Opslagruimte Sassenheim

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Hoe wil je jouw spullen opslaan in Sassenheim?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren in Sassenheim. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen in Sassenheim: Mobiele Opslag

De voordelen van Oomen Opslag

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Onze opslagboxen in Sassenheim

Onze opslagboxen in Sassenheim

De voordelen van Oomen Opslag Sassenheim?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Sassenheim? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren in Sassenheim

Opslagboxen in verschillende maten

Bij ons kun je kiezen uit verschillende maten opslagboxen. Het kiezen van de juiste maat kan lastig zijn. Heb je geen idee welke maat opslagbox het meest geschikt is voor jou situatie, laat je dan door ons adviseren. Wij adviseren je graag, zodat jij altijd de juiste opslagruimte hebt voor jouw spullen. Vergelijk de verschillende opslagboxen op deze pagina.

Wij bieden opslagruimtes aan in verschillende maten:

 • Medium (16m³ opslagruimte)
 • Large (33m³ opslagruimte)
 • Extra Large (37m³ opslagruimte)

Welke vorm van opslag je ook wenst, Oomen Opslag heeft de oplossing! Kies een vorm van opslag in Hoofddorp die het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox in Sassenheim. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslagruimte voor meubels in Sassenheim

Er zijn meerdere situaties denkbaar waarbij je een opslagplaats voor je meubels nodig heeft. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je een nieuwe woning hebt gekocht maar de meubels uit uit jouw huidige woning passen hier niet in. Je kunt de meubels dan opslaan in een mobiele opslagbox van Oomen Opslag. Of heb je een nieuwbouwhuis gekocht en meubels besteld maar is het huis nog niet gereed? Ook dan heb je een opslagplaats voor meubels nodig. 

Ga je voor jouw werk of vakantie een langere periode naar het buitenland en ga je de woning verhuren maar heb je kostbare meubels in jouw woning staan die je liever tijdelijk ergens anders op slaat? Dit is ook mogelijk.  Jouw opslagruimte kan dan bij onze beveiligde opslagplaats worden gestald. Of het kan dat je gaat verbouwen in jouw woning en het meubilair op een veilige en droge plek wilt opslaan, dit is allemaal mogelijk met de opslagruimte voor meubels van Oomen Opslag. 

Voordelig spullen opslaan in Sassenheim

Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om jouw  inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte; ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagbox op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer je gaat verbouwen of wanneer jouw woning gerenoveerd wordt. Oomen Opslag heeft voor elke opslagvraag een passende oplossing. Je kan heel gemakkelijk je spullen bij ons opslaan in onze self storage, wij kunnen een opslagruimte voor je deur plaatsen en we kunnen je zelf helpen met het inladen van je spullen. Dit allemaal tegen een zeer lage prijs. Geniet nu in Sassenheim en omstreken van de voordelen van Oomen Opslag. 

Twijfel je over welke vorm van opslag in Sassenheim het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99 en vraag ons naar de mogelijkheden.