• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Meer informatie Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen op een veilige plek opslaan. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Alphen a/d Rijn. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Alphen a/d Rijn en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren.

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Offerte aanvragen voor opslag

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Alphen a/d Rijn

Wilt u opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu op zoek bent naar een opslagruimte of voor de huur van opslagcontainers: Oomen Opslag helpt u op weg. Wij verhuren opslagruimtes in verschillende maten, en voor korte of lange tijd. Het unieke van ons bedrijf is dat u uw opslag niet naar een self-storage hoeft te brengen, maar dat de opslagbox naar ú in Alphen aan den Rijn komt. Dat scheelt een hoop tijd en energie. Bovendien hoeft u geen busje te huren voor het overbrengen van uw inboedel. Ideaal toch?

Wij verhuren opslagruimte in de gehele gemeente Alphen aan den Rijn, waaronder Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. Maar uiteraard kunt u ook opslag huren in omliggende gemeentes.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

De makkelijkste opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn

Een makkelijkere opslagruimte in Alphen aan den Rijn vindt u niet. Vroeger was het nog nodig om bij het opslaan van uw inboedel talloze keren heen en weer te rijden naar de storage box bij een self-storage. Tegenwoordig kan het gelukkig stukken makkelijker. Via onze website kiest u een opslagruimte die bij u past. Vervolgens vult u in wanneer de opslagruimte voor uw deur moet komen. Op de afgesproken dag brengt één van onze medewerkers de opslagbox naar uw woning in Alphen aan den Rijn. U kunt dan aanwijzen waar de container moet komen te staan, en vervolgens wordt de box neergezet. U heeft nu alle tijd om uw inboedel op te slaan in de opslagcontainer. Wanneer u klaar bent met het inladen, halen onze medewerkers de mobiele opslagruimte weer op, en brengen deze over naar onze verwarmde en beveiligde opslagruimte. De container kan zo lang opgeslagen worden als u maar wilt. Wanneer u uw opslagbox weer terug wilt, komen wij deze op de door u gewenste dag weer terugbrengen. Makkelijker uw inboedel opslaan in Alphen aan den Rijn kan niet.

Voordelig een opslagcontainer huren in Alphen aan den Rijn

Wanneer u opslagruimte nodig heeft in Alphen aan den Rijn, is het niet altijd nodig uw spullen extern op te slaan. Wanneer de opslag maar voor korte periode nodig is (bijvoorbeeld bij een verbouwing), is het prima mogelijk uw spullen voor uw deur op te slaan. U kunt dit eenvoudig doen door bij ons een opslagcontainer te huren in Alphen aan den Rijn. Wij kunnen de opslagcontainer eenvoudig voor uw deur plaatsen, en deze kan vervolgens zo lang blijven staan als u wilt. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Wij verhuren zowel 10ft opslagcontainers als 20ft opslagcontainers in Alphen aan den Rijn. Wanneer u uw opslagcontainer of zeecontainer voor 23.59 uur besteld, kan deze de volgende werkdag al bij u voor de deur geplaatst worden. Uiteraard kunt u ook alvast bestellen voor een latere afleverdatum.

Wij verhuren twee maten opslagruimtes in Alphen aan den Rijn. Wanneer deze opslagboxen niet groot genoeg zijn, kunt u natuurlijk eindeloos opslagruimtes combineren. U kunt er voor kiezen om een opslagcontainer voor uw deur te huren in Alphen aan den Rijn, maar u kunt de opslagbox ook aan huis vullen en vervolgens bij ons op laten slaan. Uiteraard wordt de opslag bij ons verwarmd en beveiligd opgeslagen. De meest verhuurde opslagbox is de 20ft opslagcontainer. Deze opslagbox heeft een inhoud van 33m³, en is groot genoeg voor een gemiddelde woning. Voor opslag van kleinere inboedels hebben we de 10ft opslagcontainer. Deze heeft een inhoud van 16m³. Wanneer u twijfelt hoeveel opslagruimte in Alphen aan den Rijn u nodig heeft, kunt u ons uiteraard altijd om advies vragen. Onze klantenservice denkt graag met u mee. U kunt ons bereiken op 071-8892006.

0