Opslagruimte Den Haag

Op alle punten beter

Opslagruimte Den Haag

Op alle punten beter

Hoe sla je jouw spullen op in Den Haag?

Hoe sla je jouw spullen op in Den Haag?

Binnen een half uur rijden vanaf Den Haag, bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Den Haag.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Den Haag en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Den Haag

Kies voor de beste opslagruimte in Den Haag​

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Den Haag. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Met onze makkelijke keuzes aan opslagruimtes weet je direct waar je aan toe bent. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere opslagboxen te huren. Je denkt vast; dan weet ik niet meer wat er in welke opslagruimte zit. Het tegendeel is waar! Oomen Opslag heeft namelijk een app waarin je precies kunt aangeven wat er in welke opslagbox zit. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht wat er in je opslagboxen zit. Het gebruik van deze app is overigens ook nog eens gratis wanneer je een opslagruimte bij ons huurt. Nergens anders vind je een soort gelijk concept. 

Opslagboxen in verschillende maten

Kies bij ons uit verschillende maten opslagboxen. Het kiezen van de juiste maat kan lastig zijn. Heb je geen idee welke maat opslagbox het meest geschikt is voor jou situatie, laat je dan door ons adviseren. Wij adviseren je graag, zodat jij altijd de juiste opslagruimte hebt voor jouw spullen. Vergelijk de verschillende opslagboxen op deze pagina.

Wij bieden opslagruimtes aan in verschillende maten:

  • Medium (16m³ opslagruimte)
  • Large (33m³ opslagruimte)
  • Extra Large (37m³ opslagruimte)
De goedkoopste opslagruimte in Den Haag

Wil je een goedkope opslagruimte huren in Den Haag. Dan ben bij Oomen Opslag aan het juist adres. Oomen Opslag heeft namelijk de laagste prijsgarantie op opslagruimtes in Den Haag. Niemand wil te veel betalen voor zijn/haar opslag. Bij Oomen Opslag geniet je niet alleen van de laagste prijsgarantie maar ook nog eens van ultiem gemak. Bij ons hoef je namelijk nooit meer met je spullen te lopen naar je opslagruimte. Ook zijn onze opslagruimtes extreem goed beveiligd. Hierdoor kan dus worden gesteld dat Oomen Opslag op alle punten beter is dan de concurrentie. Onze opslagruimte komt zelfs naar je toe zodat je nooit meer hoeft te lopen en dit alles tegen een zeer lage prijs. 

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Den Haag die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.