Opslagruimte Zuid-Holland

Op alle punten beter

Opslagruimte Zuid-Holland

Op alle punten beter

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Hoe wil jij jouw spullen opslaan?

Bespaar gemiddeld vijf uur aan heen en weer lopen.

Een opslagbox waar je maar wilt! wij plaatsen jouw opslagbox voor je deur, bedrijfsruimte of parkeerplaats in Zuid-Holland.

Erkende Verhuizers helpen jou met het in en uitladen van je opslagruimte in Zuid-Holland en nemen je opslagbox direct mee terug.

Bestel direct online...

...Of vraag vrijblijvend een offerte aan

Step 1 of 3

Ook voor auto opslag en motorstalling

Gratis busje of aanhangwagen

Bij een opslagperiode van minimaal drie maanden kun je een gehele dag gratis gebruik maken van ons professioneel transportmaterieel. Breng jouw spullen naar je opslagbox met een 7m3 aanhanger of onze extra grote verhuisbus met een inhoud van 25m3. 

De Medium opslagbox van Oomen Opslag is eenvoudig verplaatsbaar met onze trailer. De automatische kraan plaatst jouw opslagbox op de trainer waarna je deze eenvoudig aan je trekhaak monteert. 

Heb je al een opslagbox of heb je transportmaterieel nodig voor een andere klus? huur een busje of aanhangwagen tegen scherpe prijzen.

Opslagruimte huren in Zuid-Holland

Veiligste, modernste en meest efficiënte manier van opslaan

Opslagruimte nodig in Zuid-Holland? Bij een verbouwing of verhuizing wilt u uw dierbare goederen en eigendommen opslaan in een veilige opslagruimte. Bij Oomen Opslag bent u aan het juiste adres voor uw opslagruimte in heel Zuid-Holland. Het is ook mogelijk om een opslagcontainer bij ons te huren. Deze wordt dan bij u thuis bezorgd op locatie. U kunt deze dan zelf inladen op uw adres in Zuid-Holland en wij kunnen deze container (indien u dit wenst) voor u vervoeren. Ook kunnen wij u helpen bij het inladen van de opslagcontainer. Vraag een vrijblijvende offerte aan en vraag ons naar de mogelijkheden!

Self-storage huren in Zuid-Holland

Veilig en snel zelf regelen

De makkelijkste opslagruimte in Zuid-Holland vindt je bij Oomen Opslag. Als je al eens eerder je spullen heeft opgeslagen bij een self-storage in Zuid-Holland, dan weet j hoeveel werk dat is. Je moet een busje regelen en een aantal keer heen en weer rijden. In de meeste gevallen moet je alles ook nog eens op karretjes naar de opslagbox rijden. Je bent zo al snel een paar dagen zoet met het opslaan van uw inboedel. Gelukkig is al deze moeite tegenwoordig niet meer nodig met de mobiele opslag van Oomen Opslag. Hierdoor bespaart je veel tijd. 

Wij hebben hieronder alles even op een rijtje gezet.

Onze mobiele opslag is heel simpel, het werkt als volgt:

  1. Je bestelt via onze website een opslagruimte in de gewenste maat
  2. Wij brengen de opslagcontainer bij jou voor de deur
  3. Je laadt alles in de opslagbox
  4. Wij slaan de inboedel netjes, verzegeld, warm en veilig op

Wanneer je de inboedel weer terug wilt hebben, leveren wij deze weer netjes bij jou voor de deur af op een locatie die jij wenst. Ideaal toch?

Je kunt via onze webshop direct online een opslagcontainer huren in Zuid-Holland, of opslagruimte in Zuid-Holland regelen. Het is heel makkelijk: wil je alleen een opslagcontainer voor uw deur? Klik dan op opslagcontainer huren en kies de maat die je nodig hebt. Wil je dat wij de container opslaan? Geen probleem. In dat geval kies je container met opslag. Wij halen de opslagcontainer weer bij je op als je deze hebt gevuld en slaan we deze veilig voor je op. Uiteraard brengen we hem weer bij je in Zuid-Holland als je de opslagbox nodig hebt.

Heb je een vraag over het opslaan van jouw spullen? Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Zie hiernaast hoe dit gemakkelijk zelf kunt regelen. 

Hulp bij het inladen of uitladen

Wil je nóg makkelijker je spullen opslaan? Wij kunnen je ook helpen met het inladen van je opslagbox. Voor een kleine meerprijs zorgen wij dat je opslagbox wordt ingeladen met behulp van de Erkende Verhuizers van Oomen Verhuizers. Het enige wat je moet doen is je spullen ingepakt klaar zetten.

Opslag met verhuisservice werkt als volgt:

  1. Onze erkende verhuizers komen met je opslagruimte naar je toe
  2. De opslagbox wordt voor je ingeladen
  3. Wanneer de verhuizers klaar zijn, nemen zij je opslagbox weer mee
  4. Wij plaatsen deze in onze beveiligde opslagruimte

Wanneer je je spullen weer terug wilt, kunnen wij je ook assisteren met het uitladen. Bij ons is alles mogelijk zodat je volledig ontzorgd wordt. Wil je tussentijds bij je opgeslagen spullen? Ook dit is mogelijk en kan heel gemakkelijk geregeld worden. Je geeft aan wanneer je bij je opslagruimte wilt en deze wordt automatisch voor je klaargezet in onze self storage. 

Eeenvoudig opslaan in Zuid-Holland

Snel, veilig en goedkoop opslagruimte huren

Je huurt je opslagruimte bij Oomen Opslag in onder andere de volgende plaatsen: