• Katwijk / Leiden
  • Direct online boeken
  • Betaal met iDeal, per pin of achteraf
  • info@oomenverhuizers.nl
  • 085 043 83 97

Oomen Opslag - de Modernste Self Storage De modernste self storage ter wereld Makkelijker. Goedkoper. Veiliger. Reserveer nu Binnenkort beschikbaar in Katwijk. Op alle punten beter. Opslagruimte die naar je toekomt Laad je opslagbox voor je eigen deur in, of laat je spullen gratis inladen door onze verhuizers. Offerte aanvragen Nu beschikbaar

Opslagruimte huren in Leiderdorp

Opslagruimte nodig in Leiderdorp? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Heeft u last van ruimtegebrek in huis of op kantoor, dan heeft Oomen Opslag voor u een passende oplossing. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in Leiderdorp. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Leiderdorp en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Lees hieronder verder voor meer informatie over onze opslag mogelijkheden. 

Opslagruimte thuisbezorgd Oomen Opslag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Indien van toepassing
Vergeet uw huisnummer niet in te vullen

Opslagruimte huren in Leiderdorp

Wanneer u op zoek bent naar opslagruimte of het huren van een opslagcontainer in Leiderdorp, bent u bij Oomen Opslag altijd aan het goede adres. Wij kunnen u voorzien van opslagcontainers in diverse maten in Leiderdorp, maar u kunt ook uw huisraad of bedrijfsinventaris bij ons opslaan. Voor welke optie u ook kiest: de opslagbox komt altijd naar u toe. Een handigere optie voor opslag in Leiderdorp is er niet!

Opslagruimte huren Oomen Verhuizers

Opslagruimte huren in Leiderdorp

Oomen Opslag biedt u de makkelijkste opslagruimte van Leiderdorp. Het is niet meer nodig om heen en weer te rijden naar uw storage box bij een self-storage in Leiderdorp. Onze mobiele opslagruimte komt naar ú toe. Dat scheelt u tijd, geld (busje huren) en energie. Het werkt heel eenvoudig:

  1. U bestelt een “container met opslag” via onze webshop
  2. Wij plaatsen de opslagbox bij u voor de deur
  3. U laadt op eigen tempo uw opslag in
  4. Wij slaan de container verwarmd en beveiligd voor u op

Wanneer u uw opslagbox weer terug wilt, plaatsen wij deze uiteraard weer bij u in Leiderdorp voor de deur. De kosten voor het terugplaatsen zijn bij de prijs inbegrepen. Makkelijkere opslagruimte in Leiderdorp bestaat niet!

Opslagcontainer of zeecontainer huren in Leiderdorp

Gaat u verbouwen, en heeft u behoefte aan een opslagcontainer voor uw deur in Leiderdorp? Dan helpen wij u graag verder. Wij verhuren zowel 10ft als 20ft opslagcontainers in Leiderdorp. Onze containers hebben dezelfde afmetingen als een 10ft zeecontainer of een 20ft zeecontainer. Het verschil tussen een opslagcontainer en een zeecontainer is dat een opslagcontainer is voorzien van extra ventilatieroosters en een vochtwerende vloer. De container kan dus prima voor langere tijd buiten blijven staan, zonder vochtproblemen voor de inhoud. Al onze containers zijn tevens voorzien van een lockbox, zodat deze met een slot goed af te sluiten zijn.

Of u nu een grote opslagbox of een kleine opslagruimte in Leiderdorp zoekt: wij hebben altijd opslagruimte op maat. Wij bieden zowel particuliere opslagruimte als zakelijke opslagruimte in Leiderdorp.

10ft container Leiderdorp
Onze kleine opslagbox in Leiderdorp is de 10ft opslagcontainer. Deze opslagbox heeft een inhoud van 16m³. Dit is voldoende voor een kleine inboedel of voor een gedeelte van een inboedel. Deze container wordt bijvoorbeeld vaak gehuurd als tijdelijke opslagruimte wanneer men de woonkamer gaat verbouwen of een nieuwe vloer krijgt. De 10ft opslagbox is ook ideaal om te plaatsen in smalle straten vanwege de compacte afmetingen.

20ft container Leiderdorp
De 20ft opslagcontainer is de meest gehuurde opslagruimte in Leiderdorp. Deze storage box heeft een inhoud van 33m³. Dit is voldoende voor een gemiddelde eengezinswoning in Leiderdorp. Deze opslagcontainer past op de meeste parkeerplaatsen.

Bij u voor de deur laten staan of in onze opslag laten plaatsen
U kunt zelf kiezen of de opslagcontainer bij u in Leiderdorp voor de deur blijft staan, of dat deze bij ons wordt opgeslagen.

Kies voor opslagcontainer huren als u alleen een container in Leiderdorp voor de deur wilt hebben.

Kies voor container met opslag als u de container bij ons wilt laten opslaan. We plaatsen de opslagruimte dan bij u voor de deur, zodat u op eigen tempo kunt inladen. Wanneer u de opslagcontainer weer terug wilt, komen wij deze weer bij u bezorgen. Ook de kosten voor het terugplaatsen in Leiderdorp of omgeving na opslag zijn bij de kosten inbegrepen.

0