Opslagruimte huren Tilburg

Vraag direct je prijs aan

1Contact
2Opslagbox
3Gegevens

Opslagruimte huren Tilburg?

Wij hebben drie mogelijkheden voor het opslaan van je spullen

Opslagbox inladen bij Oomen Opslag

Self storage opslagruimte huren Tilburg. Warm en droog parkeren binnen één meter van je opslagbox. Roep je opslagbox op via onze app. 

Opslagbox thuis inladen

Een opslagbox waar je maar wilt! Wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, jij laadt ‘m in en wij halen ‘m op als je klaar bent.

Opslagbox thuis inladen met verhuishulp

Erkende Verhuizers helpen je bij jou thuis met het in en uitladen van je opslagruimte Tilburg en nemen je opslagbox direct mee terug.

Meest gekozen: Mobiele Opslag Tilburg

De voordelen van Oomen Opslag Tilburg

Plus- en minpunten van Mobiele Opslag Tilburg

Zo werkt Mobiele Opslag

Andere mogelijkheden:

Opslagbox huren Tilburg

Onze opslagboxen in Tilburg

De voordelen van Oomen Opslag Tilburg?

Ben je opzoek naar een makkelijke self storage? Oomen Opslag biedt jou het ultieme gemak. Snel en eenvoudig een opslagruimte huren in de modernste self storage ter wereld!

Makkelijke self storage huren als opslagruimte
 • Laden en lossen binnen één meter van je (vracht)auto
 • Toegang met een persoonlijke code
 • Reserveren en een afspraak maken via je telefoon
 • Je opslagbox wordt automatisch voor je klaargezet
 • Indien gewenst plaatsen wij de opslagbox bij je thuis voor de deur en helpen bij het inladen of uitladen.
Camerabeveiliging voor je gehuurde opslagruimte
 • De veiligste self storage van Nederland
 • Zware beveiliging met BORG klasse 3
 • Meer dan 50 4K camera’s met intelligente personendetectie
 • Alleen toegankelijk met een persoonlijke code
 • Verzegeling en (eigen) slot mogelijk
Zonnepanelen voor een duurzame opslagruimte
 • Gasloos en volledig energieneutraal (zelfs ’s nachts)
 • Zonnepanelen en eigen energieopslag
 • Elektrisch wagenpark dat rijdt op 100% zonne-energie
 • Uitstekende verwarming en conditionering d.m.v. warmtepompen

Voordelig een busje of aanhangwagen huren

Ben je op zoek naar een busje of aanhanger voor het vervoeren van jouw spullen in Tilburg? Klanten van Oomen Opslag kunnen deze met korting bij ons huren. Vraag naar onze tijdelijke actie.

Opslagruimte huren Tilburg

Bij Oomen Opslag kun je moeiteloos en voordelig opslagruimte huren in Tilburg. Bij ons hoef je niet met je spullen door de lange gangen te sjouwen. Dit in tegenstelling tot traditionele self storage faciliteiten.

Onze innovatieve aanpak brengt de opslagruimte Tilburg naar jou toe. We hebben tientallen 4K-camera’s, bewegingsdetectoren en stevige sloten. Hierdoor zijn de items in jouw opslagbox Tilburg veilig opgeslagen in het meest geavanceerde opslagcentrum ter wereld.

Bovendien draaien al onze geautomatiseerde processen op zelf opgewekte energie. Dit is mogelijk door meer dan 450 zonnepanelen op het dak.

Reserveren self storage Tilburg

Je kunt eenvoudig je opslagruimte in Tilburg reserveren. Ook kun je een bezoekafspraak maken via je telefoon, tablet of computer. Onze automatische kraan plaatst jouw opslagruimte bij een van onze laaddocks.

Met een persoonlijke code krijg je direct toegang tot jouw self storage Tilburg. Je hoeft de code enkel in te voeren op het touch-paneel.

Self storage huren Tilburg of opslagbox aan huis

Vind je de self storage Tilburg nog niet gemakkelijk genoeg? Voor een kleine meerprijs bezorgen we de opslagbox gewoon bij je aan huis. Hierdoor kun je nog makkelijker je spullen kunt opslaan.

Het werkt heel eenvoudig:

 1. Wij brengen de opslagbox in de gewenste maat bij je thuis.
 2. Je kunt de opslagbox op je eigen tempo inladen.
 3. Wanneer je klaar bent, halen we de opslagbox weer op.
 4. Wij plaatsen deze vervolgens in onze beveiligde opslagruimte Tilburg.

Wil je de spullen uit jouw opslagbox Tilburg weer terug? Ook dan plaatsen we de opslagbox weer voor je deur, zodat je gemakkelijk kunt uitladen. Dit kan natuurlijk ook bij je nieuwe huis.

Wil je tussentijds toegang tot je spullen? Ook dit gaat heel makkelijk, want we plaatsen je opslagbox in onze geautomatiseerde self storage. Zo kun je via je telefoon je opslagbox naar je auto laten komen.

Hulp bij het inladen of uitladen in Tilburg

Wil je het nog gemakkelijker maken om je spullen op te slaan in een opslagruimte Tilburg? Oomen kan je helpen met het inladen van je opslagbox.

Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen. Dit doen wij met behulp van de Erkende Verhuizers van ons verhuisbedrijf Tilburg, Nouwens verhuizingen. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaarzetten.

Opslag huren Tilburg inclusief verhuisservice werkt als volgt:

 1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe.
 2. De opslagbox wordt voor je ingeladen.
 3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee.
 4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslag Tilburg.

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk, zodat je volledig ontzorgd wordt

Goedkope opslagruimte huren Tilburg

Oomen Opslag biedt de meest voordelige opslagruimte Tilburg aan. Wij hebben een unieke manier van opslag. Hierdoor hoef jij je nooit meer zorgen te maken over te hoge kosten.

Bij Oomen Opslag profiteer je namelijk van een laagste prijsgarantie. Huur je voor een langere periode een opslagruimte in Tilburg? Dan kom je in aanmerking voor een korting op je maandbedrag.

We hebben verschillende opslagboxen beschikbaar in diverse maten, geschikt voor kleine en grote inboedels. Wil je meerdere opslagboxen huren? Ook dat is mogelijk.

Je kunt zelfs een opslagbox Tilburg huren wanneer je in omliggende dorpen of steden woont. Zo wordt er ook vaak gebruik gemaakt van onze opslag bij opslagruimte huren Waalwijk, opslagruimte huren Breda en opslagruimte huren Oisterwijk.

De beste opslagruimte huren Tilburg

Oomen Opslag introduceert een totaal nieuwe manier van spullen opslaan in Tilburg. Wij zijn op alle fronten beter: gemakkelijker, voordeliger en veiliger.

Daarnaast beschikken we over de grootste opslagfaciliteit in de omgeving van Tilburg. Bij Oomen Opslag Tilburg helpen we je met elke opslaguitdaging.

Stap nu over op de ultieme manier van spullen opslaan in Tilburg. Vele tevreden klanten zijn je al voorgegaan.

Spullen opslaan Tilburg

Ben je op zoek naar een opslagruimte in Tilburg die van alle gemakken is voorzien? Dan is Oomen Opslag de juiste keuze. Wij maken het opslaan van je spullen bijzonder gemakkelijk en brengen de opslagruimte zelfs naar je toe.

Bij Oomen Opslag heb je de meest gebruiksvriendelijke en voordelige opslagruimte. Daarbovenop bieden wij ook nog eens de veiligste inboedelopslag.

Fysieke toegang tot jouw opslagbox Tilburg is niet mogelijk. Dit komt door de strakke en hoge stapeling van opslagboxen naast elkaar.

Natuurlijk kan onze kraan ervoor zorgen dat de opslagbox bij een van de overdekte laaddocks wordt neergezet. Zo heb jij altijd toegang op een door jou gekozen tijdstip. Hiervoor maak je gemakkelijk een afspraak in onze app.

Het beheer van jouw opslagbox is in deze app slechts een paar klikken verwijderd. En het beste is dat hiervoor geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Wil je weten welke vorm van onze opslag Tilburg het beste bij jouw wensen en budget past? Bel ons dan op 088 321 99 99 en informeer naar de mogelijkheden.

Opslag in een andere stad in Noord-Brabant

We hebben ervaring met in diverse dorpen en steden. Zo zijn wij bekend in:

 • Waalwijk
 • Breda
 • Oisterwijk
 • Oosterhout
 • Goirle
 • Dongen
 • Gilze en Rijen

 

Liever een opslagbox in de randstad huren? Bekijk dan eens opslagruimte huren Katwijk, opslagruimte huren Noordwijk en opslagruimte huren Leiden.