Opslagruimte huren

Op alle punten beter

Altijd de juiste opslagbox

Bestel snel en eenvoudig

16m³ opslagruimte

Onze opslagbox met 16m³ opslagruimte is ideaal voor kleinere inboedels of wanneer je een gedeelte van je inboedel wilt opslaan.

33m³ opslagruimte

De opslagbox met 33m³ opslagruimte is groot genoeg voor de meeste inboedels. Wanneer je deze opslagbox thuis laat bezorgen, past hij in een parkeervak. 

37m³ opslagruimte

De opslagbox met 37m³ opslagruimte is extra hoog. Daarmee is hij geschikt om grote meubels rechtop op te kunnen slaan. 

Op alle punten beter.

Makkelijker. Goedkoper. Veiliger.

DE MAKKELIJKSTE

Een makkelijkere opslagruimte vind je nergens ter wereld. Bij ons hoef je niet naar je opslagbox te lopen, maar komt je opslagbox automatisch naar je auto toe. Je kan direct naast je auto uitladen.

DE GOEDKOOPSTE

De goedkoopste self-storage uit de regio, en meer dan 66% goedkoper dan vergelijkbare automatische opslagruimte in Nederland. Je tijdsbesparing is hierin nog niet meegerekend. Tel uit je winst.

DE VEILIGSTE

Een veiligere self-storage is niet te vinden. Onze beveiliging is van extreem niveau en nog nergens geëvenaard. Daarnaast is fysieke toegang je opslagbox niet mogelijk, zelfs niet bij inbraak.

DE OPSLAGBOX KOMT NAAR JE HUIS TOE

Vind je de makkelijkste self storage ter wereld nog niet makkelijk genoeg? We kunnen de opslagbox zelfs bij jou thuis afleveren en na het inladen weer ophalen.

BEDIEN DE OPSLAGBOX VIA JE TELEFOON

Je bedient je opslagbox bij ons via je telefoon. Laat je opslagbox automatisch naar je auto komen, of maak een afspraak om deze bij jou thuis af te laten leveren.

VERHUISSERVICE MOGELIJK

Indien gewenst helpen onze verhuizers (bij onze opslag of bij jouw thuis) mee met het inladen van je spullen. Het is ook mogelijk je hele verhuizing via opslag door ons te laten verzorgen.

Blog

Meer informatie

Oomen Opslag: opslagruimtes, opslagboxen en storage boxen

Direct een opslagruimte huren? Oomen Opslag is de plek voor de opslag van je inboedel, kantoormeubilair of overigen. Oomen Opslag biedt een hoop (self) storage mogelijkheden, zowel aan huis (voor de deur) als aparte opslagruimtes. Daarbij kun je diverse soorten huren: opslagruimtes, opslagboxen, opslagcontainers, storage boxen en overige self storage mogelijkheden.

Oomen Opslag biedt opslagruimtes door heel de regio. Denk hierbij onder andere aan Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Haarlem en Den Haag. Bent u ergens anders woonachtig, dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Gemakkelijk een opslagruimte huren

Oomen Opslag biedt de meest gemakkelijke vorm van opslag huren. Wanneer je voorheen jouw inboedel of kantoormeubilair op wilde slaan in een storage box of self storage unit, moest je vaak diverse keren heen- en weer rijden, alsmede diverse keren in- en uitladen. Met de mobiele opslagruimtes van Oomen Opslag hoeft dit niet langer! In dit geval komt de opslagruimte namelijk naar je toe en heb je een opslagbox voor de deur/aan huis!

Wanneer je een opslagbox voor de deur huurt, kun je met gemak jouw gehele inboedel in de opslagruimte plaatsen. Wanneer je eenmaal alles hebt opgeslagen, komen wij jouw opslag container aan huis weer ophalen. Vervolgens wordt de storage box weer veilig in onze verwarmde en beveiligde opslagruimte opgeslagen. Zodra je weer de beschikking over jouw spullen wilt hebben, leveren wij dit direct af op jouw (nieuwe) adres. Een opslagruimte huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Voordelig opslag huren bij Oomen Opslag

Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om je inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte; ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagruimte of storage box op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer je gaat verbouwen of wanneer je woning gerenoveerd wordt. Oomen Opslag plaatst de opslagbox bij je voor de deur, waarna je de storage box eenvoudig kunt vullen met uw inboedel. Zo kunt u een medium opslagbox huren van 10ft (16m³ inhoud) of een large storage box huren van 20ft (33m³ inhoud). Al onze opslagruimtes zijn geventileerd en zowel wind- als waterdicht! Bovendien zijn ze gemakkelijk af te sluiten met een ijzersterk slot.

Opslagruimte huren? Dan schakel je Oomen Opslag in!

Diverse opslagboxen huren

Zoals hiernaast al gezegd, biedt Oomen Opslag diverse opslagruimtes. Heb je maar weinig spullen die je op wilt slaan,  dan kun de 10ft opslagbox met 16 m³ opslagruimte huren. Is jouw inboedel toch wat groter,  en heb je liever een wat grotere box? Dan raden wij je aan om de large opslagruimte huren, welke een inhoud heeft van 33m³. Deze opslagruimte is met name geschikt voor de gemiddelde eengezinswoning. Natuurlijk is het ook mogelijk om diverse opslagruimtes te combineren en diverse opslagcontainers te bestellen. Daarbij ben je vrij om te kiezen uit een opslagbox voor de deur (opslagbox aan huis) of dat wij deze voor je opslaan.