• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Huur een opslagruimte - Oomen Opslag De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter.

Opslagruimte huren in Zandvoort

Opslagruimte huren in Zandvoort? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Zandvoort. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Zandvoort en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

De makkelijkste opslagruimte in Zandvoort

Zoekt u de beste en modernste opslagruimte in Zandvoort? Dan komt u al snel uit bij Oomen Opslag. Bij ons heeft u geen ouderwetse self-storage toestanden, maar komt de opslagruimte gewoon naar u toe. Een busje huren en talloze keren heen en weer pendelen is niet langer nodig. Wij bezorgen de storage box bij u in Zandvoort voor de deur. Vervolgens heeft u de keuze of u de opslagbox op uw eigen tempo inlaadt, of dat u dit door onze verhuizers laat doen. Wanneer u ervoor kiest om de opslagruimte in Zandvoort zelf in te laden, komen wij de opslagbox weer bij u ophalen als u alles erin heeft gedaan. Wanneer u onze verhuizers uw spullen in de opslagbox laat laden, nemen wij uw opslagbox gelijk mee retour.

Goedkope opslagruimte in Zandvoort

Naast gemak spelen de kosten voor een opslagruimte in Zandvoort waarschijnlijk ook mee in het maken van uw keuze. Ook op dit punt wint onze opslag het van de concurrentie. Onze opslag is goedkoper dan zelf spullen brengen naar een opslagplaats of een verhuisbedrijf inschakelen. U hoeft bij onze opslag in Zandvoort geen busje te huren en meerdere keren heen en weer te rijden. Zeker als u de tijd die u bezig bent met het wegbrengen van uw spullen meerekent, komt u erachter dat onze opslag erg voordelig is. En, hoe langer u uw spullen opslaat, des te voordeliger de opslagruimte wordt.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Veilige opslag voor uw inboedel in Zandvoort

Naast gemak en prijs is er nog één ding belangrijk bij het opslaan van uw spullen in Zandvoort. Namelijk de veiligheid van de opslagplaats. Ook op dit laatste belangrijke punt wint onze opslagcontainer het van andere aanbieders. Nadat de opslagruimte in Zandvoort door u of door onze verhuisservice is ingeladen, wordt deze in uw bijzijn verzegeld. Deze speciale opslagcontainer-verzegeling bevat een uniek nummer. De opslagruimte is niet te openen zonder de zegel te verbreken. Hierdoor bent u er zeker van dat er niemand in uw opslagbox kan. Alle opslagboxen worden opgeslagen in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Onze mobiele opslagruimtes zijn voorzien van brandalarm, inbraakalarm en cameratoezicht.

Verschillende formaten opslagboxen

Voor uw opslagruimte in Zandvoort bieden we verschillende maten opslagboxen aan. Zo is onze kleine opslagruimte (16m³) in Zandvoort vooral handig wanneer u een gedeelte van uw inboedel wilt opslaan. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, of om uw huis opgeruimd te maken voor de verkoop. Wilt u uw hele inboedel opslaan? Dan is onze grote opslagruimte in Zandvoort een uitkomst. Met een inhoud van 33m³ is deze opslagbox meestal groot genoeg voor het opslaan van uw hele inboedel.

Top