Opslagruimte Voorhout

Op alle punten beter

Opslagruimte Voorhout

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Voorhout?

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Voorhout?

Binnen een kwartier uur rijden vanaf Voorhout, bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Voorhout.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Voorhout en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Voorhout

Altijd de beste opslagruimte in Voorhout

Oomen Opslag heeft de grootste opslagfaciliteiten uit de omgeving Voorhout. Je bent bij Oomen Opslag dus altijd aan het juiste adres met jouw opslaguitdaging. Wij hebben voor elke uitdaging een passende opslagruimte. Vele mensen zijn je al voor gegaan en maken gebruik van alle gemakken van Oomen Opslag.

Voor de zakelijk markt hebben wij ook verschillende oplossingen. Ben je bijvoorbeeld eigenaar van een strandtent, een webshop of zit je als eigenaar met een tekort aan ruimte, dan kun je bij ons je bedrijfsinventaris opslaan. De opslagbox kunnen wij op elke gewenste locatie afleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf volledig wordt ontzorgd. 

In tegenstelling tot de meeste aanbieders van mobiele opslag bieden wij verschillende maten opslagruimtes. Zo bieden wij medium opslagruimte (16m³), maar ook grote opslagruimtes (33m³). Deze laatste storagebox is voldoende voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde woning. Doordat onze opslagruimtes respectievelijk 3 en 6 meter lang zijn, passen ook alle grote meubels zoals banken, tafels en kasten in onze opslagboxen. Je hebt bij ons dus geen problemen dat grote meubelstukken niet passen, en je hoeft ook geen drie tot vijf verschillende opslagboxen te vullen om jouw inboedel op te slaan. Mocht je wel meerdere boxen bij ons huren, dan kun je heel gemakkelijk in de app aangeven wat er in welke opslagbox zit. Zo weet je altijd precies waar je spullen zijn en hoef je je geen zorgen te maken over wat waar in zit!

Opslagbox aan huis

Vind je onze self storage nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur in Voorhout, zodat je nóg makkelijker je spullen op kunt slaan.

Het werkt heel eenvoudig:

  1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
  2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
  3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage in Katwijk. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

  1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
  2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
  3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage. 

De makkelijkste opslagruimte in Voorhout

Wie wel eens een opslagbox heeft gehuurd in een traditionele self storage, kan beamen dat het opslaan van spullen een zeer tijdrovend en moeizaam proces is. De meeste opslaglocaties hebben ongeveer vijf etages, en hier kan geen auto bijkomen.

Bij onze nieuwe methode van self storage is dit niet nodig: selecteer op je computer, tablet of telefoon wanneer je bij je opslagbox wilt (tot ongeveer 15 minuten van tevoren), en de opslagbox staat voor je klaar. Bij aankomst op onze vestiging parkeer je warm en droog bij jouw gereserveerde deur, vul je de toegangscode in op het touchscreen, en je opslagbox gaat open. In plaats van vijf minuten lopen naar je box, staat deze op één meter afstand van je auto. Hierdoor is het opslaan van je spullen zeer gemakkelijk. Je denkt vast dat deze manier van opslaan veel geld kost. Het tegendeel is waar. Oomen Opslag heeft namelijk een laagste prijsgarantie. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je opslagruimte!

Ook heeft de self storage van Oomen Opslag een zeer hoog beveiligingsniveau. Ons pand wordt beveiligd door high tech camera’s en alarmsystemen. Daarbij is toegang tot de opslagboxen bijvoorbeeld fysiek niet mogelijk. Alleen de kraan kan bij je opslagbox komen.

Twijfel je over welke vorm van opslag in Voorhout het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99  en vraag ons naar de mogelijkheden.