Aanhanger of

busje huren

Oomen Opslag is dé specialist bij jou in de regio waneer je opzoek bent naar extra opslagruimte. Om het vervoeren van jouw spullen naar de opslagbox te kunnen realiseren bieden wij jou de mogelijkheid tegen scherpe tarieven professioneel transportmaterieel te huren. Ben je op zoek naar een busje of aanhangwagen? Bij Oomen Opslag huur je het grootste busje verkrijgbaar in de regio en kun je de aanhangwagen besturen met een rijbewijs B, wel zo makkelijk! De verhuurbus van Oomen Opslag heeft een inhoud van 25m3, hierdoor vervoer je eenvoudig hoge kasten rechtop zonder onnodig veel ruimte te verliezen. Huur je een medium opslagruimte? Lees verder voor de mogelijkheden.

Verhuisbus met laadklep

Ga je binnenkort verhuizen? Kom je inboedel opslaan in één van onze opslagruimtes of ga je verbouwen? Naar alle waarschijnlijkheid zal je met je eigen auto meerdere malen heen en weer moeten rijden wat veel tijd en geld kan gaan kosten. Het is veel handiger en goedkoper om direct een busje te huren! De verhuisbus van Oomen Opslag huur je snel en eenvoudig. Geef aan op welke datum jij het busje wilt huren en wij zorgen dat verhuisbus voor je klaarstaat. Met een laadruimte van 25m3 is de verhuisbus het grootste busje dat je kunt huren en besturen met je rijbewijs B.

Oomen Bus CUTOUT

Opslagbox aanhanger

Heb je een medium opslagruimte gehuurd bij Oomen Opslag? Laad jouw spullen direct in jouw opslagruimte voor je deur. Onze geautomatiseerde kraan plaatst de opslagruimte op een van de aanhangwagens en is klaar voor vervoer. De aanhangwagen is eenvoudig te verplaatsen waneer je auto beschikt over een trekhaak. Neem jouw opslagruimte mee naar elke gewenste locatie! 

Klaar met inladen? Breng de aanhangwagen op een gewenst tijdstip terug naar onze opslaglocatie, hier wordt jouw opslagruimte veilig opgeslagen. Wil je toegang tot jouw opslagbox? Geen probleem! Dit regel eenvoudig via je telefoon of computer.

Aanhanger huren

Aanhangwagen (Rijbewijs B)

Heb je behoefte aan flexibel transportmaterieel? De aanhangwagen van Oomen Opslag is uitermate geschikt voor iedere verhuizing, opslagklus of voor het verplaatsen van grote elementen. Met een inhoud van 7m3 en een volledig afgesloten buitenkant is dit de ideale aanhanger voor jouw klus! Waterdicht en voorzien van openslaande deuren, dit maakt het laden en lossen nog makkelijker. Je kunt de aanhangwagen huren wanneer je in bezit bent van een rijbewijs B 

Huur je een opslagruimte bij Oomen Opslag? Huur deze ideaal aanhangwagen tegen zeer scherpe prijzen. Wil je meer weten over de prijzen en voorwaarden? Lees dan verder. 

Oomen Opslag aanhangers

Huurvoorwaarden

Hieronder vind je onze huurvoorwaarden die gelden wanneer je een busje of aanhanger wilt huren bij Oomen Opslag. Heb je vragen over het huren van een bus of aanhanger? Je kunt ons bereiken op 088 321 99 99 of via de chat.

  • Minimaal drie jaar in het bezit van een rijbewijs B
  • Eigen risico parkeer- en bovenhoofdse schades €1500. Overige schades €1000
  • Verlaging eigen risico naar €500 kost €12,95 per dag
  • Voor bestuurders onder de 25 jaar worden de eigen risico bedragen verdubbeld.
  • Voor verhuur is een dubbele legitimatie vereist: rijbewijs én paspoort of ID kaart
  • Bekeuringen zijn voor rekening voor de huurder en worden doorbelast inclusief €25 administratiekosten
Op het huren van onze huurbus of aanhangers zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.