[rev_slider slidertitle=”Oomen Opslag Template” alias=”slider-2-1″]

Opslagruimte huren in Gouda

Opslagruimte huren in Gouda? Bij een verhuizing of verbouwing wilt u uw kostbare goederen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Gouda. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren voor een bepaalde periode. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Gouda en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Oomen Opslag in Gouda

Bent u opzoek naar een opslagruimte in Gouda? Oomen Opslag is u graag van dienst! Voor het huren van een opslagruimte bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onze opslagboxen in bijna elke straat in Gouda voor uw deur plaatsen. U kunt ervoor kiezen om de opslagbox voor de deur te laten staan, maar wij kunnen de opslagbox ook opslaan als u klaar bent met het inladen. Voor welke optie u ook kiest: wij bieden altijd de beste opslag van Gouda!

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Opslagruimte huren in Gouda

U bent bij ons aan het adres voor de makkelijkste self-storage van Gouda. Wij hebben namelijk mobiele self-storage. U hoeft dus niet meer naar een storage box bij een traditionele opslagruimte te rijden, maar de opslagruimte komt naar u! Onze opslagboxen hebben namelijk een lengte van 3 meter of 6 meter.

Onze mobiele opslag werkt heel makkelijk:

  1. Vraag een offerte aan of bestel direct in onze webshop.
  2. Wij bezorgen de container bij u voor de deur.
  3. U laadt op eigen tempo in.
  4. Wij halen de container weer bij u op.

Wanneer u de opslagcontainer weer tot uw beschikking wilt hebben, plaatsen wij deze natuurlijk weer bij u voor de deur in Gouda. Ook is het mogelijk om de container bij een ander adres te laten plaatsen. Zo kunt u gelijk verhuizen met een container.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Gouda

Opzoek naar een opslagcontainer huren in Gouda? U kunt bij ons opslagcontainers huren van zowel een 10ft container als een 20ft container in Gouda. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een 10ft zeecontainer of 20ft zeecontainer. Onze opslagcontainers zijn voorzien van extra ventilatieroosters en een vochtdichte vloer. Zo kunt u zonder zorgen uw spullen opslaan in onze containers.

Wat voor opslagruimte u in Gouda ook zoekt, wij hebben altijd de juiste opslagbox voor u! Wanneer u een kleine opslagbox zoekt, kunt u bij ons een 10ft opslagcontainer huren. Wanneer u een grote opslagruimte nodig hebt, komt een 20ft opslagcontainer goed van pas. Wanneer dit nog niet groot genoeg is, kunt u naar behoefte meerdere opslagcontainers huren. Uiteraard is het ook mogelijk verschillende maten opslagruimtes te combineren.

Wilt u alleen een een opslagcontainer huren voor de deur? Selecteer dan hierboven “opslagcontainer huren”. Wilt u dat wij de container na het inladen verwarmd en beveiligd opslaan, en na afloop weer terugbrengen? Selecteer dan “container met opslag”.

Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust op nummer 085 043 83 97. Direct een offerte aanvragen kan uiteraard ook. Klik hier om direct een offerte aan te vragen!