Inboedelopslag

Bent u op zoek naar opslagruimte voor het opslaan van uw inboedel? Onze inboedelopslag biedt uitkomst, vooral als gemak voor u belangrijk is. Bij een traditionele self-storage moet moet u alle spullen overbrengen naar de opslagruimte. Onze opslagruimte is stukken makkelijker voor het opslaan van uw inboedel, want die komt naar u toe. Als u alles heeft opgeslagen in de opslagbox, halen wij deze weer op en slaan wij deze netjes voor u op.

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Voor elke inboedel de juiste opslagruimte

In tegenstelling tot de meeste aanbieders van mobiele opslag bieden wij verschillende maten opslagruimtes. Zo bieden wij kleine opslagruimtes van 16m3, maar ook grote opslagruimtes van 33m3. Deze laatste container is voldoende voor het opslaan van een inboedel van een gemiddelde woning. Doordat onze containers respectievelijk 3 en 6 meter lang zijn, passen ook alle grote meubels zoals banken, tafels en kasten in onze opslagboxen. U heeft bij ons dus geen problemen dat grote meubelstukken niet passen, en u hoeft ook geen drie tot vijf verschillende opslagboxen te vullen om uw inboedel op te slaan.

Altijd de makkelijkste weg voor het opslaan van uw inboedel

Als u uw inboedel wilt opslaan, kunt u er natuurlijk voor kiezen om een busje te huren en alles weg te brengen. Hiervoor moet u in de meeste gevallen een aantal keer rijden. Daarnaast bent u ook nog eens tijd kwijt aan het ophalen en terugbrengen van het gehuurde busje. Enorm tijdrovend, en bij elkaar opgeteld ook best duur. Gelukkig kunt u bij ons veel tijd besparen. De kosten voor het ophalen en brengen zijn vergelijkbaar met de huur van een busje inclusief brandstof en verzekering. Onze opslagkosten zijn een stuk lager dan bij een self-storage. Al met al bieden wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding voor inboedelopslag.

Uw inboedel opslaan in vier stappen

Het opslaan van uw inboedel is bij ons een fluitje van een cent. U regelt de opslag in slechts vier stappen:

  1. Boek een opslagruimte in de maat die u wenst via onze webshop
  2. Wij brengen de opslagbox bij u voor de deur op het afgesproken moment
  3. U laadt uw inboedel in
  4. Wij slaan uw inboedel veilig en verwarmd op

Afmetingen opslagruimtes

ContainerBuitenmaten 10ftBinnenmaten 10ftBuitenmaten 20ftBinnenmaten 20ft
Lengte2,97 meter2,80 meter6,06 meter5,89 meter
Breedte2,44 meter2,35 meter2,44 meter2,35 meter
Hoogte2,59 meter2,39 meter2,59 meter2,39 meter
Inhoud15,95m333,2 m3