• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Meer informatie Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Rijnsburg

Opslagruimte huren in Rijnsburg? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Rijnsburg. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Rijnsburg en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren Rijnsburg

Heeft u voor korte of lange termijn opslagruimte in Rijnsburg nodig? Oomen Opslag is hét adres voor uw opslagruimte. Of u nu op zoek bent naar self-storage (storage box), mobiele opslag of het huren van een opslagcontainer: wij hebben het allemaal. Vraag een offerte aan via onze website, dan kijken we samen met u wat voor u de meest passende manier van opslag is. Of bestel direct opslagruimte via onze website.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Uw inboedel efficiënt opslaan in Rijnsburg

Zoekt u naar de makkelijkste manier voor het opslaan van uw inboedel? Een betere manier voor het opslaan van uw inboedel in Rijnsburg gaat u niet vinden. Uw inboedel opslaan bij ons gaat op een unieke wijze. Onze opslagruimte komt namelijk naar u toe. Wij plaatsen de opslagruimte direct bij u voor de deur, zodat u zeer eenvoudig uw spullen kunt opslaan. U hoeft hierdoor geen busje te huren en meerdere keren heen en weer te rijden. U bespaart dus niet alleen een hoop tijd, maar ook nog eens een hoop geld.

Opslagruimte regelen in Rijnsburg gaat heel eenvoudig:

  1. Bestel uw opslagbox via onze website
  2. Wij bezorgen de opslagruimte op de gewenste dag voor uw deur
  3. U laadt uw spullen in
  4. Wij halen de opslagbox weer op, en slaan deze veilig en verwarmd op

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Rijnsburg

Soms is het extern opslaan van uw spullen niet nodig, maar volstaat een opslagcontainer bij u in Rijnsburg voor de deur. Dit is handig wanneer u gaat verbouwen, en op uw oprit of in de straat voldoende ruimte heeft voor het plaatsen van een opslagcontainer of zeecontainer. Onze opslagcontainers zijn volledig wind- en waterdicht, hebben ventilatieroosters en zijn erg goed afsluitbaar. Hierdoor kan uw inboedel prima enige tijd in de container opgeslagen worden. Wij kunnen de opslagcontainer in alle richtingen bij u voor de deur plaatsen.

Weet u welke opslagruimte u nodig heeft? Bestel direct eenvoudig een opslagbox via onze website. Wij plaatsen de opslagbox bij u in Rijnsburg voor de deur, zodat u op eigen tempo kunt inladen. Als u klaar bent, halen wij de box weer op en slaan we deze veilig voor u op. Na afloop van de opslagperiode brengen we deze natuurlijk weer bij u voor de deur. Makkelijker uw spullen opslaan bestaat niet.

10ft container Rijnsburg
Onze kleine opslagbox in Rijnsburg is de 10ft opslagcontainer. Deze opslagruimte heeft een inhoud van 16m³. Deze ruimte is geschikt voor het opslaan van een kleine inboedel, of voor het opslaan van een gedeelte van uw inboedel. Erg handig om uw woning leeg te maken voor de verkoop, of als opslag tijdens uw verbouwing.

20ft container Rijnsburg
De meest gebruikte opslag in Rijnsburg is de 20ft opslagbox. Deze grote opslagruimte heeft een inhoud van 33m³. Hierdoor passen de meeste inboedels in deze opslagbox. Deze opslagruimte is ideaal voor opslag tijdens een verhuizing of verbouwing van het hele huis. Maar deze opslagruimte kan ook gebruikt worden voor langdurige opslag, bijvoorbeeld omdat u voor enige tijd in het buitenland verblijft.

Weet u niet welke opslagruimte u nodig heeft? Bel onze klantenservice op 071-8892006, en ontvang een professioneel advies.

0