• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Hillegom

Opslagruimte nodig? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Hillegom. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Hillegom en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Hillegom

Wilt u opslagruimte huren in Hillegom? Dan hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. Wij bezorgen de opslagruimte bij u voor de deur. Vervolgens kunt u kiezen of u de opslagruimte bij u voor de deur laat staan, of dat u deze door ons laat opslaan. In dat geval halen wij de opslagcontainer weer bij u op, en plaatsen wij deze in ons verwarmde en beveiligde opslagcentrum.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Hillegom

Wij bieden u de makkelijkste opslagruimte van Hillegom. In plaats van uw inboedel weg te brengen naar een self-storage (storage box), komt de opslagruimte naar ú toe. Dat scheelt een hoop tijd, en u hoeft ook geen busje meer te huren. Mobiele opslag werkt heel eenvoudig:

  1. U bestelt een “container met opslag” via onze webshop
  2. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Hillegom voor de deur
  3. U laadt op eigen tempo uw opslag in
  4. Wij slaan de container verwarmd en beveiligd voor u op

Wilt u uw opslag weer terug? Dan maken we een afspraak om de opslagruimte weer bij u voor de deur af te leveren. Wanneer u weer klaar bent met het uitladen van uw container, halen wij de lege opslagbox weer bij u op.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Hillegom

Externe opslagruimte huren is niet altijd nodig. Gaat u bijvoorbeeld verbouwen, en is er in uw straat of op uw perceel ruimte voor een opslagcontainer? Dan is het vaak ook prima om een opslagcontainer voor uw deur te huren. Ook hierbij zijn wij u graag van dienst. Zo kunt u bij ons een opslagcontainer of zeecontainer huren in Hillegom. Wij verhuren in Hillegom 10ft en 20ft containers. Wanneer u alleen een container voor uw deur wilt huren, selecteer dan opslagcontainer huren in onze webshop.

Het maakt niet uit hoeveel opslagruimte u in Hillegom nodig heeft, Oomen Opslag heeft altijd de juiste maat voor u beschikbaar.

10ft container Hillegom
De kleinste opslagruimte n Hillegom is de 10ft container. Deze opslagbox heeft een inhoud van 16m³. Dit is voldoende voor de opslag van een kleine woning of van een woonkamer. Ideaal voor een verbouwing voor een gedeelte van uw woning.

20ft container Hillegom
De meest populaire opslagruimte in Hillegom is de 20ft container. Deze opslagruimte is voldoende voor de opslag van een gemiddelde ééngezinswoning in Hillegom. Ook ideaal voor opslag tijdens een verhuizing.

Bij u voor de deur laten staan of in onze opslag laten plaatsen
U kunt zelf kiezen of de opslagcontainer bij u in Hillegom voor de deur blijft staan, of dat deze bij ons wordt opgeslagen.

Wilt u alleen een opslagcontainer voor uw deur? Kies dan voor opslagcontainer huren.

Wilt u dan wij uw inboedel opslaan in ons verwarmde opslagcentrum? Kies dan voor container met opslag. Wij halen de container dan weer op als u klaar bent met inladen. En uiteraard brengen wij deze weer terug naar Hillegom wanneer u dat wilt.

0