Opslagruimte Oegstgeest

Op alle punten beter

Opslagruimte Oegstgeest

Op alle punten beter

Hoe wil je jouw spullen opslaan?

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Binnen tien minuten rijden vanuit Oegstgeest. Bespaar gemiddeld vijf uur aan laden en lossen met ons moderne opslagsysteem.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Oegstgeest.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Oegstgeest en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Huur je een opslagruimte bij Oomen Opslag voor een duur van minimaal 3 maanden? Maak een hele dag gratis gebruik van onze aanhangwagen. Bij een huurperiode van minimaal 6 maanden gebruik je een hele dag gratis onze extra grote verhuisbus. 

Busje of aanhanger nodig voor een andere klus? Geen probleem! Al ons transportmaterieel huur je tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Oegstsgeest

De makkelijkste self storage

Extra opslagruimte huren in Oegstgeest? Oomen Opslag, het modernste, veiligste, goedkoopste en bovendien het meest duurzame opslagcentrum ter wereld. Een opslagruimte in Oegstgeest reserveer je snel en eenvoudig bij Oomen Opslag. Maak een afspraak of reserveer jouw opslagruimte in Oegstgeest eenvoudig via je telefoon, tablet of computer. Makkelijk laden en lossen binnen één meter van je opslagbox, zo voorkom je onnodig sjouwwerk en bespaar je een hoop tijd!

Alle opslagruimtes van Oomen Opslag zijn individueel verplaatsbaar door onze geautomatiseerde kraan. De kraan plaatst jouw opslagruimte achter één van onze laaddocks of achter onze verhuiswagen. Doordat wij gebruik maken van een modern geavanceerd systeem kunnen wij opslagruimtes plaatsen op locatie. Ga je verbouwen of heb je tijdelijk extra opslagruimte nodig voor je deur of bedrijfspand? Wij plaatsen opslagruimtes op de gewenste locatie! 

Laat je opslagbox thuis bezorgen

Vind je onze self storage nog niet makkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox voor je deur in Oegstgeest, zodat je nóg makkelijker je spullen op kunt slaan.

Het werkt heel eenvoudig:

  1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je aan huis
  2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen
  3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wil je je spullen weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je makkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis. Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage in Katwijk. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox in Oegstgeest. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

  1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
  2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
  3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage. 

De beste opslagruimte in Oegstgeest

Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om jouw inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte; ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagbox of storagebox op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer je gaat verbouwen of wanneer je woning gerenoveerd wordt. Oomen Opslag plaatst de opslagruimte bij je voor de deur, waarna je de storage box eenvoudig kunt vullen met jouw inboedel. Zo kun je een medium opslagbox huren van 16m³ inhoud of een large storage box huren met een inhoud van 33m³ inhoud. Ook bieden wij een extra large opslagruimte aan van 37m³ inhoud. Wij hebben voor iedere klant uit Oegstgeest een geschikte opslagruimte. Al onze containers zijn geventileerd en zowel wind- als waterdicht! Bovendien zijn ze gemakkelijk af te sluiten met een ijzersterk slot.

Opslagruimte nodig in Oegstgeest? Dan schakel je Oomen Opslag in!

Twijfel je over welke vorm van opslag in Oegstgeest het beste aansluit op jouw wensen en budget? Bel ons dan op 088 321 99 99  en vraag ons naar de mogelijkheden.