• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Meer informatie Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Oegstgeest

Opslagruimte nodig in Oegstgeest? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Oegstgeest. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Oegstgeest en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Oegstgeest

Zoekt u opslagruimte in Oegstgeest? Oomen Opslag is u graag van dienst! Ook voor het huren van een opslagcontainer in Oegstgeest bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onze opslagboxen in bijna elke straat in Oegstgeest voor uw deur plaatsen. U kunt ervoor kiezen om de opslagcontainer voor uw deur te laten staan, maar wij kunnen de opslagbox ook opslaan als u klaar bent met het inladen. Voor welke optie u ook kiest: wij bieden altijd de makkelijkste opslag van Oegstgeest!

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Oegstgeest

Wij bieden u de makkelijkste self-storage van Oegstgeest. Wij hebben namelijk mobiele self-storage. U hoeft dus niet meer naar een storage box bij een traditionele opslagruimte te rijden, maar de opslagruimte komt naar u! In tegenstelling tot andere aanbieders van mobiele opslag in Oegstgeest, passen bij ons al uw grote of lange meubels in de opslagbox. Onze opslagboxen hebben namelijk een lengte van 3 meter of 6 meter.

Onze mobiele opslag werkt heel makkelijk:

  1. Bestel in onze webshop een container met opslag.
  2. Wij bezorgen de container bij u voor de deur
  3. U laadt op eigen tempo in
  4. Wij halen de container weer bij u op

Wanneer u de opslagcontainer weer tot uw beschikking wilt hebben, plaatsen wij deze natuurlijk weer bij u voor de deur in Oegstgeest. Wij kunnen de container natuurlijk ook op een nieuw adres afleveren. Zo kunt u gelijk verhuizen met een container.

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Oegstgeest

Wilt u een opslagcontainer huren in Oegstgeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons zowel een 10ft container als een 20ft container huren in Oegstgeest. Onze opslagcontainers hebben dezelfde afmetingen als een 10ft zeecontainer of 20ft zeecontainer. Het verschil is dat onze opslagcontainers zijn voorzien van extra ventilatieroosters en een vochtdichte vloer. Zo kunt u zonder zorgen uw inboedel opslaan in onze containers. Tevens zijn onze opslagboxen voorzien van een lockbox, zodat deze goed afgesloten kan worden.

Wat voor opslagruimte u in Oegstgeest ook zoekt, wij hebben altijd de juiste opslagbox voor u! Wanneer u een kleine opslagbox zoekt, kunt u bij ons een 10ft opslagcontainer huren. Wanneer u een grote opslagruimte nodig hebt, komt een 20ft opslagcontainer goed van pas. Wanneer dit nog niet groot genoeg is, kunt u naar behoefte meerdere opslagcontainers huren. Uiteraard is het ook mogelijk verschillende maten opslagruimtes te combineren.

10ft container Oegstgeest
Wanneer u op zoek bent naar een kleine opslagruimte in Oegstgeest, is het huren van een 10ft container aan te raden. Deze container heeft een opslagruimte van 16m³. Dit is voldoende voor het opslaan van bijvoorbeeld de meubels uit de woonkamer of een kleine inboedel. Een 10ft container biedt uitkomst in straten of percelen waar weinig plek is voor het plaatsen van een container voor de deur.

20ft container Oegstgeest
Voor het opslaan van een complete inboedel is het verstandig om een 20ft container in Oegstgeest te huren. Deze neemt ongeveer één parkeerplaats in beslag (maar bij sommige parkeerplaatsen kan deze iets uitsteken).

Bij u voor de deur of bij ons in de opslag
U kiest zelf of de opslagbox bij u voor de deur blijft staan (dit kan voor onbepaalde tijd), of dat wij de opslagbox voor u opslaan. In dit geval halen wij de container weer op wanneer u klaar bent met inladen. Wij zetten de opslagbox dan in onze verwarmde en beveiligde opslagplaats nabij Oegstgeest. Wanneer u de opslagbox weer terug wilt komen wij deze weer bij u voor de deur plaatsen. Dit kan ook op een ander adres.

Wanneer u alleen een container wilt huren, kiest u voor opslagcontainer huren. Wanneer u wilt dat de container bij ons wordt opgeslagen, en na opslag weer bij u voor de deur geplaatst wordt, kiest u voor container met opslag.

0