• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Meer informatie Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Voorschoten

Opslagruimte huren Voorschoten? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Voorschoten. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Voorschoten en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Voorschoten

Bent u opzoek naar opslagruimte in Voorschoten? Bij Oomen Opslag kunt u eenvoudig opslagruimte huren. Onze opslag bespaart u veel tijd en moeite, want wij bezorgen opslagruimte bij u voor de deur. Het werkt heel simpel: wij komen de opslagruimte in de juiste maat bij u voor de deur brengen. Vervolgens heeft u alle tijd om in te laden. Wanneer u klaar bent met het inladen van de opslagbox, halen we deze weer bij u op en plaatsen wij deze in ons opslagcentrum. Op afspraak leveren wij uw opslagbox weer bij u af indien gewenst.

Wilt u alleen een opslagcontainer huren? Dat kan natuurlijk ook!

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Voorschoten

Oomen Opslag gaat voor gemak én de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bij ons hoeft u uw spullen niet met een busje te brengen, maar wij brengen de opslagbox bij u thuis. Op deze manier hoeft u niet meerdere keren met een busje naar de self-storage (storage box) in Voorschoten te rijden. Opslagruimte huren in Voorschoten gaat bij ons heel eenvoudig:

  1. Huur via onze website een container incl. opslag in de juiste maat
  2. Wij bezorgen de opslagbox op de afgesproken dag bij u thuis
  3. U laadt in eigen tempo uw spullen in
  4. Wij slaan uw container netjes, verwarmd en beveiligd op

Wilt u uw spullen weer terug hebben? Dan kunt u ons eenvoudig bellen voor het inplannen van een afspraak.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Voorschoten

In sommige gevallen volstaat het om uw inboedel voor uw eigen deur op te slaan in een container. Dit is met name handig voor korte opslagperiodes tijdens bijvoorbeeld een verbouwing. In dat geval kunnen wij een opslagcontainer  bij u in Voorschoten voor de deur plaatsen. Het voordeel hiervan is dat u altijd bij uw spullen kunt. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een zeecontainer. Het verschil is dat onze opslagcontainers voorzien zijn van extra ventilatieroosters. Bovendien zijn ze beter afsluitbaar, zodat uw inboedel altijd veilig is.

Welke maat opslagruimte in Voorschoten u ook zoekt; wij bieden altijd de juiste oplossing. Zo hebben wij kleine opslagboxen, maar kunnen wij ook (eventueel meerdere) grote opslagboxen bij u voor de deur plaatsen.

10ft container Voorschoten
Heeft u weinig spullen op te slaan? Onze kleinste opslagbox is geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld een woonkamer. Er past 16m³ in deze 10ft opslagcontainer. Deze opslagbox is ook populair voor het opslaan van een gedeelte van uw inboedel bij verkoop van uw woning.

20ft container Voorschoten
De meest populaire opslagcontainer in Voorschoten is de 20ft container. Hier past een inboedel van 33m³ in. Dit is voldoende voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde woning. Wanneer u een grote woning heeft, kunnen we natuurlijk ook meerdere opslagboxen brengen.

Opslag waar ú het wilt
U kunt zelf kiezen waar uw inboedel wordt opgeslagen. Wij kunnen de opslagcontainer bij u voor de deur laten staan, maar wij kunnen deze nadat u heeft ingeladen ook in ons verwarmde opslagcentrum opslaan.

Alle meubels passen in onze opslagbox
In tegenstelling tot de meeste aanbieders van mobiele opslag, passen bij ons werkelijk al uw meubels in de container. De meeste mobiele opslagboxen hebben een maximale lengte van ongeveer 2,20 meter. Dat is voor veel grote stukken als tafels, banken en kasten niet voldoende. Onze kleine opslagbox heeft een lengte van 3 meter, en onze grote opslagbox heeft een lengte van 6 meter. Bij ons passen al uw spullen dus zonder moeite in de container. 

0