• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Meer informatie Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Opslagruimte nodig Leidschendam-Voorburg? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Leidschendam-Voorburg. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Leidschendam-Voorburg en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Zoekt u in Leidschendam-Voorburg naar opslagruimte, of wilt u een opslagcontainer huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Oomen Opslag heeft altijd de juiste oplossing voor uw behoefte aan opslagruimte. Zo kunnen wij voor langere tijd een opslagcontainer bij u voor de deur plaatsen, zodat u opslagruimte aan huis heeft in Leidschendam-Voorburg. Wilt u toch liever dat uw inboedel verwarmd en beveiligd wordt opgeslagen? Dan kunt u gebruik maken van onze Mobiele Opslag. Lees hieronder meer over de huur van een opslagcontainer of onze Mobiele Opslag in Leidschendam-Voorburg!

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Leidschendam-Voorburg

Mobiele Opslag in Leidschendam-Voorburg is de makkelijkste manier van opslag voor iedereen die op zoek is naar opslagruimte. Onze opslag komt namelijk naar u toe. Wanneer het voor u uitkomt plaatsen wij een opslagbox in de gewenste maat bij u voor de deur. Wij kunnen onze opslagboxen op bijna elke locatie plaatsen. Vervolgens heeft u alle tijd om uw opslagbox in te laden met uw spullen. Wanneer u hiermee klaar bent, komen wij de opslagbox op afspraak weer bij u ophalen. Deze brengen wij dan over naar onze verwarmde en beveiligde opslagplaats. Uw opslagbox staat hier veilig opgeslagen. Wanneer u uw spullen weer terug wilt hebben, komen wij de opslagruimte op afspraak weer bij u bezorgen.

Doordat u niet steeds heen en weer hoeft te rijden naar een storage box bij een self-storage, bespaart u veel tijd en tevens kosten voor het huren van een busje.

Kortom; wij bieden de makkelijkste én voordeligste opslagruimte in de regio Leidschendam-Voorburg. Een makkelijkere manier is er niet. Bestel snel uw opslagbox via onze webshop!

Voordelig een opslagcontainer huren in Leidschendam-Voorburg

Wilt u een opslagcontainer of zeecontainer huren in Leidschendam-Voorburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een opslagcontainer huren in Leidschendam-Voorburg is een uitkomst voor bijvoorbeeld opslag tijdens een verbouwing of verhuizing. Onze opslagcontainers kunnen zo lang bij uw woning of bedrijf voor de deur blijven staan als u zelf wilt. U kunt zelf aangeven op welke dag de opslagcontainer aan huis gebracht of gehaald moet worden.

Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil tussen onze opslagcontainers en een normale zeecontainer is dat onze opslagcontainers voorzien zijn van ventilatieroosters en een houten vloer. Daarnaast zijn onze opslagcontainers voorzien van een lockbox, zodat deze extra veilig afgesloten kan worden.

Wij hebben altijd de juiste opslagbox voor u beschikbaar in Leidschendam-Voorburg. Zo hebben wij opslagcontainers van 10ft en opslagcontainers van 20ft. De 10ft container is vooral geschikt voor kleine inboedels of een gedeelte van een inboedel. Een 20ft container is voornamelijk handig voor het opslaan van een complete huisraad. Als een grote 20ft container nog niet genoeg ruimte biedt, dan is het ook mogelijk meerdere maten containers te combineren in Leidschendam-Voorburg.

Wilt u een opslagcontainer huren? Selecteer dan “Opslagcontainer huren” hierboven. Wilt u dat wij de container nadat u deze heeft ingeladen bij ons opslaan en na opslagperiode terugbrengen? Kies dan voor “Container met opslag”.

0