Opslag met verhuishulp

Hulp van Erkende Verhuizers

Wij nemen het zware werk uit handen

Opslag met verhuishulp is dé oplossing als u goedkoop en makkelijk wilt verhuizen via een opslag, maar wél met professionele hulp. Opslag met hulp van verhuizers werkt als volgt:

  1. Bestel via onze website
  2. Onze verhuizers komen met de opslagbox naar je huis
  3. De verhuizers laden (eventueel met jouw hulp) alle spullen in de box
  4. De opslagbox wordt samen met jou verzegeld
  5. De verhuizers plaatsen de box in onze verwarmde en zwaar bewaakte opslag

Wil je tussentijds bij je spullen? Geen probleem, dit regel je snel en eenvoudig via je telefoon, computer of tablet.

Kies uit

Offerte aanvragen

Vraag via onderstaand formulier direct een offerte aan voor opslag met verhuishulp. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Step 1 of 3

Meer informatie

Liever een compleet verzorgde verhuizing met opslag?

Direct een opslagruimte huren? Oomen Opslag is de plek voor de opslag van je inboedel, kantoormeubilair of overigen. Oomen Opslag biedt een hoop (self) storage mogelijkheden, zowel aan huis (voor de deur) als aparte opslagruimtes. Daarbij kun je diverse soorten huren: opslagruimtes, opslagboxen, opslagcontainers, storage boxen en overige self storage mogelijkheden.

Oomen Opslag biedt opslagruimtes door heel de regio. Denk hierbij onder andere aan Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Noordwijk, Alphen aan den Rijn, Haarlem en Den Haag. Bent u ergens anders woonachtig, dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

De beste aanbieder van opslag met verhuisservice

Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om je inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte; ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagruimte of storage box op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer je gaat verbouwen of wanneer je woning gerenoveerd wordt. Oomen Opslag plaatst de opslagbox bij je voor de deur, waarna je de storage box eenvoudig kunt vullen met uw inboedel. Zo kunt u een medium opslagbox huren van 10ft (16m³ inhoud) of een large storage box huren van 20ft (33m³ inhoud). Al onze opslagruimtes zijn geventileerd en zowel wind- als waterdicht! Bovendien zijn ze gemakkelijk af te sluiten met een ijzersterk slot.

Opslagruimte huren? Dan schakel je Oomen Opslag in!