet in een enkele opslagruimte? Het is mogelijk meerdere ruimtes te huren zijn Weesp tegen een scherpe prijs. 

Wanneer je denkt aan een opslagcontainer denk gouw aan een oude container uit de haven van Rotterdam, maar niets is minder waar. Alle Opslagruimtes van Oomen Opslag zijn voorzien van een houten gelakte vloer en zijn uitstekend geventileerd. Afgesloten met twee zware deuren om maximale veiligheid te waarborgen. 

De perfecte oplossing bij behoefte aan extra opslagruimte in Weesp

Een opslagruimte voor de deur is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld een verbouwing of renovaties aan je huis. Ook bij het onderhouden of vervangen van je vloer plaats je eenvoudig je inboedel in de opslagruimte. Je spullen staan veilig, droog en geventileerd opgeslagen en zijn altijd binnen handbereik. Een opslagruimte van Oomen Opslag neemt de ruimte van één parkeerplaats in beslag, hierdoor is er vrijwel altijd ruimte om een opslagbox te plaatsen. Indien er toch geen ruimte is om de opslagruimte te plaatsen, helpen wij met inladen en plaatsen we jouw opslagruimte in ons zwaar beveiligde opslagcentrum.