Mobiele opslagruimte huren

Op alle punten beter

Mobiele Opslag

Voor als je voor nog meer gemak kiest

Inladen voor de deur

Opslagruimte nodig? Bij een verbouwing of verhuizing wilt je jouw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heb je last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor jou een passende oplossing. Bij Oomen Opslag ben je aan het juiste adres voor jouw opslagruimte. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij je thuis bezorgd. Je kunt deze dan zelf inladen op jouw adres en wij kunnen deze container (indien je dit wenst) voor je vervoeren.

Wil je een mobiele opslagruimte op locatie? Kies uit de onderstaande twee opslagruimtes en reserveer direct!

Reserveer jouw opslagbox

Oomen Opslag medium opslagruimte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Step 1 of 3

Mobiele opslagbox

Heb je tijdelijk of permanent opslag nodig? Voor alle zakelijke en particuliere opslagvraagstukken hebben wij een oplossing. Met onze mobiele opslagcontainers maak je het jezelf heel gemakkelijk: je hoeft niet op-en-neer te rijden naar een externe opslag- of self-storage-locatie maar wij brengen een mobiele opslagruimte naar jou toe:

  1. Wij brengen een 10ft verhuiscontainer of een 20ft verhuiscontainer bij je aan huis. 
  2. Je kunt jouw opslagcontainer inladen wanneer het je het beste uitkomt en in jouw eigen tempo. Verpakkings- en beschermingsmiddelen zijn beschikbaar.
  3. Wanneer je klaar bent met inladen, halen wij de opslagcontainer op.
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte.
  5. Wanneer je jouw opgeslagen inboedel, meubilair, bedrijfsvoorraad etc. weer nodig hebt, brengen wij jouw container weer bij je aan huis om uit- of bijgeladen te worden.
  6. Indien nodig plaatsen wij de container weer terug in de opslagruimte.

Meer informatie

De makkelijkste én voordeligste aanbieder van mobiele opslag

Wij zijn niet de enige aanbieder van mobiele opslag, maar wel de makkelijkste én de voordeligste. De meeste aanbieders hebben mobiele opslagboxen van tussen de 8m3 of 14m3. Eén inboedel van een gemiddelde eengezinswoning zit vaak op minimaal 30m3. Dat betekent dat je bij andere aanbieders minstens drie tot vier opslagboxen nodig hebt. Dat heeft als nadeel dat je vele malen langer bezig bent om alles in de opslagboxen te krijgen. Daarnaast is de ervaring dat grote stukken zoals een driezitsbank, eettafel of lange kastdelen vaak niet in de box passen. Deze kun je dan niet opslaan in de mobiele opslagbox.

Gelukkig heb je hier bij ons geen last van. Onze opslagcontainers zijn 33m3 groot. In de meeste gevallen past jouw gehele inboedel daarmee in één container. Doordat onze containers zes meter lang zijn, pas alles er in één keer in. En doordat onze containers niet alleen meer inhoud hebben, maar ook een stuk hoger zijn, is de ruimte ook veel efficiënter in te delen. Je kunt bijvoorbeeld jouw bankstel met gemak rechtop zetten, wat bij andere aanbieders vaak niet mogelijk is.

Het mooiste is dat onze mobiele opslag niet alleen het aller-makkelijkste is, maar ook nog eens de voordeligste!

Voordelen van onze mobiele opslag

  1. Je hebt de keuze uit verschillende formaten opslagruimtes: van 10ft (16m3), 20ft(33m3) en op aanvraag hebben we ook 20ftHC (37m3) en 7.45m (47m3). Door deze verscheidenheid aan formaten is er altijd een optimale en voordelige oplossing voor jouw opslagprobleem.
  2. Wij kunnen elke container bij je aan huis plaatsen, ook op lastige plekken zoals achter een heg, over een hek, op een oprit.
  3. Met onze zware autolaadkraan kunnen wij – afhankelijk van de plaatsing – grote laadgewichten aan, tot circa 6 ton.
  4. Ook bij kleine buitenruimten of bij gebrek aan een oprit of parkeerplaats kunnen wij de compacte 10ft containers plaatsen – als een 20ft container niet past.

Door deze flexibiliteit is er altijd een oplossing voor je ruimte- of opslagprobleem. Wil je eerst advies over welke oplossingen er voor jouw situatie zijn? Je kunt ons altijd bellen op 071 – 8892006.

De totaalaanbieder voor opslag en verhuizingen

Oomen Opslag kan je niet alleen van dienst zijn met mobiele opslag, maar ook met alles er omheen. Er is geen verhuis- of opslagbedrijf in de regio met een breder dienstenpakket op het gebied van verhuizen of opslag dan wij. Zo kunnen wij je onder andere van dienst zijn met: